Cadde: Trend London'da Makyaj Öğrenin | Moda'da Hafta Sonu Brunch'ı

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 23.03.2013
Kurs: Kryolan ve MAC Ürünleri ile 3 Saatlik Makyaj Eğitimi!
Hizmet: Elinizi Bile Sürmeden Taşının!
Hemen Al »
İndirim
76%
Fiyat
48 TL
Bugünün Groupon'uyla 3 saatlik gece ve gündüz makyajı eğitimi alabilir, kendi stilinizin yaratıcısı olabilirsiniz! Makyaj sahip olduğumuz estetiği vurgulamak, farkında bile olmadığımız güzellikleri ortaya çıkarmak için renklerin büyülü ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
80%
Fiyat
128 TL
Alaaddin'in cini karşınıza çıkarsa ve size 3 dilek hakkı verirse, dileklerinizden birini "1 saniyede taşınıp yerleşmek" diye harcamamanız için bu Groupon tam size göre! Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen, kaliteli ve ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
52%
Fiyat
33,90 TL
Yeme/İçme: Moda Spor Kulübü'nde 2 Kişilik Pazar Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla Moda Spor Kulübü'nde enfes bir kahvaltıya davetlisiniz! Sunduğu zengin çeşitleri ve şık dekorasyonuyla Kadıköy'ün seçkin mekanlarından birinde Pazar gününe yakışır bir başlangıç yapabilirsiniz.   Açık Büfe Kahvaltı ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
37,90 TL
Yeme/İçme: 2 Kişilik Açık Büfe Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u "Pazar Kahvaltısı" kavramına ekstra lezzet ve keyif katıyor. Ümraniye Özsar Restaurant'ta tadı hafızalarınızdan silinmeyecek bir açık büfe kahvaltı sizleri bekliyor! Pazar günününüzü daha da anlamlı kılacak olan enfes ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
98 TL
Bakım: Dermaest'ten 1 Yıllık Sınırsız Tüy Alma Paketleri!

Dilediğiniz an özgürce dilediğiniz kıyafeti giymek istiyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın ve Dermaest'in size sunduğu profesyonel hizmetlerle son bulacak olan istenmeyen tüylerinize sonsuza kadar veda edin! Şık mekanı, kaliteli ve ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: The Hunger Caddebostan'da Hamburger Menü Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla The Hunger Caddebostan'da eşsiz hamburgerlerle gününüze tat katın! Arkadaşlarınızla birlikte keyifli ve lezzetli saatler sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla "Hiçbir şey konuklarımızı memnun göndermek kadar keyif verici ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
170 TL
Bakım: Nihal Kuşçuluoğlu'nda Cilt Sorunlarınızla Vedalaşın!

Groupon'unuz sizi, Nihal Kuşçuluoğlu cilt sorunlarınızdan kurtulup, bebeksi bir cilde kavuşmaya davet ediyor!  Mesoestetic'in doğal ve sağlıklı ürünlerini kullanarak sizi hayalinizdeki cilde kavuşturmayı amaçlayan Nihal Kuşçuluoğlu ile ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
Yeme İçme: No On Restaurant'ta Zengin Balık Menüsü!

Kırk yıllık dostunuzun evindeymişsiniz gibi ağırlandığınız, masanıza gelen her yemek kendi mutfağınızdan çıkmış gibi güvenli hissettiğiniz, kendinizi bir parçasıymış gibi gördüğünüz çok özel mekanlar vardır. Bugünün Groupon'u sizi ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
13,90 TL
Tiyatro: İstanbul Kumpanyası'ndan "Karman Çorman" Adlı Oyuna Bilet

Bugünün Groupon'u İstanbul Kumpanyası'nın sahnelediği Karman Çorman adlı oyuna bilet sunuyor! Gülmekten kendinizi alamayacağınız keyifli bir oyuna davetlisiniz! Karman Çorman Mümtaz İşbilir son derece varlıklı bir işadamıdır. Birgün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
11,50 TL
Yüksek Sadakat ve İstanbul Arabesque Project Kadıköy Sahne'de!

Kadıköy Sahne birbirinden güzel konserleri sizlerle buluşturmaya devam ediyor! Bugünün Groupon'u Yüksek Sadakat ve İstanbul Arabesque Project konserlerine bilet sunuyor! 22 Mart Cuma saat 22:30 - Yüksek Sadakat Konseri Şarkı yazarı ve bas ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Emre Kınay ve Pelin Körmükçü Sahnede!

Bugünün Groupon'u ile Duru Tiyatro'nun sunduğu Aşk Her Yerde oyununa davetlisiniz! Orta yaşlarını sürmekte olan Leonard Loftus (Emre Kınay); asi ve uçarı kızı Dee Dee (Bahar Yanılmaz) ve bir türlü yaşlılar evine gönderemediği babası Gus ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Tatil: İstanbul'un Yanıbaşında Tatil!

Bugünün Groupon'u Gezinet güvencesi ve Grand Şile Hotel kalitesiyle uzun süredir hayalini kurduğunuz tatili sunuyor! İstanbul'un yanıbaşında, yalnızca 52 km uzaklıkta konumlanan Grand Şile Hotel, şehirden uzaklaşmadan da huzur dolu tatil ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
78 TL
Kurs: Arı Bilgi'den Temel Excel ve Office Eğitimleri!

Groupon'unuz sizi, kariyerinizde yükselmek için aradığınız imkanla buluşturuyor! Arı Bilgi'de alacağınız temel düzeyde excel ve office eğitimi ile iş başvurularında bir adım önde olmanın ayrıcaşığını yaşayacaksınız! Temel Excel Eğitimi ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
88 TL
Sağlık: Abc Life'da İntolerans ve Alerji Testi!

Bügünün Groupon'uyla besinlerin, vücudunuza etkisini öğrenin! Groupon'unuz sizi, ABC Life'da 860 gıdayı kapsayan intolerans ve alerji testine davet ediyor! Gıda Duyarlılık - İntolerans Testi  Yedikleriniz, siz farkında olmadan bünyenizi ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme-Spa: The Green Park Pendik'te 1 Kişi Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

Zengin çeşitli açık büfe kahvaltıyla güne başlamak ve Türk Hamamı, kapalı havuz kullanımı, sauna, buhar odası, jakuzi, macera duşu ve şok havuz imkanlarıyla Spa keyfiyle güne devam etmek istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! The Green Park ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Ağaoğlu My Village Residence'ta Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Ağaoğlu Hotels standartlarında, butik otel konseptinde bir tatile davetlisiniz! My Village Residence'ta çift kişilik konaklama, odaya meyve ve şarap ikramı ve daha birçok imkan sizleri bekliyor! Groupon'unuzla 2007 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Çamlıca'nın Enfes Manzarası Eşliğinde 2 Kişilik Açık Büfe Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem Çamlıca manzarası eşliğinde zengin bir açık büfe kahvaltı ziyafetine davetlisiniz!  Terrace 34'ün muhteşem mekanı, birbirinden taze ve leziz kahvaltılıkları, nefes kesen adalar manzarası ve sevdiklerinizin hoş ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Yeme/İçme: Türk ve Greek Müzikleri Eşliğinde Ege Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor! Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
78 TL
Eğitim: Kechi Sailing'den Sertifikalı Yelkenle Tanışma Programı!

Türk-İtalyan tasarımcı ve mühendislerin proje çizgilerini taşıyan Türkiye'nin ilk seri üretim yelkenli markası, ödüllü Azuree tekneleriyle Marmara'nın masmavi sularında yelken açmaya hazır mısınız? Yelkenin keyfine varmak, yeni dünyaları ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
17 TL
Aktivite: Çocuklar İçin Kahvaltı Eğlenceye Dönüşüyor!

Çocuğunuza vakit ayırmak ve onunla keyifle zaman geçirmek için özel bir alan arıyor; fakat güvenilir bir mekan bulamıyorsanız bu Groupon çocuğunuza ve size iyi gelecek! Çocuğunuzun güvenli bir alanda oyun oynaması ve yaşıtlarıyla eğlenceli ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
119 TL
Spor: The Green Park Pendik'te Fitness ve Spa ile Rahatlayın!

Bugünün Groupon'u size rahatlamanın, spor yaparak forma girmenin ve vücudunuzu dinlendirmenin 5* yolunu The Green Park Pendik kalitesiyle sunuyor! Yoğun geçen günleriniz, mesaiye kalışlarınız, hafta sonunun dinlenemeden geçmesi ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap