23'lü iPhone 5 Set|Duvara Monte Aynalı Takı Dolabı|La Senza'da İndirim

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 18.04.2013
23'lü iPhone 5 Aksesuar Setiyle iPhone'unuz Kusursuz!
Duvara Monte Aynalı Mücevher Dolabıyla Aksesuarlarınıza Modern Alanlar!
Hemen Al »
İndirim
81%
Fiyat
58 TL
iPhone'unuzun tüm fonksiyon ve özelliklerinden tam performans almak ve her an yüksek verim alabileceğiniz koşullarla buluşturmak istiyorsanız 23'lü aksesuar seti sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
62%
Fiyat
188 TL
Bugünün Groupon'unu yakalayın, şıklığınızın yaratıcısı tüm aksesuarlarınızı hakettikleri estetik alanla buluşturun!  Dokuz farklı renk seçeneğiyle dekorasyonun yeni trendi aynalı mücevher dolapları mükemmel depolama çözümünüz olmak üzere ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
90%
Fiyat
5 TL
La Senza'dan Tüm Mağazalarda ve Online Alışverişlerde 50 TL'lik İndirim!

Akmerkez, City's Nişantaşı, İstinye Park, Tepe Nautilus gibi AVM'ler başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yerindeki satış noktası ve Lasenza.com.tr üzerindeki online mağazası ile hizmet veren dünyaca ünlü La Senza kalitesiyle iç giyim ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
52%
Fiyat
23,90 TL
Bel inceltme Diski Figure Twister ve Termal Sauna Kemer ile Yaza Formda Girin!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, lastikli egzersiz ve bel inceltme diski Figure Twister ile bel korsesi olarak da kullanılabilen termal sauna kemerden oluşan incelme seti ile yaza formda girin! Evinizin konforunda efor sarfetmeden kısa ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
64,90 TL
Kitaplarınıza Modern Alanlar!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, kitaplarınıza, aksesaurlarınıza ya da küçük ev eşyalarınıza modern, estetik ve ayrıcalıklı alanlar yaratın! 8 farklı renk seçeneğine sahip, 2 yıl garantili Dizayn kitaplıklar tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Ücretsiz Kargo ile Kapınızda!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklar bugünün Groupon'uyla tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
AbTronicX2 Zayıflama Kemeriyle Günde 10 Dakika Ayırarak İncelin!

Dilediğiniz bedene kavuşmak için artık zorlu egzersiz ekipmanlarıyla saatlerce çalışmanıza gerek yok. Bugünün Groupon'uyla AbTronicX2 zayıflama kemeri sizlerle!  Benzersiz "Çifte Kanal Teknolojisi" ile zorlu egzersiz ekipmanlarıyla ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Philips Living Colors 16 Milyon Rengiyle Evinizin Dilediğiniz Köşesinde!

16 milyon rengin mükemmel birlikteliğini seyre dalan tek şanslı uzayın derinliklerinde süzülen Voyager değil! Philips LivingColors serisini keşfedenler de ışığın muazzam oyununa Voyager kadar uzun bir yolculuğa çıkmadan tanık oluyorlar. ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
179 TL
Creatone 8 GB Tablet PC ile Gündelik Yaşamınıza Hız, Eğlence ve Özgürlük!

Bugünün Groupon'uyla Creatone tablet PC'ler gündelik yaşamınıza hız, eğlence ve özgürlük katıyor!  8 GB hafızalı, Android 4.0.4 işletim sistemli tablet PC'ler ile oyun oynayın, film izleyin, internette sörf yapın ve teknolojiyi kaliteyle ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
14,90 TL
Gillette Blue 3 Tıraş Makinesi ve 6 Adet Bıçak ile Mükemmel Tıraş Performansı!

Siz de bakımınıza önem veriyor, yeni tıraş olmuş pürüzsüz bir cildin rahatlığından vazgeçemiyor ve tıraş olmayı keyfe çeviren, kaliteli bir tıraş makinesi arıyorsanız, bugünün Groupon'uyla Gillette Blue 3 beklentilerinizi karşılıyor. ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
98 TL
Günde 15 Dakika Ayırarak AB Rocket Flexmaster ile Forma Girin!

Size bugüne kadar kullandığınız tüm mekik çekme yöntemlerini unutturacak, üstelik egzersiz yaptığınız sırada size masaj yapacak mucize alet bu Groupon ile kapınıza geliyor! AB Rocket Flexmaster ile hayal ettiğiniz kaslara sahip olmak için ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
9,90 TL
%100 Doğal İçerikli Slimm Fit Zayıflama Bandı ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla efor sarfetmeden incelme konforuna sahip olun! %100 doğal içeriğie sahip Slimm Fit zayıflama bandı ile günlük yaşamınıza devam ederken dilediğiniz bedene kısa sürede kavuşmanın keyfini sürün! Kullanımı oldukça kolay ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Cem Tencere ve Tava Seti ile Mutfağınızda Şıklık ve Sağlık Bir Arada!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Cem'in tencere ve tava setleriyle mutfağınıza sağlık ve şıklık katın!  Çevre dostu yapışmaz iç yüzeye, estetik silikon dış yüzeye, kırmızı ve bordo renk seçeneklerine sahip Cem tencere ve tava setleri tüm ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
5 Çeşit Meyve Fidanı Paketi ile Kendi Meyvenizi Yetiştirin!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Fidanistanbul'un aşılı, sertifikalı, hastalıklardan ari, verim budaması yapılmış fidanlarıyla kendi elma, armut, kiraz, vişne ve elmanızı yetiştirin! 5'li meyve fidanı paketi tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49,90 TL
Fonksiyonel Zigon Sehpalar ile Salonunuza Modern Çizgiler!

Estetik ve fonksiyonelliği bir arada sunan zigon sehpalar ile salonunuza farklılık katma imkanı bu Groupon'un ucunda! Renkleriyle sadelik sunan ve modern tasarımıyla yaşam alanlarınıza uyum sağlayacak zigon sehpalar, kullanışlı ve şık ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Kablosuz Hoparlör ile Müziğin Sesini Yükseltin!

Bugünün Groupon'uyla mükemmel sesi yanınızda taşıyın, akıllı telefonunuzun ya da tabletinizin sesi her yerde kusursuz ve yüksek çıksın! Kablosuz hoparlör tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla kapınıza geliyor! Kablosuz Hoparlör İstediğiniz her ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
84,90 TL
Spor: Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi b-fit'in 220 Merkezinde Sınırsız Üyelik!

Bugünün Groupon'uyla her yaş grubundan ve her gelir seviyesinden kadına spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla hizmet veren b-fit'in tüm merkezlerinde 1 veya 3 aylık sınırsız üyelik sizleri bekliyor! 2006 yılından itibaren kısa sürede ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Mil 3'lü Zigon Sehpa Takımıyla Estetik ve Konfor!

Bugünün Groupon'u Mil 3'lü zigon sehpa takımını ücretsiz kargo imkanı ile adresinize getiriyor, yaşam alanlarınızda dilediğiniz konfor ve rahatlığı sizinle buluşturuyor. Beyaz, siyah ve kırmızı renk seçeneklerine sahip, ayrı boyutlarda üç ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
38 TL
Instyler Saç Şekillendirici ile Saçlarınız 5 Dakikada İstediğiniz Görünümde!

Bugünün Groupon'u size Instyler saç şekillendiriciye sahip olma imkanı sunuyor ve saçlarınızı şekillendirmek için harcadığınız süreyi minimuma indiriyor! InStyler Saç Şekillendirici InStyler, patentli özel tasarımı sayesinde saçınıza zarar ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
88 TL
Buhar Gücüyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu buharlı ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap