Evlilikte Uzmanlar ve Yeraltı Oyunları 7,50tl/Yılbaşı Saç ve Makyajı!

Günlük İzmir Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İzmir 17.12.2011
Tiyatro: Han Tiyatrosu Yeraltılı ve Evlilikte Uzatmalar ile Sizinle!
Güzellik: Yılbaşı'na Özel Saç ve Makyaj!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
5. yılında Alsancak'ta kendi sahnesinde tiyatroseverlerle buluşan Han Tiyatrosu'nda mizahi diliyle kahkaha tufanı estirecek "Yeraltılı" ve Hristo Boyçev ile Barry Creyton'ın oyunu "Evlilikte Uzatmalar" oyunlarına biletleriniz ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
83%
Fiyat
29,90 TL
Yılbaşı günü ne giyeceğinize karar verdiniz fakat saçınızı ve makyajınızı nasıl yapacağınıza karar vermediyseniz bugünün Groupon'una bir göz atın! Kuaför Professional'dan yılbaşı saç ve makyajı ile ipek kirpik uygulaması sizlerle! 1987 ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
12 TL
Aktivite: Cartland Cartingde Go-Kart Heyecanı ve Enerji İçeceği!

Hız tutkunuzun merkezi, eğlencenin değişmeyen adresi Cartland Carting otobandaki yeni şubesi ile sizi bekliyor! Bu Groupon ile İzmir'in en büyük, en zevkli pisti olan Cartland Carting Otoban'da eğlencenin doruklarına ulaşın! Cartland ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Dost Pide Çeşme'den Leziz Menüler!

Yılların tecrübeli pidecisi, Çeşme'de eğlence öncesi ve sonrası gidilen tek mekan, ünlü Dost Pide bugünün Groupon'uyla lezzetini paylaşıyor. Ünlü pideleri, çorba ve içeceğiyle Dost Pide'nin menüleri sizi bekliyor! Çeşme'de 35 yılı geride ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
25 TL
Eğitim: Bilinçaltınızı Başarıya Programlayın!

Kendinize büyük hedefler koymaya çalışıyor fakat yapamayacağınızı düşünüp geri çekiliyor, küçük hedefler koyunca ise nasıl olsa yaparım deyip sürekli erteliyor ve sonunda kendinizi aynı yerde buluyorsanız bugünün Groupon'uyla harekete ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
9,90 TL
Güzellik: Profesyonel Ürünlerle Rutin Bakımlar!

Profesyonel bakımlara ulaşmak her zaman kolay ve güvenilir olmuyor. Kendinizi kuaförlerin ellerine ve bilmediğiniz markalara teslim etmek istemiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Bornova Evren Hair Design Studio, Indola Schwarzkopf ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
9,90 TL
Yeme İçme: Sofranızı Mezelerle Donatın!

En güzel sofraların, en güzel muhabbetlerin, en güzel eğlencelerin katığıdır mezeler. Bugünün Groupon'uya yılbaşı sofranızı çeşit çeşit mezeyle şenlendirin! Günlük meze çeşitleriyle her gün yüzlerce müdaviminin sofralarına lezzet taşıyan ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
2,90 TL
Yeme/İçme: 1, 6 ya da 8 Kişilik Pasta!

Konuklarınızda ağız dolusu gülümseme uyandıracak tatlı lezzeti sunmak ya da evde sevdiklerinizle tatlı keyfi paylaşmak istiyorsanız Evim Cafe & Börek birbirinden leziz, tazecik pastalarını size sunuyor. Muhteşem lezzetleri, taptaze sunan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
59,90 TL
Yılbaşı: Fame City'de Limitsiz İçki ve Ünlü DJ'ler ile New Year Party!

Yılbaşı için hangi partiye gideceğinizi düşünüp kafa yormayın; bu Groupon sizi mükemmel partiye davet ediyor üstelik ayakta kalmadan VIP bölmelerde özenle ağırlanarak yeni yıla girmenizi sağlıyor!  Hilton Fame City'nin ev sahipliği ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Türkbükü'nde Rüya Gibi Bir Tatil!

Yaz tatilinde kaçıp şehirden uzaklaşmak için vakit bulamadıysanız bugünün Groupon'uyla Bodrum Türkbükü'nde muhteşem bir tatil fırsatı sizi bekliyor! Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Türkbükü'nde, mavi ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Aktivite: Locca Garden'da Kahvaltı ve At Binme!

Yeşilliklerin içinde enfes bir kahvaltıda doğanın sesine kulak vermek; ardından at binme deneyimi yaşayarak gününüzü farklı kılmak için Güzelbahçe'ye davetlisiniz! Locca Garden'da kendinizi özel hissedin ve keyif dolu bir gün geçirin!   ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
16 TL
Yeme/İçme: Çeşme Dost Pide'de Serpme Kahvaltı ve Sınırsız Çay!

Kahvaltı keyfini, çok sevdiğiniz halde hazırlama çabası ve zahmetine giremediğiniz için her zaman annenizin evinin yolunu tutuyor ya da elinizde bir fincanla çat kapı karşı komşunuzun kapısını çalıyorsanız, bugünün Groupon'una göz atın! ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Hotel Mia Bodrum'da Romantik Tatil!

Mevsimler değiştikçe şehirler de renk ve kılık değiştirir. Yaz aylarında çılgın gece hayatıyla adından söz ettiren bir şehir kış aylarında yeryüzündeki en huzurlu ve sakin yeri olabilir. Bugünün Groupon'uyla yeni yıla Bodrum'da "merhaba" ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Gemide Fasıl Eşliğinde Rakı Balık Sofrası!

Mavi sular üzerinde leziz bir sofranın keyfini çıkarmak, fasıl eşliğinde tüm sevdiklerinizle eğlenmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Efes Gemi Restaurant'ta huzur ve eğlence sizi bekliyor! Tek Kişilik Menü: 3 Çeşit Meze ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İzmir Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap