Ethemefendi Çöpçü'de Çöp Şiş Ziyafeti | Eve Servis Kuru Temizleme

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 27.03.2013
Yeme/İçme: Çöpçü Ethemefendi'de Enfes Çöp Şiş Lezzeti!
Hizmet: Dry Clean Bostancı'da Evlere Servis Kuru Temizleme
Hemen Al »
İndirim
44%
Fiyat
9 TL
Ege'nin meşhur çöp şiş lezzeti bugünün Groupon'unda! Çöpçü'nün Ethemefendi şubesinde geçerli enfes lezzetlerle bezenmiş çöp şiş menünüz sevdiklerinizle birlikte sizleri bekliyor! Çöp şiş denince akla gelen ilk noktalardan biri olan Çöpçü, ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
47%
Fiyat
15,90 TL
Bugünün Groupon'uyla evlere servis hizmeti ile Dry Clean Bostancı'da çamaşılarınız en zor çıkan inatçı kirlere savaş açıyor! O vitrinde hayran kalarak aldığınız en sevdiğiniz kaşmir kazağınız üzerinde dökülen yağ lekesi yüzünden onu ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
43,90 TL
Yeme İçme: Kenan Bey Binicilik'te 2 Kişilik Kahvaltı ve Binicilik

Vahşi Batı konulu filmlerde kovboylar genellikle kahvaltı etmezler. Bu yüzden film boyunca defalarca ıskalar, kumarbazın hile yaptığını fark edemezler. Bu Groupon'la at binebilir ve kovboyları kıskandıracak bir kahvaltı edebilirsiniz. 2000 ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
39%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu Moliére Uyarlaması ile Sahnede!

Erkan Can, Cem Davran, Şebnem Bozoklu gibi ünlü oyuncularla yıldızlar geçidi ile sahnede! Moliére uyarlaması Bezirgan oyunu ile siz de eşsiz bir tiyatro şöleni yaşamaya hazır olun! İstanbul Halk Tiyatrosu, Moliere'in başyapıtı Tartuffe'ü ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
12 TL
Sergi: "NASA: A Human Adventure" ile Dünden Bugüne Uzay Yolculuğu!

Uzay çalışmalarına yön veren Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA'nın, insanoğlunun uzayla ilgili önemli adımlarını biraraya getiren sergisi "NASA: A Human Adventure" Marmara Forum'da. Sergiye giriş biletiniz bugünün Groupon'unda! ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Palma D'Oro Restaurant'ta 70'ler, 80'ler ve 90'lar Gecesi!

Bugünün Groupon'uyla Bağdat Caddesi'nin gözbebeği mekanlarından Palma D'oro Restaurant tarihi dekorasyonu ve palmiyeler içindeki bahçesinde, sizleri unutulmaz  romantik bir geceye davet ediyor! Naftalinli plaklar ile şömine ve mum ışığında ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
115 TL
Kurs: Willy Yüzme Okulu'ndan 2 Derslik Birebir Yüzme Kursu!

Willy Yüzme Okulu tecrübeli eğitmenleriyle su korkunuzu yenmenize yardımcı oluyor ve birebir dersleriyle yüzme öğrenmenizi sağlıyor! 2, 4 veya 6 derste yüzme öğrenmek ve yüzme sporuyla tanışmak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Su ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Tiyatro: Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası ve Tiyatro Sporu!

Perdele açılsın, tiyatronun bambaşka bir yüzü sahnede karşınıza çıksın! Mahşer-i Cümbüş, Türkiye'nin ilk modern doğaçlama ekibi olarak sahnede sizi Beyin Fırtınası ile tanıştırıyor. Bu ne sadece bir tiyatro, ne de bir spor; bu interaktif, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Er-Ar Kurutemizleme ile Kıyafetleriniz Tertemiz!

Çamaşır ve ütü, ev işlerini kabusa çeviren iki işten biridir. Hele ki aceleniz varsa ya da zor bir lekeyi çıkarmakla uğraşıyorsanız, çamaşır ve ütüyle savaş vermek daha da yorucu hale gelebilir.  Bugünün Groupon'uyla Er-Ar Kurutemizlemenin ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Kartal Emex Otel Espace Spa'da Masaj ile Bedeninizi Rahatlatın!

Bugünün Groupon'u ile  Kartal Emex Otel Espace Spa'da 40 dakikalık İsveç masajı, cilt bakımlı lüks paket ve VIP çift kişilik paket seçenekleriyle rahatlamının tadına varın! Yoğun iş temposundan bunalmış rahatlamaya ihtiyac duyabilirsiniz. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Ağva Tree Tops Park Hotel'de Nehir Kıyısında 2 Kişilik Serpme Köy Kahvaltısı!

Bir yanında Yeşilçay, diğer yanında akan Göksu dereleriyle yeşilin yüzlerce tonunu içinde barındıran ormanlarıyla, Karadeniz'e bakan altın sarısı kumsallarıyla doğanın tüm güzelliklerini içerisinde barındıran Tree Tops Park Hotel'de nehir ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
11,90 TL
Yeme/İçme:Değirmen Pastanesi'nden 1, 2 Kiloluk ve 1 Tepsi Peynirli Su Börekleri

Bugünün Groupon'uyla Değirmen Pastanesi'den enfes peynirli su börekleri sofranıza lezzetli dokunuşlar sizi bekliyor! Arkadaşlarınızla yaptığınız gün toplantılarınıza ya da akşam gelecek misafirlerinize hazırlayacağınız ikramlar konusunda ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
Yeme İçme: No On Restaurant'ta Zengin Balık Menüsü!

Kırk yıllık dostunuzun evindeymişsiniz gibi ağırlandığınız, masanıza gelen her yemek kendi mutfağınızdan çıkmış gibi güvenli hissettiğiniz, kendinizi bir parçasıymış gibi gördüğünüz çok özel mekanlar vardır. Bugünün Groupon'u sizi ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme-Spa: The Green Park Pendik'te 1 Kişi Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

Zengin çeşitli açık büfe kahvaltıyla güne başlamak ve Türk Hamamı, kapalı havuz kullanımı, sauna, buhar odası, jakuzi, macera duşu ve şok havuz imkanlarıyla Spa keyfiyle güne devam etmek istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! The Green Park ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Ağaoğlu My Village Residence'ta Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Ağaoğlu Hotels standartlarında, butik otel konseptinde bir tatile davetlisiniz! My Village Residence'ta çift kişilik konaklama, odaya meyve ve şarap ikramı ve daha birçok imkan sizleri bekliyor! Groupon'unuzla 2007 ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
48 TL
Kurs: Kryolan ve MAC Ürünleri ile 3 Saatlik Makyaj Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla 3 saatlik gece ve gündüz makyajı eğitimi alabilir, kendi stilinizin yaratıcısı olabilirsiniz! Makyaj sahip olduğumuz estetiği vurgulamak, farkında bile olmadığımız güzellikleri ortaya çıkarmak için renklerin büyülü ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
88 TL
Sağlık: Abc Life'da İntolerans ve Alerji Testi!

Bügünün Groupon'uyla besinlerin, vücudunuza etkisini öğrenin! Groupon'unuz sizi, ABC Life'da 860 gıdayı kapsayan intolerans ve alerji testine davet ediyor! Gıda Duyarlılık - İntolerans Testi  Yedikleriniz, siz farkında olmadan bünyenizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Eğitim: Özel Direksiyon Dersi ile Aracınızı Güvenle Kullanın!

Aracınızı güvenle kullanmak ve direksiyon başında daha usta bir şoför olmak istiyosanız bugünün Groupon'u ile Sahrayıcedit Sürücü Kursu'nun deneyimli kadrosundan özel ders alabilirsiniz. Tercihinize göre 4, 6 ya da 8 saatlik derslerle ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Büyük Erzurum Sofrası'nda Cağ Kebabı Ziyafeti Çekin!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor! Ünlü gurme Vedat Milor'un lezzetine 5 yıldız verdiği Büyük Erzurum Sofrası, bu muhteşem lezzeti Erzurum'dan gelen ürünlerle, ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Aktivite: Melen Çayında Günübirlik Rafting Turu!

Bugünün Groupon'u sizi bu baharda azgın dalgalarla mücadele ederken yüksek adrenalin yaşayacağınız rafting turuna davet ediyor! "Raft" adı verilen botlarla, yüksek akarsu ve nehirlerde yapılan heyecan dolu bir spor olan rafting, Melen ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
33,90 TL
Yeme/İçme: Moda Spor Kulübü'nde 2 Kişilik Pazar Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla Moda Spor Kulübü'nde enfes bir kahvaltıya davetlisiniz! Sunduğu zengin çeşitleri ve şık dekorasyonuyla Kadıköy'ün seçkin mekanlarından birinde Pazar gününe yakışır bir başlangıç yapabilirsiniz.   Açık Büfe Kahvaltı ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap