Tüm Çöpçü'lerde Geçerli Menü 9,90tl| Fan Fang | b-fit'lerde Fitness

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 18.04.2013
Yeme/İçme: Çöpçü'nün Tüm Şubelerinde Sucuk veya Köfte Lezzeti!
Hizmet: Dry Clean Bostancı'da Kuru Temizleme
Hemen Al »
İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Bugünün Groupon'uyla Çöpçü'nün tüm şubelerinde seçeceğiniz bir içecek eşliğinde köfte veya sucuk lezzeti sizleri bekliyor! Groupon'unuzla damaklarınızı şenlendirin! Kendine has dekorasyonuyla misafirlerine şık bir atmosferde hizmet veren ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
34%
Fiyat
19,90 TL
Bugünün Groupon'uyla Dry Clean Bostancı, çamaşılarınızdaki inatçı lekelere savaş açıyor! 6 ya da 12 parça kuru temizleme seçeneğinin yanı sıra yorgan ve battaniyeleriniz için antibakteriyel temizlik ve 20 parça ütü hizmeti de sunan Dry ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
91%
Fiyat
45 TL
Bakım: Acıbadem Este Almond'da 20, 40 ve 60 Seanslık Zayıflama Paketleri

Bedeninizi yaza hazırlamak için muhteşem incelme paketleri Este Almond'dan bu Groupon'la geliyor! 2000 yılında kurulan Este Almond; kurulduğu günden bu yana kozmetikle ilgili en son teknoloji ile donatılmış ithal cihazlarıyla sizin için en ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
17 TL
Yeme/İçme: Fan Fang'ın 4 Şubesinde Uzakdoğu Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u sizi, 4000 yılı aşkın bir yazılı tarihe sahip Çin'in en özel ve en lezzetli yemeklerini, Fan Fang'ın usta şeflerinden tatmaya davet ediyor! Fan Fang'ın City's AVM, Bağdat Caddesi, FLY Inn ve Gayrettepe şubelerinde geçerli ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
84,90 TL
Spor: Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi b-fit'in 220 Merkezinde Sınırsız Üyelik!

Bugünün Groupon'uyla her yaş grubundan ve her gelir seviyesinden kadına spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla hizmet veren b-fit'in tüm merkezlerinde 1 veya 3 aylık sınırsız üyelik sizleri bekliyor! 2006 yılından itibaren kısa sürede ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
88 TL
Sağlık: 860 Gıdayı Kapsayan İntolerans Testi!

Bugünün Groupon'uyla besinlerin vücudunuzu nasıl etkilediğini öğrenebilirsiniz! de'cadde'de 860 gıdayı kapsayan intolerans testi ile gıdaların metabolizmanızdaki olumlu ya da olumsuz etkilerini keşfedin!   Gıda İntolerans Testi Nedir? ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
35 TL
Bakım: Ataşehir Estehills'te Hayalinizdeki Vücuda Kavuşun!

Bugünün Groupon'u size, hayalinizdeki vücuda ağrısız, acısız ve kısa sürede kavuşma olanağı sunuyor! Ataşehir Estehills, kavitasyon, radyo frekans, pasif jimnastik, lifting ve selülit masajı gibi beş farklı yöntem ile kolayca fazla ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
La Senza'dan Tüm Mağazalarda ve Online Alışverişlerde 50 TL'lik İndirim!

Akmerkez, City's Nişantaşı, İstinye Park, Tepe Nautilus gibi AVM'ler başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yerindeki satış noktası ve Lasenza.com.tr üzerindeki online mağazası ile hizmet veren dünyaca ünlü La Senza kalitesiyle iç giyim ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
136 TL
Erenköy ABC Life'ta Sigaraya Veda Edin!

Kötü kokan kıyafetlere, perdelere sinen pis kokuya veda edip, erken yaşlanma olasılığını minimuma indirgemek istiyorsanız sigaraya veda edin! Bugünün Groupon'u ve ABC Life size bu imkanı veriyor! ABC Life'ta 10. nesil Asyra Biorezonans ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
9 TL
Tiyatro: İstanbul Kumpanyası'ndan "Karman Çorman" Adlı Oyuna Bilet

Bugünün Groupon'u İstanbul Kumpanyası'nın sahnelediği Karman Çorman adlı oyuna bilet sunuyor! Gülmekten kendinizi alamayacağınız keyifli bir oyuna davetlisiniz! Karman Çorman Mümtaz İşbilir son derece varlıklı bir işadamıdır. Birgün ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
128 TL
Masaj: Palestra Spa'da 50 Dk Süren Organik Bali Masajı!

Yoğun iş hayatından bir mola verip stres atmak, gevşemek istiyorsanız Groupon'unuza bakmadan geçmeyin! Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi Anadolu yakasında bulunan Palestra Spa'da Organik Bali Masajı'na davet ediyor!   Masaj İçeriği ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Desde Cafe Resturant'ta Sınırsız Çay ve Açık Büfe Brunch!

Bugünün Groupon'uyla Çamlıca'nın eşsiz manzarasına karşı açık büfe brunch keyfi sizleri bekliyor! Desde Cafe Restaurant'ta zengin içerikli açık büfe brunch ile sevdiklerinizle birlikte güne lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz! Brunch ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
22 TL
Konser: Göksel Birbirinden Güzel Şarkılarıyla Bostancı Gösteri Merkezi'nde

Bugünün Groupon'uyla Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek Göksel konserine davetlisiniz! Duygusal şarkıları ile hafızalara kazınan, aşkın, ihtirasın ve acının izlerini taşıyan şarkılarıyla küçük büyük herkesin hayran olduğu Göksel 20 ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
48 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi'nde Yaz Gelmeden Kilolarınıza Veda Edin!

Bugünün Groupon'u ile kış mevsimi boyunca aldığınız fazla kiloları dert etmeyin ve Bağdat Caddesi'nde kaliteli hizmetiyle bir adım öne çıkan Sahra Bulut Güzellik'te zahmetsizce incelmenin keyfini sürün. İsveçli bilimadamlarının henüz ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
19 TL
Bakım: Moira Beauty Güzellik'te İhtiyacınıza Göre Cilt Bakımları

Bugünün Groupon'uyla cildinizin ihtiyacı olduğu tüm bakımları Moira Beauty Saloon'da bulacaksınız! Evde birbirine karıştırdığınız yağlar, uyguladığınız maskelerin yetersiz kaldığını hissediyor, cildinizde gün geçtikçe leke ve aknelenmeler ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro'da Serpme Kahvaltı!

Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, organik meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne dersiniz? Bugünün ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
179 TL
Suadiye One İstanbul Ev&Butik Hotel'de Adalar Manzaralı Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Bağdat Caddesi'nde türk filmlerine mekan olmuş One İstanbul Ev&Butik Hotel'de sevdiğinizle birlikte konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilir, İstanbul'un en hareketli noktalarından biri olan Bağdat Caddesi'nin ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Saloon Suadiye'de Saçlarınıza Profesyonel Dokunuşlar!

Bugünün Groupon'u Saloon Suadiye'de saçlarınızı göz alıcı bir hale getirecek uygulamalar ve bakımlarla buluşturuyor! Kesim, boya, bakım ve fön uygulamalarıyla güzelliğinize güzellik katın! Nashi ürünlerinin kalitesiyle dilediğiniz sağlıklı ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Ağva Kurfal Otel'de 2 Kişilik Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Ağva'da romantizm sizleri bekliyor! Kurfal Otel'in standart, çatı katı, jakuzili balayı veya Harem odalarında unutulmaz bir konaklama deneyimine davetlisiniz! Kurfal Otel, konuklarının rahatı için her detay düşünülerek ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
26,90 TL
Yeme/İçme: Sushi Express'te 2 Kişilik 24 Parça Sushi Lezzeti!

Uzakdoğu mutfağının Türkiye'deki iddialı isimlerinden Chinese & Sushi Express bugünün Groupon'uyla dilerseniz sizi Batı Ataşehir şubesinde misafir ediyor, dilerseniz de enfes lezzetlerini evinize getiriyor! 2 kişilik 24 parça veya 4 ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
128 TL
Hizmet: Elinizi Bile Sürmeden Taşının!

Alaaddin'in cini karşınıza çıkarsa ve size 3 dilek hakkı verirse, dileklerinizden birini "1 saniyede taşınıp yerleşmek" diye harcamamanız için bu Groupon tam size göre! Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen, kaliteli ve ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap