Yalnızlık Konuşur Bazen" oyununa giriş bileti / 10 dakikalık Helikopter Turu / Argan Set

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
23 Nisan Salı günü Blackout AVM Tiyatro Kedi Sahnesi'nde gerçekleşecek "Yalnızlık Konuşur Bazen" oyununa giriş bileti 30 TL yerine %50 grupfoni indirimiyle sadece 15 TL!
İstanbul'un güzelliklerini bir de gökyüzünde keşfedin! Turkeyaviation'dan Haliç, Tarihi Yarımada ve Boğaz'ı gökyüzünden seyredeceğiniz 10 dakikalık Helikopter Turu 229 TL! (2 Kişilik ya da 5 Kişilik seçenekleri ve İLK 30 KİŞİ İÇİN EKSTRA İNDİRİMLERİ İLE!)
Fas'ın sıvı altını grupfoni'de! Argan Sabunu, Argan Kremi, Argan Şampuanı ve Argan Yağından oluşan set 65 TL yerine %70 grupfoni fırsatıyla sadece 19,90 TL!
Nemrut'ta gün doğumunu izleyip, Halfeti'de tekne turu ile Fırat'ı keşfedeceğiniz, Ulaşım, 5 Gece konaklama ve beş farklı yörenin beş farklı menüsü ile akşam yemeği keyfi yaşayacağınız 7 Gece 8 Günlük GAP Turu 499 TL!
Ege ve Akdeniz'in cennet köşelerine davetlisiniz! Ulaşım, 5 Gece Yarım Pansiyon Konaklama, Açık Büfe Kahvaltı ve Akşam Yemeği dahil 7 Gece 8 Gün Ege - Akdeniz Turu 599 TL yerine 399 TL!
Mika Tur'dan; 7 Gece 8 Gün Karadeniz ve Yaylalar Turu 559 TL'den başlayan fiyatlarla!
Genco Erkal'ın "Kerem Gibi" oyununun 15 Nisan Pazartesi günü, Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde sahnelenecek gösterimine giriş 45 TL yerine sadece 25 TL!
Kartal Ünlüer Restaurant'ta Sınırsız Çay, Sınırsız Omlet ve Börek çeşitleri ile Açık Büfe Kahvaltı 30 TL yerine sadece 17,50 TL!
Candan Erçetin ve Sinan Erkoç'lu eğlence! 13 Nisan Cumartesi akşamı programa giriş, 8 çeşit Meze, 2 çeşit Ara Sıcak, Ana Yemek, Salata, Meyve, Tatlı ve LİMİTSİZ YERLİ ALKOLLÜ/ALKOLSÜZ İÇECEK ile birlikte sadece 199 TL!
Onur Akın, Güler Duman, Emre Saltık, Arzu, Taner Özdemir, Serpil Sarı ve Kenan Coşkun'u 19 Nisan'da Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde buluşturacak Anadolu Ezgileri konserinin biletleri 19,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
12 Nisan Cuma Akşamı Ataköy Marina Nossa Costa'da Ferhat Göçer ve Eda & Metin Özülkü'nün sahne alacağı muhteşem gece ve Limitsiz Alkollü / Alkolsüz İçecekten oluşan Enfes Menü sadece 149 TL!
'Çeşme'nin Boğazı'nda huzur.. Dalyanköy Kamer Suits & Hotel'de Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül Aylarında 2 Kişi 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama fırsatları 124 TL'den başlayan fiyatlarla!
Çocuklarınız artık karanlık korkusunu yenecek! Tavana Işık Yansıtan Dev Kaplumbağa 60 TL yerine %71 grupfoni fırsatıyla sadece 17,50 TL!
Sony Xperia Z Cep Telefonu 2.150 TL yerine %19 grupfoni fırsatıyla sadece 1.755 TL!(Siyah ve Beyaz renk seçenekleriyle!)
Başkentin kalbinde eşsiz konukseverliği yaşayın.. Çankaya Marya Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Açık Büfe Kahvaltı ve Meyve Tabağı 250 TL yerine 119 TL!
Mükemmel yemekler, butik lezzetler ekibi... Beef & Chicken'da Chicken Special, Beef Special, Hamburger & Wrap, Pizza, Köfte, Mantı ve Salata menüleri 10,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (6 şubede geçerli!)
Doğayla iç içe kahvaltı keyfi! Polonezköy Yonca Bahçesi'nde Sınırsız Çay eşliğinde Serpme Köy Kahvaltısı 30 TL yerine 14,90 TL! (2 ay geçerli!)
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Panbörekspress'in çok özel lezzetleri Klasik, Akdeniz ya da Çiftlik çeşitleri arasından seçeceğiniz bir tanesi, Yaprak Sarma, Tulumba Tatlısı ve 1 Litre Kola 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Üçyüz yıllık Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Hamam sefası hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri ile 59 TL'den başlayan fiyatlarla! (İLK 100 KİŞİYE ÖZEL İNDİRİMLER!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap