12'li Samsung Galaxy S3 Set |Edition7 ve Beno8 Tablet PC| CZ Crystal®

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 09.04.2013
12'li Aksesuar Setiyle Samsung Galaxy'leriniz Kusursuz!
Edition7 ve Beno8 Tablet PC'lerin Mükemmel Performansını Keşfedin!
Hemen Al »
İndirim
71%
Fiyat
28,90 TL
Bugünün Groupon'u Samsung Galaxy sahiplerine muhteşem bir aksesuar seti sunuyor.  USB data kablosundan araç şarjına, fileli kapaktan mikrofonlu kulaklığa 12'li ve 13'lü aksesuar setleri ile kaliteli iletişimi ve üst düzey performansı bir ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
47%
Fiyat
170 TL
Bugünün Groupon'unu yakalayın Edition 7 Tablet PC ile çocuklarınızı mutlu edin, Beno 8 Android Minipad'in üstün performansını deneyimleyin! Android 4.0 işletim sistemine ve 7" kapasitif dokunmatik ekrana sahip, Facebook, Youtube, Angry ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
62%
Fiyat
34 TL
CZ Crystal® Taşlı Zevkli Tasarımlar!

Bugünün Groupon'u zevkli kadınların tercihi Crystal parlaklığını sizinle buluşturuyor, asil, şık ve zarif görünmek için küçücük bir dokunuştan daha fazlasına ihtiyacınız olmadığını anlamanızı sağlıyor! Kolye, küpe ve set seçenekleriyle CZ ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
Multi Hanger ile Evdeki Çamaşır Dağınıklığından Kurtulun!

Islak ya da ütülenmeyi bekleyen çamaşırlarınızın evdeki düzeni bozması ve çamaşır askılığınızın hiçbir yere sığmayıp yer kaplaması gibi sıkıntılarınıza bugünün Gouponu ile son verebilirsiniz.  Multi Hanger Portatif Çamaşır ... devamını gör.

İndirim
31%
Fiyat
48 TL
Lineatabs Yağ Yakıcı Tablet ile Yazı İncecik Karşılayın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, baharı incecik karşılayın! Avrupa'da milyonlar satan, etkinliği klinik testlerle kanıtlanmış, içeriğindeki etken maddelerle vücuttaki yağ emilimini maksimuma çıkaran Lineatabs Solusitan tablet ile hayal ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
13,90 TL
Visco Yastık İle Sağlıklı ve Rahat Uyku Keyfi!

''Yorgun kalkıyorum ve güne yorgun başlıyorum." diyorsanız ya da boyun ağrısı ile tüm gününüz zehir oluyorsa, eski yastığınızı çöpe atın ve bugünün Grouponu ile güzel bir uykunun keyfini çıkarın! İyi bir gün geçirmek için kaliteli ve ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
78,90 TL
3'lü Zigon Sehpa Takımı ile Evinize Modern ve Konforlu Alanlar!

Evinizin her detayına özen gösteriyor, ofisinize kalite, konfor ve özgün tasarımlarla buluşturuyor, yaşam alanlarınızda modern çizgiler yaratıyorsanız bu Groupon'a göz atın! Zigon sehpalar 4 farklı modeli ile odanızın tarzını değiştirmek; ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
33,90 TL
Bio Elixia Selülit Giderici Krem ile Bikinilere Hazırlanın!

Bugününün Groupon'unu yakalayın, yaza kusursuz görünüme sahip bir vücutla girin, bikinilere hazırlık yapın! Yılların cildinize getirdiği çizgi ve çatlakları gideren, problemli görünümü minimuma indiren, cildi güçlendiren ve sağlık ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
3 TL
Monsternotebook.com.tr'de 300 TL'ye Varan İndirim!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, tüm donanımsal ihtiyaçlarınızı karşılayacak, ihtiyacınıza yönelik, dilediğiniz gibi tasarlayabileceğiniz hayalinizdeki bilgisayar Monster® kalitesiyle sahip olun! 100 TL, 200 TL, 300 TL indirim ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
78 TL
Laptop Masasına Dönüşebilen ve Saklama Hazneli Smart Orta Sehpa!

Hemen her evin salonunda yaşanan dağınıklık kaousunu önleyebilecek iki şey vardır: sabırlı bir anne ya da her detayıyla size konfor ve düzen sağlayan bir sehpa!  Bugünün Groupon'u elinizin altında durmasını ama salonunuzun şık fotoğrafını ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
18,90 TL
NuSlank X-Tra Jel ile Diyet Yapmadan Kusursuz Görünüm!

Zayıflamak adına kalori hesabı yaparak aç kalmaktan bıktıysanız bu Groupon'un ucundaki NuSlank X-Tra Jel tam size göre!  Tamamen doğal içeriğe sahip olan X-Tra Jel ile istediğiniz bölgelerde incelme sağlayacak ve beğendiğiniz tüm giysileri ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
198 TL
Aynalı Mücevher Dolabıyla Tüm Aksesuarlarınız Şık Bir Ortamda!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, şıklığınızın yaratıcısı tüm aksesuarlarınızı hakettikleri estetik alanla buluşturun!  Dört farklı renk seçeneğiyle dekorasyonun yeni trendi aynalı mücevher dolapları mükemmel depolama çözümünüz olmak üzere ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
AbTronicX2 Zayıflama Kemeriyle Günde 10 Dakika Ayırarak İncelin!

Dilediğiniz bedene kavuşmak için artık zorlu egzersiz ekipmanlarıyla saatlerce çalışmanıza gerek yok. Bugünün Groupon'uyla AbTronicX2 zayıflama kemeri sizlerle!  Benzersiz "Çifte Kanal Teknolojisi" ile zorlu egzersiz ekipmanlarıyla ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
14 TL
Fotoğraflarınızı Dijital Ortamdan Kurtarın!

Çektiğiniz sayısız fotoğraf  sanal ortamda kalmasın, bu Groupon'la ölümsüz kıldığınız anılarınıza dijital kalitede hayat verin! Baskı kalitesindeki iddiası ile fotoğraflarınızı yaşayan anlara dönüştürecek olan Özdoğan Dijital, ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Kitaplarınız için Şık Çözümler!

Günden güne artan kitaplarınız hem deforme olmasın, hem de salonunuzda şık bir değişiklik olsun istiyorsanız, bu Groupon ile 4 renk seçeneğiyle labirent complex kitaplıklar sizinle! Siyah, beyaz, krem ve ceviz renklerindeki kitaplıklar ile ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
23,90 TL
Spray White 90 Diş Beyazlatma Spreyi ile Bembeyaz Gülüşler!

Dişçiye gitmekten çekindiğiniz için fotoğraf çekilirken Mona Lisa'dan fazla gülümsemiyorsanız bu Groupon ile Spray White diş beyazlatma spreyini alın, evinizin konforunda bembeyaz dişlere kavuşun! Gülüşünüzle göz kamaştırmak ve çevrenizi ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
38,90 TL
Kitap Tasarımlı iPhone ve Samsung Galaxy S3 Kılıfları!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, kitap tasarımlı cep telefonu kılıfıyla hem iPhone ve Samsung Galaxy S3 telefonlarınızı koruma altına alın, hem de yepyeni ve şık bir cüzdana sahip olun! Aynı anda hem cüzdan, hem kılıf hem de stand olarak ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
139 TL
Wall Pad Çok Amaçlı Duvar Ünitesiyle Daha Kullanışlı Yaşam Alanları!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, yaşam alanlarınızda kendi küçük dekorasyon ilüzyonunuza sahip olun, çok amaçlı, tasarım duvar ünitesiyle tek dokunuşla birden fazla dekorasyon ihtiyacınızı karşılayın! Mutfakta, salonda, yatak odasında ve ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Mil 3'lü Zigon Sehpa Takımıyla Estetik ve Konfor!

Bugünün Groupon'u Mil 3'lü zigon sehpa takımını ücretsiz kargo imkanı ile adresinize getiriyor, yaşam alanlarınızda dilediğiniz konfor ve rahatlığı sizinle buluşturuyor. Beyaz, siyah ve kırmızı renk seçeneklerine sahip, ayrı boyutlarda üç ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Hizlial.com'da Tüm Alışverişlerde 100 TL İndirim 9 TL!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Hizlial.com ile ihtiyacınız olan tüm ürünlere 100 TL'ye varan indirimlerle sahip olun, avantajlı alışverişlerin keyfini sürün!     Notebook'tan cep telefonuna, beyaz eşyadan giyime aradığınız her ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap