14 Şubat'ta Amsterdam/Uçakla 3 Gün Prag/2 Kişi İspanya 289 tl

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 27.12.2011
Tur: Sevgililer Günü'nde Amsterdam! 3 Günlük Amsterdam Turu 649 TL!
Tatil: Görkemli Şehri En Güzel Zamanında Ziyaret Edin!
Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
649 TL
Amsterdam'ın tüm güzelliklerini cadde cadde keşfetmek, Red Light District'ten Kraliyet Sarayı'na her yeri görmek, sınırları aşmak ve Sevgililer Günü'nde romantizmi tüm bedeninizde hissetmek için 3 günlük Amsterdam turuna davetlisiniz! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
36%
Fiyat
289 TL
Orta Çağ'daki parlak günlerden 2. Dünya Savaşı'nın kırık dökük anılarına uzanan ve hareketli bir tarihe sahip Prag, muhteşem mimarisi, insan kemiklerinden kilisesi, şatoları, tarihe tanıklık etmiş yolları, sokakları ve büyüsü ile sizi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
289 TL
Tur: İspanya'da Baş Döndüren Romantizm!

Gaudi'nin baş döndüren mimarisi, özel tatlarıyla damaklarınızı şaşırtacak şarapları, tüm sokaklarından yaz-kış yükselen romantik melodileri ve hayranlık duygusunun büyük tepkilerle ifade edildiği büyüleyici sanat eserleri ile İspanya bir ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
256 TL
Konaklama: Yılbaşı Galası ve Pamukkale Turu!

Bu Yılbaşı nerede olacağınıza henüz karar vermediyseniz bugünün Groupon'una bir göz atın! Pamukkale'de Yılbaşı Galası ve muhteşem bir 3 gün sizi bekliyor! 1. Gün – Cuma (30 Aralık 2011)  22.00 Ataköy Atrium Camii Önü / 23.00 Beşiktaş ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
649 TL
Tur: 3 Günlük Amsterdam Tatilinizde Trabzonspor - PSV Maçını Canlı İzleyin!

Amsterdam'ın tüm güzelliklerini cadde cadde keşfetmek, Kırmızı Fener Sokağı'ndan Kraliyet Sarayı'na her yeri görmek, Trabzonspor - PSV Eindhoven maçını canlı canlı izlemek, sınırları aşmak ve macerayı tüm bedeninizde hissetmek için 3 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Tur: Uludağ'da Hafta Sonu Tatili!

Beyaz cennet Uludağ'da tam mevsiminde keyif, eğlence ve konfor sunacak bir turla unutulmaz anlar yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'u tüm beklentilerinize cevap veriyor. CRN Tur ile her hafta sonu keyif dolu Uludağ tatili sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
649 TL
Romantizm, Tarih ve Sanatın Krallığı İtalya'ya 4 Günlük Yolculuk!

Romantizmin, tarihin ve sanatın krallığı İtalya'da 4 gün boyunca her saniyesinde heyecan duyacağınız unutulmaz bir yolculuğa hazır mısınız? BesTravel, bitmesini istemeyeceğiniz bir turu ayaklarınızın altına seriyor! Bugünün Groupon'uyla 4 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
99 TL
Tatil: Beyaz Cennetin Keyfini Çıkarın!

Tüm yaz havaların soğumasını ve ilk karın düşmesini beklediniz ve kayak heyecanıyla yanıp tutuştuysanız, bugünün Groupon'uyla kaymaya ve kaymanın verdiği tarifsiz özgürlük hissine duyduğunuz özleme son verebilir, yeni kayak sezonunu ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
198 TL
Konaklama: Lush Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Çöpü çıkarmak için dairenizden adım attığınızda komşunuzla nezaketen sohbet etmek zorunda kalabilir, sebep olduğunuz en küçük tıkırtı için bile özür dilemek zorunda hissedebilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla şehir içinde şehirden kaçın! ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
89 TL
Tur: Türkiye'nin En Huzur Dolu Yerine Gezi!

Kent yaşamının kaosundan, sosyal hayatın stresinden ve sorumlulukların sırtınızdaki yükünden bir gün olsun uzaklaşarak cennet gibi bir yerde ruhunuzu arındırmayı hayal etmiyor musunuz? Türkiye'nin doğal güzellikleriyle cennet ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Konaklama: İstanbul'un Tadını Arden Park Hotel'de Çıkarın!

İstanbul'un kalbinde, Sultanahmet'te yer alan Arden Park Hotel çift kişilik konaklama ve açık büfe kahvaltı ile ayrıcalıklı bir tatilin kapılarını açıyor! Tarihi yarımadanın kalbi Sultanahmet'te, mükemmel konuma sahip bir mekan olan Arden ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
299 TL
Tam Mevsiminde Uludağ'da Her Şey Dahil 3 Günlük Tatil!

Kar, kayak ve eğlence tutkunlarının her sene ziyaret rotası haline gelen beyaz cennet Uludağ'da bu yıl siz de keyif dolu bir tatil yapmak istiyorsanız, Neşeli Turizm sizi her şey dahil 3 günlük bir yolculuğa davet ediyor! Bugünün ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap