23 Nisan Tatilleri: Bodrum | Olympos | Alaçatı | Sakız Adası | Beyrut

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 09.04.2013
Bodrum Can Hotel'de Çift Kişilik Tatil! Sevgililer Günü'nde de Geçerli!
Sakız Adası Voulamandis House'ta Çift Kişilik Tatil!
Hemen Al »
İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Eğlence yaşamı, doğal güzellikleri ve muhteşem doğasıyla ziyaretçilerine hayal gibi anlar yaşatan Bodrum'da tatil programı yapmak istiyor ama nereye gideceğiniz konusunda kararsızlık yaşıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Gümbet ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
53%
Fiyat
180 TL
Tatilinizi farklı bir atmosferde örneğin Yunanistan'ın incisi Sakız Adası'nda geçirmek ve muhteşem plajlarında sereserpe keyif yaparken masmavi denizin keyfini çıkarmak size de çok cazip geliyorsa Groupon'unuzu kaçırmayın! Sakız Adası'na ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
53%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Alaçatı'da 150 Yıllık Afet Hanım Konağı'nda Tatil!

Bugünün Groupon'uyla tarihi dokusu özenle korunarak restore edilen ve butik otel olarak hizmet vermeye başlayan 150 yıllık Afet Hanım Konağı, size alışılmışın dışında, huzur dolu bir tatil sunuyor. Standart, deluxe veya suite odalarda ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
47%
Fiyat
69 TL
Konaklama: Olympos'ta 2 Kişilik Romantik Tatil!

Doğayla iç içe Olympos Life Hotel'de ruhunuzu dinlendirecek bir tatil sizleri bekliyor! Kahvaltı ve akşam yemeği dahil konaklama paketinizi dilerseniz odaya meyve sepeti ve 1 şişe şarap servisiyle renklendirebilirsiniz! Olympos Life, ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
899 TL
Vizesiz Beyrut Turu ile Ortadoğu'nun Paris'ini Ziyaret Edin!

Klasik tatil planlarından sıkıldıysanız yeni yerler keşfetme peşindeyseniz son dönemin en gözde tatil yerlerinden biri olan Beyrut'ta muhteşem bir tatil bugünün Groupon'unu ile sizlerle!  Tur Programı 1.Gün 20 Nisan Cumartesi Atatürk ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Olira Boutique Hotel&Spa'da 2 Kişilik Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla eski bir tersaneden A sınıf butik otele dönüşen Olira Boutique Hotel&Spa'da denize sıfır konumuyla Bodrum'un en güzel noktalarından birinde sevdiklerinizle birlikte tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Evinizin konforunu ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
55,90 TL
Konaklama: Kemer'de Herşey Dahil Tatil!

Turizmin başkenti Antalya'nın en gözde tatil beldelerinden olan Kemer'de herşey dahil bir tatil sizleri bekliyor! Kiriş Mevkii'nde yer alan Blue Sky Hotel özel plajı, açık havuzu, Türk Hamamı, sauna ve Fitness center'ı, enfes lezzetler ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
119 TL
Büyükada Eskibağ Butik Hotel'de 2 Kişilik Romantik Tatil Kaçamağı!

Bugünün Groupon'uyla Büyükada Eskibağ Butik Hotel'in muhteşem atmosferine uyanabilir, şehirden uzakta sevdiğinizle birlikte huzurlu ve kaçamak bir tatil yapabilirsiniz! Prens Adaları'nın en büyüğü olan Büyükada'da yer alan Eskibağ Butik ... devamını gör.

İndirim
23%
Fiyat
49,90 TL
Konaklama: Laphetos Beach'de Huzur Dolu Tatil

Bugünün Groupon'uyla Laphetos Beach'de huzur dolu bir tatil bekliyor! İş yoğunluğunuzdan uzaklaşıp yaz tatilinin kalabalığı bastırmadan tatil yapma planlarınız var bu Groupon tam size göre!  25 Odalı Laphetos Beach'de 1500m2 alana kurulmuş ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Günübirlik İğneAda, Dupnisa Mağarası ve Limanköy Turu!

Bugünün Groupon'unu yakalayın dilerseniz günübirlik İğneada turuyla dünyada sadece beş yerde var olan doğal yapısı bozulmamış Subasar (Longoz) ormanlarına sahip İğneada'nın nefes kesen doğasını keşfedin, dilerseniz 5 yıldızlı Ramada ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Kilyos Gurup Hotel'de Şehirden Uzaklaşmadan Tatil!

Şehirden uzaklaşmadan güzel bir tatile kucak açmak isteyenlerin İstanbul'daki vazgeçilmez rotası Kilyos'un 1971'den beri faaliyet gösteren otellerinden Gurup Hotel sizi çift kişilik eşsiz bir konaklama deneyimiyle buluşturuyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
79,90 TL
Baharda 2 Günlük Kavala Turu Sizleri Bekliyor!

Groupon'unuz sizi, Yunan baharını yaşayacağınız 2 günlük, konaklamalı, Kavala Tur'una davet ediyor! Megalo Tour'un sizler için hazırladığı bu çok özel tatil imkanı ile yaza erken girecek, deniz ve güneşin tadını çıkaracaksınız! Hareket ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
169 TL
Miracle İstanbul Asia'da 2 Kişilik Lüks Konaklama Deneyimi!

Bugünün Groupon'uyla Pendik - Kurtköy'de konumlanmış Miracle İstanbul Asia'da çağaş yaşamın standartlarıyla döşenmiş ve her türlü ihtiyacınızı karşılayacak şık odalarında sevdiğinizle birlikte konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Anadolu ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
168 TL
CesTravel'dan Hafta Sonları Kapadokya Turu!

Bugünün Groupon'u sizi CesTravel güvencesiyle nefes kesen güzelliklerin ev sahibi Kapadokya'ya 2 günlük bir yolculuğa davet ediyor! Hitit ve Bizans uygarlıklarının kalıntılarının yer aldığı, volkanik faaliyetlerin şekillendirdiği Peri ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Gümbet'te Ultra Her Şey Dahil Konaklama!

Gümbet merkezde denize sıfır ve ultra her şey dahil konaklama hizmeti ile Bodrum'da en lüks ilk 10 otel içerisinde yerini alan Royal Asarlık Beach Hotel & Spa, bugünün Groupon'uyla sizleri bekliyor! Bodrum Gümbet`te bulunan Royal Asarlık ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
159 TL
Hotel Bostancı Prenses'te Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla huzuru, kaliteyi, lüksü ve keyfi bir arada yaşayabileceğiniz Hotel Bostancı Prenses'te sevdiğinizle birlikte konaklama deneyimi yaşayabilir, kendinize ayırdığınız kısa tatilinizde tüm yorgunluğunuzu üzerinizden ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
99 TL'ye Konforun Adresi Sahil Butik Hotel'de 2 Kişilik Konaklama!

İstanbul'dan uzaklaşmadan yalnızca İstanbul'un gürültüsünü geride bırakarak sevdiğinize birlikte konforlu bir konaklama deneyimi yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'uyla Sahil Butik Hotel'e gelin! Sahil Butik Hotel, özel dekore edilmiş ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
33 TL
Konaklama: Gümbet'te Her Şey Dahil Tatil!

Begonvillerin arasında, manzaralı odalarda her şey dahil konaklama paketiyle unutamayacağınız bir Bodrum tatili sizleri bekliyor! Groupon sizi Peda Gümbet Holiday Beach'e davet ediyor! Peda Gümbet Holiday Beach Hotel Bodrum'un en özel ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
849 TL
7 Balkan Ülkesini Görebileceğiniz Büyük Balkan Turu!

Günün Groupon'u sizi, büyük Balkan Turu ile Balkanlar'ı keşfetmeye davet ediyor!  9 gün boyunca Balkanlar'ın tarih kokan her köşesinde benzersiz anlar yaşayıp, her saniyesinden keyif alacağınız bir yolculuğu Megalo Tour farkıyla ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
145 TL
Konaklama: Alaçatı Seven Rooms Hotel'de Keyifli Tatil!

Şehrin karmaşasından uzak, doğayla baş başa bir tatil keyfi arıyorsanız Günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi Alaçatı Seven Rooms Hotel'de huzur dolu bir tatil deneyimine davet ediyor! Seven Rooms Hotel Seven Rooms Hotel, ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
49 TL
Olimpos Simurg Evleri'nde 2 Kişi Kahvaltı Dahil Konaklama!

Bahçesindeki meyve ağaçlarıyla misafirlerine doğanın kucağından yumuşacık bir yer sunan Simurg Evleri, bugünün Groupon'uyla sizleri huzur dolu bir tatile davet ediyor! Rivayet olunur ki kuşların efendisi Simurg, Bilgi Ağacı'nın dallarında ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap