SUADA CLUB'da yaza özel menü / Gourmet Slow Food Kahvaltı / Helikopter Turu

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
SUADA CLUB'da 2 Kadeh Yerli Alkollü İçecek eşliğinde yaza özel Akşam Yemeği Menüsü size özel fiyatıyla 65 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Gourmet Slow Food'un birbirinden özel ve tamamı organik ürünleri ile yaşayacağınız 2 kişilik kahvaltı keyfi; Hafta İçi 25 TL, Hafta Sonu 36 TL'den başlayan fiyatlarla! (3 ve 4 kişilik seçenekleri ile)
İstanbul'un güzelliklerini bir de gökyüzünde keşfedin! Turkeyaviation'dan Haliç, Tarihi Yarımada ve Boğaz'ı gökyüzünden seyredeceğiniz 10 dakikalık Helikopter Turu 229 TL! (2 Kişilik ya da 5 Kişilik seçenekleri ve İLK 30 KİŞİ İÇİN EKSTRA İNDİRİMLERİ İLE!)
BENFICA-FENERBAHÇE maçına MAÇ BİLETİ ve GİDİŞ-DÖNÜŞ DAHİL Lizbon Seyahati 2250 TL'den başlayan fiyatlarla!(Maç Bileti 655 TL'den başlayan fiyatlarla!)
ÜCRETSİZ FOREX EĞİTİMLERİ İLE ALTIN FİYATLARINI 12'DEN VURUN!
NK Med Güzellik'te; İstenmeyen tüylerden kurtulmanıza yardımcı 4 seanslık Uygulamalar 29,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Akla Kara Tiyatro'nun sahnelediği "Tom, Dick ve Harry" oyunu son kez sahnede! 4 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek oyunun biletleri 35 TL yerine 19,90 TL!
Muazzez Ersoy'la müzik dolu bir gece! 20 Nisan Cumartesi Akşamı Günay Restaurant'ta Muazzez Ersoy ve Hasan Yıldırım'ın sahne alacağı muhteşem gece ve Limitsiz Alkollü İçecekten oluşan Enfes Menü sadece 199 TL!
Bağdat Caddesi Sahra Bulut Güzellik'te; Manikür, Pedikür ve Nobel Ödüllü Ayak Detoksu 90 TL yerine sadece 19 TL!
Büyükçekmece Anka Fitness & Spa Merkezi'nde; Fitness, Zumba, Pilates Dersleri, Islak Zemin, Bilardo ve Masa Tenisi Tam Gün Kullanım Paketi sadece 15 TL, Masaj, Islak Zemin kullanımı ve İçecek ikramı sadece 49 TL!
iPad Dönerli Kılıf, Data Kablosu, iPad Kalemi, Mikrofonlu Kulaklık, Ekran Koruyucu, Temizlik Bezi, Ev Şarjı, Araç Şarjı ve Bağlantı kiti'nden oluşan 9 Parça iPad Set 250 TL yerine %77 grupfoni fırsatıyla 59 TL!
Nehir kenarında doğayla başbaşa tatil keyfi! Şile Façiba & Deha'da 2 Kişi 1 Gece Konaklama seçenekleri 99 TL'den başlayan fiyatlarla grupfoni'de!
iPhone sahiplerine grupfoni'den süper fırsat! iPhone 13'lü Set 80 TL yerine %66 grupfoni fırsatı ile 27,90 TL!
Evde, arabada, otobüste, çadırda ve tatilde kitap okumak artık çok kolay! 2 Led'li Kitap Okuma Gözlüğü 25 TL yerine %61 indirimle sadece 9,90 TL!
Gömlekleriniz, etek ve pantolonlarınız düzene giriyor! Evinizde ve ofisinizde rahatça kullanabileceğiniz ve kıyafetlerinizin ütüsünün bozulmamasını sağlayan 2'li Kapı Arkası Askılık Huayida 30 TL yerine %51 grupfoni fırsatıyla sadece 14,90 TL!
Eviniz için şık tasarımlı özel kombinasyonlar! 2 farklı Renk seçeneği ile Selen Orta Sehpa 200 TL yerine %61 grupfpni fırsatıyla sadece 79 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo imkanı!)
Güne lezzet yüklü bir kahvaltıyla başlayın! Bağdat Caddesi Suadiye Cafe Kaahwaa'da Sınırsız Çay eşliğinde Enfes Kahvaltı Keyfi; 1 Kişilik 9 TL, 2 Kişilik 17,50 TL, 4 Kişilik 34,50 TL!
Türkiye'nin en iyileri arasında bulunan Tuzla etçii The Butcher Shop & STEAKHOUSE'da 50 TL değerindeki yiyecek - içecek harcamalarınız %50 indirimle 25 TL!
Aqua Florya AVM Memnuni Restaurant'ta; Karışık Izgara Tabağı, Salata, Saray Tabağı, 1 adet Soft İçecek ve Çay ikramından oluşan Menü 70 TL yerine sadece 24,90 TL!
Anadolu Yakası'nın eğlence merkezi Kadıköy Gecee'de Canlı Müzik eşliğinde; 10 çeşit Soğuk Meze, Ara Sıcaklar, Seçmeli Ana Yemek, Salata ve Meyve ile birlikte; Yerli Alkollü İçecek menüleri 54,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap