Gerçek Ralli Simülatörüyle Adrenalin 19,90tl/Club Sporium'da Golf!

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 25.12.2011
Aktivite: Playmotion® Ralli Simülatörü'yle Gerçek Ralli Deneyimi 50 TL Yerine 19,90 TL!
Aktivite: Atlıtur Kulübü'nden Binicilik Eğitimi ve Çiftlik Kahvaltısı!
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Direksiyonda kim olursa olsun, son hız yerinden kalkmaya hazırlanan motorun o tehditkar sesi ve geriye sayan ışıklar herkesi heyecanlandırır. Bugünün Groupon'uyla Türkiye'de bir ilki yaşayın, F1 ve Ralli pilotlarının simülatörü Playmotion® ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
71%
Fiyat
29 TL
Filmin en heyecanlı yerinde kahramanın dörtnala gidişini izliyor; ancak atlara uzaktan bakmakla yetiniyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Atlıtur Kulübü'nde leziz çiftlik kahvaltısı ve bir ders binicilik eğitimiyle keyifli bir güne ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Aktivite: İki Kişilik Golf Keyfi!

14. yüzyıl Ming Hanedanlığı sırasında ortaya çıkan golf, yüzyıllar sonra hala dünyanın en sevilen, en asil sporlarından biri. Bunun yanında sahanın dışına attığınız topun peşinden koşma geleneği de hala sürüyor. Sizleri bu sıcakta top ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
12 TL
Yeme/İçme: Egg & Burger'da 180 Gram Ev Yapımı Klasik Hamburger ve Bir Soğuk İçecek!

Amerikan filmlerinin ve dizilerinin isimsiz bir kahramanı vardır; hamburger! Bugünün Groupon'uyla adına çok tanıdık olduğunuz fakat daha önce hiç böylesini yemediğiniz ev yapımı Egg&Burger hamburgerleriyle tanışın! Alevlerin üstünde pişen ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Parti: Yılbaşında Çifte Eğlence!

Beyoğlu'nun ünlü eğlence mekânlarından The Innpark'ta bu yıl çifte eğlence yaşanıyor! Bugünün Groupon'uyla dilerseniz 01:00'a kadar limitsiz içki ve seçkin müzikle eğlenin, dilerseniz 01:00'dan sonra Cem Kılıç'ın canlı performansıyla yeni ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Dedeman İstanbul'da Açık Büfe Kahvaltı Keyfi!

Sevdiklerinizle beraber göz ve damak zevkinize hitap edecek bir kahvaltıda buluşmak için ayrıcalıklı bir yer arıyorsanız bugünün Groupon'u Dedeman İstanbul'da seçkin lezzetlerin yer aldığı açık büfe kahvaltı keyfini sizinle buluşturuyor! ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Spor: The One Terrace'ta Boğaz Nazır Spor Keyfi!

Boğaza karşı spor yapabileceğiniz, şık ve özel bir spor klübü ile tanışın! The One Terrace Sports Club, sizlere yepyeni bir spor deneyimi sunuyor! Açık havada yürüyüş, havuz, fitness, sauna ve daha pek çok hizmet bu Groupon ile sizi ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
79 TL
Aktivite: İtalyan Tasarımı Son Model Spor Arabalarla Nefes Kesen Sürüş Deneyimi!

Başınıza gelen en güzel şeyin yaşamınız olduğunu düşünüyorsanız, bugünün Groupon'uyla daha fazlasını keşfedin! Her saniyesinden haz duyacağınız bir yola Ferrari F-430 F1 Edition ya da Lamborghini Gallardo F1 Edition ile çıkarak İstanbul ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Etiler Uludağ Kebapçısı'ndan Ziyafet!

Etiler Uludağ Kebapçısı'nın 47 yıllık lezzet geleneğini bugünün Groupon'uyla siz de tadın! Cemal-Cemil Usta'nın geleneğiyle 1964 yılından bugüne kadar gelen bu özel lezzeti kaçırmayın! Menünüz: Bir porsiyon Uludağ Kebap Özel turşu Şıra ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
15 TL
Yardım: 2012'ye Attığınız İlk Adım Mutluluk Dağıtsın!

Küçük bir adımla kocaman bir gülümsemenin sebebi olmak isterseniz bugün Romans Hotels, aracılığıyla 2012'ye girerken o gülümsemeyi en çok ihtiyacı olan çocuklara armağan edebilirsiniz! Romans Hotel Cafe'nin 20 dizüstü bilgisayar hediye ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Organik Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Güne şık bir mekanda, zengin, sağlıklı bir kahvaltı ile başlamak, sevdiklerinizin kalbini midelerinden başlayarak fethetmek isterseniz bu Groupon ile Chocolate Bistro'ya davetlisiniz! Şaşkınbakkal, Maçka ve Bakırköy şubeleri sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Supper Club'da Fix Menü, İki Kadeh Yerli İçki ve Sabah Dek Eğlence!

Sıradan gece kulüplerinden sıkılanlar, yeni mekanlar keşfetmek isteyenler, hatta hem eğlenip hem de ayaklarını uzatıp yatmak isteyenler için bu Groupon Supper Club'da fix menü ve sabaha dek eğlence sunuyor! İstanbul gece hayatının en ünlü ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Nish Güzellik'te Gençleştirici Derinlemesine Cilt Bakımı!

Rutin bakımlarınızı profesyonel ellerden alın! Bugünün Groupon'uyla Nish Güzellik'te gençleştirici etkili derinlemesine cilt bakımı sizlerle! Groupon ile Yararlanabileceğiniz Uygulamalar: Kollajen Maske Destekli Kök Hücre Uygulaması Cilt ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Hizmet: Lüks Otomobil Kiralama Hizmeti!

Varmak istediğiniz yeri siz belirleyin, Groupon yolculuklarınızı özgürlük ve konforla buluştursun! LimousinePlus ile Yılbaşı ve Sevgililer Günü dahil, hafta sonu ve gece-gündüz demeden lüks otomobillerle seyahat etme konforu sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: İhtişam ve Şıklığın Buluştuğu Nezih Bir Akşam Yemeği için Taksim Şehzade!

Göz alıcı bir mekanda uzun ve keyifli bir akşam yemeği için bu Groupon ile Taksim Şehzade'ye gelin, krallar gibi ağırlanmanın farkını, usta işi lezzetlerin ayrıcalığını yaşayın! Hareketli bir Taksim akşamına nezih bir sofrada başlayın! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Aktivite: Yeni Yıla Bengü Konseri ile Merhaba Deyin!

Türk pop müziğine güçlü sahne performansları, başarılı yorumları ve sevilen şarkılarıyla yepyeni bir soluk kazandırmış Bengü, yılbaşı gecesi İstanbul Kongre Merkezi'nde! Bengü'nün enerji dolu şarkılarıyla yeni yıla "merhaba" demek ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
145 TL
Yeme/İçme: Yılbaşı Hindisi Kapınızda!

Yılbaşı geleneğine uygun olarak sofranızı nar gibi kızarmış bir hindiyle süslemek istiyor; ancak saatler süren ve ustalık isteyen pişirme süreci yüzünden korkuyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Yeni yıl coşkusunu evinizde paylaşmak ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Bakım: Hotel Crystal Aqua Plus Spa'da Yalnızca Size Özel Bir Gün!

Şehrin içinde ferahlık ve konfor sunan Hotel Crystal'ın bünyesinde kurulan Aqua Plus Spa, sizleri masaj, spa kullanımı ve ikramlarla dinginlik ve keyif dolu bir güne davet ediyor. Şık atmosferinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Konaklama: İstanbul'un Tadını Arden Park Hotel'de Çıkarın!

İstanbul'un kalbinde, Sultanahmet'te yer alan Arden Park Hotel çift kişilik konaklama ve açık büfe kahvaltı ile ayrıcalıklı bir tatilin kapılarını açıyor! Tarihi yarımadanın kalbi Sultanahmet'te, mükemmel konuma sahip bir mekan olan Arden ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
57 TL
Bakım: Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Sultanlara Layık Hamam Sefası!

Tüm haftanın yorgunluğu ve gerginliğini hissettiğiniz anda hayal dünyanıza kapanmak zorunda değilsiniz! Bugünün Groupon'uyla Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda kendinizi bir sultan kadar özel hissedeceğiniz hizmetler sizi bekliyor! Kral Edward, ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
89 TL
Test: Gıda İntolerans Testi!

Kilo verememenizin veya kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Bugünün Groupon'uyla Gin Güzellik'te gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap