Yılbaşı Alışverişi Koçak Gold'dan!/Sıcacık Çizme ve Botlar 49, 90 tl!

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 25.12.2011
Alışveriş: Koçak Gold'da 900 TL Değerinde Groupon 22 TL, 400 TL Değerinde Groupon 15 TL!
Kapınıza Teslim: Kışı Kolayca Geçirmenizi Sağlayacak Şık Ayakkabılar!
Fırsata Bak »
İndirim
95%
Fiyat
5 TL
Bir taşa zarafeti, asaleti, zamanın büyüsünü, aşkı ve sevgiyi sığdırabiliyorsanız ya geçmişte yaşayan bir büyücüsünüzdür ya da bu Groupon ile Koçak Gold'un muhteşem mücevherlerinden birini satın almışsınızdır. Sevdiklerinizi mutlu etmek ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Kışın en zor yanı hem rahat, hem şık, hem sıcak tutan, hem de su geçirmeyen bir ayakkabı bulmanın zorluğudur. Bugünün Groupon'uyla birbirinden şık çizme ve botlar arasından seçiminizi yapın! 26 yılı aşkın deneyimiyle en kaliteli ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
85%
Fiyat
14,90 TL
Yılbaşı'nda Tüm Ev Alışverişiniz Kervan'dan!

Özel ve şık tasarımlarla donatmak isteriz evimizi, tam anlamıyla kişiliğimizi ve zevklerimizi yansıtması için mümkün olduğunca ince eleyip sık dokuruz. Bugünün Groupon'uyla evinizi Kervan'ın deneyimli ellerine bırakın! 1980 yılında kurulan ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Özel Kutusu İçinde Yılbaşı Konseptli %100 Koton 2'li Havlu Seti!

Sevdiklerinize yılbaşında hem kullanışlı hem şık bir hediye sunmak istiyorsanız bugünün Groupon'u Hobby Home Collection'ın yılbaşı konseptli, %100 kotton 2'li havlu setini dilediğiniz adrese getiriyor. Beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
49 TL
Van Amstel Diamant Kalitesiyle Soluk Kesen Işıltı!

Kırmızı bir elbise, profesyonel makyaj ve iddialı bir saç modeli. Van Amstel Diamant ile hiçbirine aynı anda ihtiyaç duymayacaksınız! Bugünün Groupon'u özel kesim Swarovski taşlı küpe ile nefes kesmek için harcayacağınız zamanı size geri ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Benetton Şemsiyeler!

Yağmur bastırdığında şemsiyeniz olmadığı için sürekli sokaktan plastik şemsiye almak zorunda kalıyor, eve gittiğinizde ise şemsiye dolabınıza bir katkı daha yapıyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Rengarenk Benetton şemsiyeleriniz ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Ürün: Evinize Nar Bereketi!

Tek bir meyvenin içinden çıkan yüzlerce tanesi sayesinde nar, tarih boyunca bereketin simgesi olmuştur. Bugünün Groupon'uyla evinizde hem şık, hem de bereketli bir ürüne yer açın! Büyük, orta ve küçük boydan oluşan şık bereket narı setiniz ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
15 TL
Yardım: 2012'ye Attığınız İlk Adım Mutluluk Dağıtsın!

Küçük bir adımla kocaman bir gülümsemenin sebebi olmak isterseniz bugün Romans Hotels, aracılığıyla 2012'ye girerken o gülümsemeyi en çok ihtiyacı olan çocuklara armağan edebilirsiniz! Romans Hotel Cafe'nin 20 netbook ve tablet bilgisayar ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
79 TL
Aktivite: İtalyan Tasarımı Son Model Spor Arabalarla Nefes Kesen Sürüş Deneyimi!

Başınıza gelen en güzel şeyin yaşamınız olduğunu düşünüyorsanız, bugünün Groupon'uyla daha fazlasını keşfedin! Her saniyesinden haz duyacağınız bir yola Ferrari F-430 F1 Edition ya da Lamborghini Gallardo F1 Edition ile çıkarak İstanbul ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
19 TL
Kapınıza Teslim: Ünlülerin Tercihi Rengârenk Silikon Saatler!

Özellikle ünlü oyuncuların ve sporcuların tercihi olmayı başararak dünyanın pek çok ülkesinde moda haline geleb Ion Watch, artık Türkiye'de! Şık görüntüsünün yanı sıra yapımı esnasında kullanılan iyon infüzyonu yöntemi sayesinde ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
9 TL
Adrese Teslim: Binlerce Tabloda %60 İndirim!

Dünyaca ünlü tablolardan birinin; örneğin Leonardo da Vinci'nin Mona Lisa'sının ya da Gustav Klimt'in Judith'inin evinizin duvarlarını süslemesini istemez miydiniz? Bunun için dünyanın en zengin insanı ya da en yetenekli müze soyguncusu ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
299 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili, Laptop Masasına Dönüşebilen, Saklama Hazneli Cazibe Orta Sehpa!

Koltukta kahve içerken telefon çaldığında, elinizde fincanla fırlayıp yerdeki dergilere basmamak için sekerek ilerleyebiliyor ve kahveyi dökmüyorsanız, Survivor'a katılmanızın ya da kendinize bir orta sehpa almanızın vakti gelmiş demektir! ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
21,90 TL
Ürün: Evinizin Havasını Dekoratif Aynalarla Değiştirin!

Odanızda dans eden kızlarla uykuya dalmak, salonunuzun ortasında Paris'i anımsamak ya da yıldızların altında misafir ağırlamak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın; havanızı değiştirin, evinizi yenileyin! Kristal tasarımı ve ev ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
24 TL
Ürün: %100 Bitkisel African Mango ile Fazlalıklara ve Toksinlere Veda Edin!

Fazlalıklardan ve toksinlerden kurtulmak, yağ yakımını hızlandırmak, iştahınızı hafifletmek, cildinizi beslemek ve saçlarınızın daha sağlıklı görünmesini istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! Ünlü doktorların tavsiyesi, %100 bitkisel African ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
24,90 TL
Ürün: Boyun Destekli Visco Yastıklarla Sağlıklı Uykular!

Gece sessiz ve derin uyumak, sabahları gülümseyerek uyanmak ve kahvaltıda mutsuz bir surat ifadesiyle omzunuzdaki ağrılardan şikayet etmek yerine enerjinizle günün dedikodularını vermek istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! Fabress ile ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
289 TL
Pierre Cardin Android Tabletler ile Dünya Parmaklarının Ucunda!

Laptop'ınızın omuzlarınıza yüklediği ağırlığa veda edin; hafif, şık ve akıllı Android tabletlerin muhteşem dünyasını keşfetmek için harekete geçin! Bugünün Groupon'u size Pierre Cardin kalitesini bilişim dünyasında sunuyor! Pierre Cardin ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
37,80 TL
Ürün: ExtremeCube ile Yaratıcılığınızı Keşfedin!

Yaratıcılık, onunla ilgilenmediğiniz için tavır alıp başka arkadaş gruplarına yönlenen zor ve nazlı bir arkadaş gibidir. Ona önem vermeniz, onu beslemeniz ve geliştirmeniz gerekir. Bugünün Groupon'u sizi yaratıcılığınızı artıracak 3D ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
4 TL
Ürün: Pembepembe.com'dan Birbirinden Şık Gecelikler, Baby Doll ve Çoraplar!

Yeni yılın yaşamınıza renk kazandırmasını diliyor olabilirsiniz. Peki siz gardırobunuzu renklendirmek istemez misiniz? Bugünün Groupon'u online iç giyim alışverişinin vazgeçilmez isimlerinden Pembepembe.com ile Angel's Fly'ın sayısız ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
299 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, tek ya da çift kişilik, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini, BRN Yatak bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39 TL
Ürün: Laptop'ınız için Mouse Panelli, Fanlı, Bardak Hazneli, Katlanabilir Masa!

Laptopınızı dizlerinizin üzerinde çalıştıracak cesaretiniz ve dayanıklılığınız olduğunu kanıtlamak için Buffy ile her gece vampir avına çıkmayı düşünüyorsanız bu Groupon ile laptop masası alın, yanan dizlere dair korkularınızdan kurtulun! ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap