Cadde Palma D'Oro'da Nostaljik Yemek | Ağva'da Nehre Karşı Kahvaltı

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 26.03.2013
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Palma D'Oro Restaurant'ta 70'ler, 80'ler ve 90'lar Gecesi!
Yeme/İçme: Ağva Tree Tops Park Hotel'de Nehir Kıyısında 2 Kişilik Serpme Köy Kahvaltısı!
Hemen Al »
İndirim
64%
Fiyat
39,90 TL
Bugünün Groupon'uyla Bağdat Caddesi'nin gözbebeği mekanlarından Palma D'oro Restaurant tarihi dekorasyonu ve palmiyeler içindeki bahçesinde, sizleri unutulmaz  romantik bir geceye davet ediyor! Naftalinli plaklar ile şömine ve mum ışığında ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Bir yanında Yeşilçay, diğer yanında akan Göksu dereleriyle yeşilin yüzlerce tonunu içinde barındıran ormanlarıyla, Karadeniz'e bakan altın sarısı kumsallarıyla doğanın tüm güzelliklerini içerisinde barındıran Tree Tops Park Hotel'de nehir ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
52%
Fiyat
11,90 TL
Yeme/İçme:Değirmen Pastanesi'nden 1, 2 Kiloluk ve 1 Tepsi Peynirli Su Börekleri

Bugünün Groupon'uyla Değirmen Pastanesi'den enfes peynirli su börekleri sofranıza lezzetli dokunuşlar sizi bekliyor! Arkadaşlarınızla yaptığınız gün toplantılarınıza ya da akşam gelecek misafirlerinize hazırlayacağınız ikramlar konusunda ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Tiyatro: Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası ve Tiyatro Sporu!

Perdele açılsın, tiyatronun bambaşka bir yüzü sahnede karşınıza çıksın! Mahşer-i Cümbüş, Türkiye'nin ilk modern doğaçlama ekibi olarak sahnede sizi Beyin Fırtınası ile tanıştırıyor. Bu ne sadece bir tiyatro, ne de bir spor; bu interaktif, ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
129 TL
Kurs: Kalamış, Taksim veya Levent'te 4 Ders Grup Yüzme Kursu!

Willy Yüzme Okulu tecrübeli eğitmenleriyle su korkunuzu yenmenize yardımcı oluyor ve grup dersleriyle yüzme öğrenmenizi sağlıyor! 4 veya 8 derste yüzme öğrenmek ve yüzme sporuyla tanışmak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Su korkusu ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Büyük Erzurum Sofrası'nda Cağ Kebabı Ziyafeti Çekin!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor! Ünlü gurme Vedat Milor'un lezzetine 5 yıldız verdiği Büyük Erzurum Sofrası, bu muhteşem lezzeti Erzurum'dan gelen ürünlerle, ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Aktivite: Melen Çayında Günübirlik Rafting Turu!

Bugünün Groupon'u sizi bu baharda azgın dalgalarla mücadele ederken yüksek adrenalin yaşayacağınız rafting turuna davet ediyor! "Raft" adı verilen botlarla, yüksek akarsu ve nehirlerde yapılan heyecan dolu bir spor olan rafting, Melen ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
88 TL
Sağlık: Abc Life'da İntolerans ve Alerji Testi!

Bügünün Groupon'uyla besinlerin, vücudunuza etkisini öğrenin! Groupon'unuz sizi, ABC Life'da 860 gıdayı kapsayan intolerans ve alerji testine davet ediyor! Gıda Duyarlılık - İntolerans Testi  Yedikleriniz, siz farkında olmadan bünyenizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Eğitim: Özel Direksiyon Dersi ile Aracınızı Güvenle Kullanın!

Aracınızı güvenle kullanmak ve direksiyon başında daha usta bir şoför olmak istiyosanız bugünün Groupon'u ile Sahrayıcedit Sürücü Kursu'nun deneyimli kadrosundan özel ders alabilirsiniz. Tercihinize göre 4, 6 ya da 8 saatlik derslerle ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Ağaoğlu My Village Residence'ta Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Ağaoğlu Hotels standartlarında, butik otel konseptinde bir tatile davetlisiniz! My Village Residence'ta çift kişilik konaklama, odaya meyve ve şarap ikramı ve daha birçok imkan sizleri bekliyor! Groupon'unuzla 2007 ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme-Spa: The Green Park Pendik'te 1 Kişi Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

Zengin çeşitli açık büfe kahvaltıyla güne başlamak ve Türk Hamamı, kapalı havuz kullanımı, sauna, buhar odası, jakuzi, macera duşu ve şok havuz imkanlarıyla Spa keyfiyle güne devam etmek istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! The Green Park ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
48 TL
Kurs: Kryolan ve MAC Ürünleri ile 3 Saatlik Makyaj Eğitimi!

Bugünün Groupon'uyla 3 saatlik gece ve gündüz makyajı eğitimi alabilir, kendi stilinizin yaratıcısı olabilirsiniz! Makyaj sahip olduğumuz estetiği vurgulamak, farkında bile olmadığımız güzellikleri ortaya çıkarmak için renklerin büyülü ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
128 TL
Hizmet: Elinizi Bile Sürmeden Taşının!

Alaaddin'in cini karşınıza çıkarsa ve size 3 dilek hakkı verirse, dileklerinizden birini "1 saniyede taşınıp yerleşmek" diye harcamamanız için bu Groupon tam size göre! Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen, kaliteli ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
37,90 TL
Yeme/İçme: 2 Kişilik Açık Büfe Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u "Pazar Kahvaltısı" kavramına ekstra lezzet ve keyif katıyor. Ümraniye Özsar Restaurant'ta tadı hafızalarınızdan silinmeyecek bir açık büfe kahvaltı sizleri bekliyor! Pazar günününüzü daha da anlamlı kılacak olan enfes ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
98 TL
Bakım: Dermaest'ten 1 Yıllık Sınırsız Tüy Alma Paketleri!

Dilediğiniz an özgürce dilediğiniz kıyafeti giymek istiyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın ve Dermaest'in size sunduğu profesyonel hizmetlerle son bulacak olan istenmeyen tüylerinize sonsuza kadar veda edin! Şık mekanı, kaliteli ve ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: The Hunger Caddebostan'da Hamburger Menü Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla The Hunger Caddebostan'da eşsiz hamburgerlerle gününüze tat katın! Arkadaşlarınızla birlikte keyifli ve lezzetli saatler sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla "Hiçbir şey konuklarımızı memnun göndermek kadar keyif verici ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
170 TL
Bakım: Nihal Kuşçuluoğlu'nda Cilt Sorunlarınızla Vedalaşın!

Groupon'unuz sizi, Nihal Kuşçuluoğlu cilt sorunlarınızdan kurtulup, bebeksi bir cilde kavuşmaya davet ediyor!  Mesoestetic'in doğal ve sağlıklı ürünlerini kullanarak sizi hayalinizdeki cilde kavuşturmayı amaçlayan Nihal Kuşçuluoğlu ile ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
Yeme İçme: No On Restaurant'ta Zengin Balık Menüsü!

Kırk yıllık dostunuzun evindeymişsiniz gibi ağırlandığınız, masanıza gelen her yemek kendi mutfağınızdan çıkmış gibi güvenli hissettiğiniz, kendinizi bir parçasıymış gibi gördüğünüz çok özel mekanlar vardır. Bugünün Groupon'u sizi ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
13,90 TL
Tiyatro: İstanbul Kumpanyası'ndan "Karman Çorman" Adlı Oyuna Bilet

Bugünün Groupon'u İstanbul Kumpanyası'nın sahnelediği Karman Çorman adlı oyuna bilet sunuyor! Gülmekten kendinizi alamayacağınız keyifli bir oyuna davetlisiniz! Karman Çorman Mümtaz İşbilir son derece varlıklı bir işadamıdır. Birgün ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
33,90 TL
Yeme/İçme: Moda Spor Kulübü'nde 2 Kişilik Pazar Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla Moda Spor Kulübü'nde enfes bir kahvaltıya davetlisiniz! Sunduğu zengin çeşitleri ve şık dekorasyonuyla Kadıköy'ün seçkin mekanlarından birinde Pazar gününe yakışır bir başlangıç yapabilirsiniz.   Açık Büfe Kahvaltı ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap