Anadolu Yakası Bostancı Günü: Mastori’de Balık | Green Park’ta Masaj

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 09.04.2013
Yeme/İçme:Mastori'de Haftanın 5 Günü Geçerli 2 Kişilik Fasil!
Bakım: 5* Green Park Hotel Bostancı'da Seçeceğiniz Bir Masaj ve Tüm Gün Spa!
Hemen Al »
İndirim
31%
Fiyat
54,90 TL
Bugünün Groupon'uyla Mastori canlı müzik eşliğinde meyhane menüsü ile lezzet ve eğlenceyi bir arada arayan herkese muhteşem bir yemek sunuyor! Lezzetten ve kaliteden ödün vermeyen Mastori Restaurant lezzetleri ile 2013'te de bu eğlenceye ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Bugünün Groupon'uyla The Green Park Hotel Bostancı'nın sunduğu profesyonel bakım ve masajlarla müşterilerine farklı tecrübeler yaşatarak onları rahatlatmayı vaad ediyor! Seçeceğiniz 60 dakika süren 1 masaj ve gün boyu Spa kullanımıyla ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
81%
Fiyat
349 TL
Bakım: Bağdat Caddesi Erenköy DeCadde Güzellik'ten 1 Yıllık Sınırsız Epilasyon Paketleri

Bugünün Groupon'uyla Bağdat Caddesi Erenköy DeCadde Güzellik'ten 1 yıllık sınırsız epilasyon paketleri sizlerle! Bugün işe giderken en sevdiğiniz elbiseyi bacaklarınızdaki istenmeyen tüyler yüzünden dolaba kaldırdığınızda kısa süreli tüy ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
44%
Fiyat
14 TL
Yeme / İçme: Lime Tree'de Bahar Kahvaltısı!

Groupon'unuz sizi, bahar kahvaltısıyla buluşturuyor! Acıbadem Lime Tree'de peynir çeşitlerinden bal kaymağa, siyah zeytinden sınırsız çaya kadar birbirinden taze lezzetlerden oluşan serpme köy hahvaltısı sizleri bekliyor! Serpme Köy ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
38 TL
Güzellik: Essi Güzellik'te Zamanı Geri Alın!

Bugünün Groupon'u ve Essi Güzelik ile zamanı geri alabilir, etkisini ilk seansta gösterecek yaşlanma karşıtı bakımlarla gençleşebilirsiniz! Güzellik sektöründeki yerini ilk kez, yaklaşık 15 yıl önce İzmir'de alan Essi Güzellik, sizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Duru Tiyatro "Nafile Dünya" ile Sahnede!

Baharın güzel günlerini tiyatro ile renklendirmek istiyorsanız Groupon ile Duru Tiyatroya davetlisiniz! Günün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi Duru Tiyatro'nun yeni oyunu "Nafile Dünya" ya davet ediyor! Polislik mesleğine otuzlu yıllarda ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
95 TL
Güzellik: Ütüleme Diod Teknolojisi ile 1 Yıllık Sınırsız Epilasyon!

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir Slimmed sizleri epilasyon teknolojisinin geldiği son nokta ile tanıştırıyor! Ütüleme Diod teknolojisiyle 1 yıl boyunca dilediğiniz bölgede saten pürüzsüzlüğü sizleri bekliyor! Kadınlar için Geçerli Bölgeler ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Büyükada Kalamari Hotel'de Denize Nazır Huzur Dolu Tatil!

Büyükada sahilinde, tüm Marmara'yı ayaklarınızın altına seren Kalamari Hotel, sizi huzurdolu bir tatile davet ediyor! Yaz kış demeden her daim romantizm kokan Büyükada sokaklarında vapur ve motor iskelesine 100 metre mesafede bulunan ve ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
63 TL
Yeme / İçme: Hasan Kolcuoğlu'nda Çift Kişilik Kebap Menü!

Groupon'unuz sizi, Hasan Kolcuoğlu Kebap'ta  zengin menü lezzetine davet ediyor! Hasan Kolcuoğlu Kebap'ta, muhteşem lezzetlerle bezeli zengin sofralar sizi ve sevdiklerinizi bekliyor! Başlangıç Puf ekmek  Tulum peyniri  Fındık lahmacun  ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Cafe De Paris'te Alkollü İçecek Eşliğinde Özel Menü

Bugünün Groupon'u sizi Suadiye Hotel'de romantik bir akşam yemeğine davet ediyor! Cafe De Paris Suadiye'de alkollü içecek eşliğinde birbirinden lezzetli tatlardan oluşan özel menü ile unutulmaz bir akşam sizleri bekliyor! 1, 2 veya 4 ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Palma D'Oro Restaurant'ta 70'ler, 80'ler ve 90'lar Gecesi!

Bugünün Groupon'uyla Bağdat Caddesi'nin gözbebeği mekanlarından Palma D'oro Restaurant tarihi dekorasyonu ve palmiyeler içindeki bahçesinde, sizleri unutulmaz  romantik bir geceye davet ediyor! Naftalinli plaklar ile şömine ve mum ışığında ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Yeme/İçme: Türk ve Greek Müzikleri Eşliğinde Ege Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor! Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
48 TL
Kurs: Bennye ve Kryolan Ürünleri ile 5 Saatlik Makyaj Kursu!

Bugünün Groupon'u Kulis Makyaj Akademi'de 5 saat süren makyaj workshop'u sunuyor! Kısa zamanda günlük doğru makyajın nasıl yapılabileceği profesyonel tekniklerle öğretilen kursta Gece ve gündüz makyaj farklılıkları, cilde ve saç rengine ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Yeme /İçme: Mirror Suadiye'de Denize Nazır Pazar Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla Mirror Suadiye'de kusursuz bir açık büfe kahvaltının tadını çıkarın! İlkbahar'ın tüm güzelliklerini gözler önüne serdiği bugünlerde güne sevdiklerinizle birlikte Adalar Manzarası'na nazır Morror Suadiye'de sabah ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
79 TL
Sağlık: Gıdalara Duyarlılığınızı Ölçün!

Kilo verememenizin veya kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Bugünün Groupon'uyla Gin Güzellik'te gıda intolerans testi ve aura-chakta analizi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
32,90 TL
Yeme/İçme: Erenköy Onur İskender'den Enfes Kebap ve İskender Menüsü

Bugünün Groupon'uyla bu akşam ailece kebap, iskender keyfi sizi bekliyor! Kebap ve iskender diyince aylardır istikrarını sürdürdüğünüz diyeti unutuyor, porsiyon üzerine porsiyon sipariş ediyorsanız Onur İskender'de bu enfes lezzetlerin ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Şehrin Konfor Cenneti Arca Suite Hotel'den Çift Kişilik Davet!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
329 TL
Hobi: Marmara Sualtı Merkezi ile Sualtının Büyülü Dünyasını Keşfedin!

Bugünün Groupon'uyla bambaşka bir hobi edinebilir, sualtı dünyasını keşfe çıkabilirsiniz! Groupon'unuz sizi Marmara Sualtı Merkezi'nde dalış eğitimine davet ediyor! Uluslararası standarttaki CMAS 1 yıldız brövesini alacağınız eğitiminiz, ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
49 TL
Bakım: Suadiye Alfaparf Milano'da Brezilya Fönü ve Solaryum Paketi

Bugünün Groupon'uyla dilerseniz solaryum paketi dilerseniz Brezilya fönü paketi seçin bakımlarınızı Alfaparf Milano kalitesiyle yaptırın! Havaların ısınmasıyla vitrinleri süsleyen etek ve şortları birer birer alıyor ancak güneşlenmeden ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
49 TL
Bakım:Green Spa Mercure Hotel'de Özel Spa Paketleri

Bugünün Groupon'uyla Greenspa Mercure Hotel'de masaj ve spa kullanımı paketleri ile kendinizi şımartın ve bedeninizi arındırın! Tüm iş koşuştumalarınızın arasında bazen kendinizi ayrıcalık hissedeceğiniz çok özel bir yerde herşeyden ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Kurs: 10 Saatlik Temel Yelken Eğitimi

AG Sailing Course filosu, eğitim ve gezi sınıflarındaki en donanımlı tekneleriyle, deneyimlerini paylaşmak için denizlere açılıyor. Bugünün Groupon'u meraklısını yelken eğitimiyle buluşturuyor!   Seçebileceğiniz Kurslar 2 saatlik yelkenle ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap