Atlıtur'da 4 Derste At Binmeyi Öğrenin|Beyoğlu Gaya'da Kore Lezzetleri

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 01.03.2013
Eğitim: Sarıyer Atlıtur'da Dörtnala Keyif!
Bakım: Kadın ve Erkekler için Sınırsız Epilasyon
Fırsata Bak »
İndirim
79%
Fiyat
85 TL
Atlar yalnızca Orta Asya'dan dört nala gelen uzaklardaki savaşçıların binek araçları değil, aynı zamanda keyif ve eğlence için birebirdir! Bu Groupon'la atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
94%
Fiyat
45 TL
Bugünün Groupon'uyla istenmeyen tüylerinizden Hayat Güzellik'te kurtulun! Kadın ve erkekler için 6 seans, 8 seans veya 1 senelik sınırsız epilasyon paketi sunan Hayat  Güzellik'te pürüzsüz bir ten sizleri bekliyor!  Seçebileceğiniz ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Yeme/İçme: Gaya Korean Restaurant'ta Kore Mutfağıyla Tanışın!

Bugünün Groupon'uyla Kore mutfağıyla tanışın! Gaya Korean Restaurant'ta 2 veya 4 kişilik menünüz sizleri bekliyor! Sıradan bir akşam yemeğinin yerine sizi Kore Mutfağının seçkin örnekleriyle tanıştıracak olan Gaya Korean Restaurant'ta ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
10 TL
Spor: Beyoğlu Fitaş Bowlroom'da Bowling Heyecanı!

İş çıkışı arkadaşlarınızla kıyasıya rekabet edebileceğiniz eğlenceli bir gün geçirmek ya da sevdiğinizle her zamankinden farklı bir aktivite yaşamak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Eğlencenin ve hayatın kalbi Beyoğlu'nda bulunan ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Yeme/İçme: Boğazın Kıyısında 2 Kişilik Enfes Kahvaltıyla Keyifli Sabah!

Bir simit ve plastik bardakta çay ile deniz kıyısına karşı kahvaltı keyfini yakalayamazsınız. Bugünün Groupon'uyla Gourmet Slow Food'da doğal ürünlerle zengin mi zengin, enfes bir kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Tamamı doğal ve özel üretim ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Beyoğlu Cukka Fasl-ı Meyhane'de Sınırsız Eğlence!

Yenilenmiş dekoru ve daha da genişleyen mekanı ile Beyoğlu Cukka Fasl-ı Meyhane'de tadına doyulmaz bir gece sizi bekliyor!   Menünüz 5 çeşit meze (Ordövr Tabağı) Ara sıcak (Paçanga böreği) Ana yemek (Soya soslu tavuk) Meyve Sınırsız yerli ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Autowax'ta Araç Bakım ve Detaylı Temizlik Paketi!

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'ta aracınızın bakımını yaptırın; detaylı temizlik paketiyle onu ilk günkü ışıltısına kavuşturun!   Autowax Ozon Dezenfektasyonu Aktif oksijen (Ozon O3) bilinen en etkili mikrop öldürücü ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeme / İçme: Balkon Cafe'de 3 Şubede Geçerli 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Güne, sevdiklerinizle birlikte lezzetli bir sofrada başlamak istiyorsanız günün Groupon'una bakmadan geçmeyin! Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi Balkon Cafe'de unutamayacağınız bir kahvaltı deneyimine davet ediyor! Balkon Cafe, 3 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Ayıp Ettik Oyununa Biletiniz!

Bugünün Groupon'u size bol kahkaha, müzik dolu dakikalar ve eğlenceli bir hikayeye tanık olma şansı sunuyor! Kimseye randevu vermeyin, Profilo Kültür Merkezi'nde ve Yunus Emre Kültür Merkezi'nde sahnelenecek, oyuncu kadrosunda Cem Kılıç'ın ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro'da Serpme Kahvaltı!

Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, organik meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne dersiniz? Bugünün ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
109 TL
Bebek Mori'de 2 Kişilik Sınırsız Sushi Lezzeti!

Bugünün Groupon'u ile Japonların ünlü lezzeti sushiyi Türkiye'ye tanıtan Bebek Mori'ye davetlisiniz! Klasik Uzakdoğu restoranlarından çok daha farklı olan Mori, sizi Japon yemekleriyle tanıştıryor, sushı sevenlerdenseniz ya da hiç sushi ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
11 TL
Tiyatro: "Düğünde Panik" ile Kahkaha Dolu Anlar!

Kurulduğu 1998 yılından beri Başkentli izleyicileri birbirinden başarılı oyunları ve sahne performanslarıyla kahkaha rüzgarıyla buluşturan Tiyatro Kılçık, 28 Şubat, 22 Mart Halis Kurtça Kültür Merkezi, 12 Mart Afife Jale Kültür'de ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
379 TL
Bakım: İstenmeyen Tüylere Kesin Çözüm Stronglife'dan!

İstenmeyen tuylerinizden kısa sürede ve sonsuza kadar kurtulmak istiyorsanız, eski, acı veren yöntemleri bir kenara bırakın ve günün Groupon'una bir göz atın! Groupon'unuz sizi, Strongelife'ın 12 seans istenmeyen tüy alım paketiyle, ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
58 TL
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Arının!

Alışveriş merkezlerindeki masaj koltuklarına "Boyun ağrım var, biraz boyun ağrımla ilgilenebilir misiniz?" diye sorsanız sizi pek ciddiye almayacaktır; ancak profesyonel bir masajla ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
38 TL
Yeme/İçme: Taksim Hong Bin Lou Chinese Restaurant'ta 2 Kişilik Çin Menüleri!

Bugünün Groupon'u Uzak Doğu mutfağının başarılı örneklerini ülkemizde sergileyen ve sizlerin enfes tatlarla keyifli vakit geçirmesini sağlayan Hong Bin Lou Chinese Restaurant birbirinden zengin lezzetlerle bezenmiş harika bir sofraya davet ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
59 TL
Bakım: Eminönü Acemoğlu Hamamı'nda İçecekli Masaj Paketi!

Şehrin tüm stresinde uzaklaşıp, güzel bir masajla kendinizi ödüllendirmek istiyorsanız günün Groupon'u tam size göre! Bügünün Groupon'u sizi Eminönü Acemoğlu Hamamı'nda  60 dakika süren dilediğiniz 7 masajdan biri, çikolata maskesi ve 1 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
56 TL
Tiyatro: Ali Poyrazoğlı Tiyatrosu'nun "Asi Kuş" Oyununa Davetlisiniz!

Sanat olu bir hafta sonu geçirmek için aradığınız imkan Groupon'dan! Günün groupon'u sizi ve sevdiklerinizi Türk Tiyatrosu'nun en önemli yıldızlarından Ali Poyrazoğlu " Asi Kuş" oyununa davet ediyor! İstanbul Tiyatro Festivali'nde büyük ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de İstanbul'da Romantik Akşam Yemeği!

Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir yanında konuklarına stil sahibi konaklama deneyimi sunan Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, şimdi sizi muhteşem lezzetleriyle ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeniköy Emek Mantı'nın Enfes Lezzetiyle Damağınızı Şenlendirin!

Bu Groupon ile boğazın seçkin semtlerinden Yeniköy'de, damağınızı şenlendirecek enfes bir lezzet keşfedebilirsiniz! 1988'den beri aile işletmesi olarak, Türk mutfağının eşsiz tatlarının en güzel örneklerini sunan Emek Mantı, 8 farklı ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
79 TL
Sağlık: MD Beauty Life'tan Gıda Duyarlılık (İntolerans) Testi!

Günümüzde gelişen, yenilenen ve değişen her alanda olduğu gibi sağlık sektörü de insan metabolizmasının bilmecelerini ve bilinmeyen yönlerini aydınlatmayı sürdürüyor. MD Beauty Life en yeni uygulamalar ile sizi bekliyor! Artık yumurta ve ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
85 TL
Yeme/İçme: Kireçburnu'nda 2 Kişilik Menü ve Canlı Müzikle Keyif!

İstanbul'da olduğunuza mutlu olduğunuz anlardan biri, Boğaz'a karşı Egeli Meyhane'de gerçekleşiyor. Kireçburnu'ndaki Boğaz'a karşı konumuyla Egeli Meyhane'de, bu Groupon'la lezzet, eğlence ve keyif bir araya geliyor!  Menü 10 çeşit serpme ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap