Spica'da 2 Kişi Yemek ve Şarap 49,90tl/Ultratone'la 5 Seans İncelme

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 29.12.2011
Yeme/İçme: Spica Cafe'de Romantik Akşam Yemeği!
Güzellik: Ultratone ile İncecik Bir Vücut!
Fırsata Bak »
İndirim
66%
Fiyat
49,90 TL
Caddebostan Spica Cafe, et veya tavuk seçenekli ana yemek, şarap, salata ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor! Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını tatmanın ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
87%
Fiyat
99 TL
İnce bir vücuda sahip olmak ve fazla kilolarından kurtulmak hemen herkesin rüyası. Devrim niteliğindeki uygulamalar, bu rüyanızı gerçekleştirmek için her geçen gün yepyeni çözümler sunuyor. Bugünün Groupon'uyla Melezza'da çığır açan ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Otel/konaklama:ISG Airport Hotel'de Ayrıcalıklı Tatil!

Yoğun iş ve seyahat temposunu daha konforlu ve zevkli hale getirmek için yola çıkan ISG Airport Hotel, ayrıcalıklı bir tatilin kapılarını sizin için açıyor! Şehirden uzaklaşmadan huzurlu bir tatil yapmak istiyor ya da kıtalar arası ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
72%
Fiyat
4,90 TL
Hizmet: Çengelköy Dry Clean Express ile Giysilerinize Profesyonel Temizlik!

Hafta sonlarında çamaşır ve ütü ile uğraşmaktan yorgun düştüğünüz için Külkedisi'ne gitmesi gereken peri yanlışlıkla size geldiyse korkmayın! Bu Groupon ile Çengelköy Dry Clean Express'e gelin, tüm kıyafetlerinizi temizletin, kendinize ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
89 TL
Test: Bio Güzellik'ten Gıda İntolerans Testi ve Vücut Analizi!

Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Tiyatro: Yüzyılın Aşkı Oyunuyla Tiyatronun Büyülü Dünyası Sizi Bekliyor!

Geçen yüzyılda yapacağınız bir gezinti, anılar, insanlar, geçmiş ve hatırlama üzerine bir oyun! Aşk hakkında bir zaman yolculuğu yapın ve VDST tarafından sahnelenen "Yüzyılın Aşkı" oyununu kaçırmayın!  Antik Yunan'dan günümüze uzanan ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
69 TL
Eğitim: Ödüllü Azuree Tekneleri ile Yelken Dünyasına İlk Adımınızı Atın!

Türk-İtalyan tasarımcı ve mühendislerin proje çizgilerini taşıyan Türkiye'nin ilk seri üretim yelkenli markası, ödüllü Azuree tekneleriyle Marmara'nın masmavi sularında yelken açmaya hazır mısınız?   Literatürde en başarılı 15 yelkenli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
99 TL
Tatil: Beyaz Cennetin Keyfini Çıkarın!

Tüm yaz havaların soğumasını ve ilk karın düşmesini beklediniz ve kayak heyecanıyla yanıp tutuştuysanız, bugünün Groupon'uyla kaymaya ve kaymanın verdiği tarifsiz özgürlük hissine duyduğunuz özleme son verebilir, yeni kayak sezonunu ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Fotoğraflarınız Albümleri, Duvarları, Rafları Süslesin!

Dijital makinelerle birlikte mutlu anların hiçbiri kaçıp gitmiyor, bu Groupon size yakaladığınız tüm mutlu anları ellerinizin arasına alma imkanı sunuyor! Üstelik Jet Copy, fotoğraflarınızı kapınıza getiriyor, size teslim ediyor! Jet Copy, ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
99 TL
Konser/Konaklama: The Green Park Pendik'te Yeni Yıla Hande Yener ile Merhaba Deyin!

Yılbaşı gecesinde yaptığınız başlangıç önünüzdeki koca bir yılın kaderini belirleyecek! Eğer 2012'yi lezzet, konfor, eğlence ve keyif içinde geçirmek istiyorsanız bugünün Groupon'uyla yılbaşı gecesi The Green Park Pendik'e davetlisiniz! ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Car Wax'tan Detaylı Araç Bakım Paketleri!

Car Wax; iç-dış yıkamadan kokpit temizliğine, ıslak wash boya korumadan döşeme temizliğine gold ve premium bakım paketleriyle aracınızı tazeliyor! Otomobilinizi uzman bir ekibe bırakın, göz alıcı parlaklığın ve temizliğin keyfini sürün! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
84,90 TL
Yeme/İçme: Boğaza Karşı Unutulmaz Balık Sofrası!

Bugünün Groupon'u Boğaz'ın güzelliklerinin sofranıza yansıyacağı, yemeğinizin en güzel sohbetlerle taçlanacağı bir gün sunuyor! Salacak sahil yolundaki Grand Fisher sizi zengin bir balık sofrasına konuk ediyor! Menünüz: Başlangıçlar: ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
34 TL
Güzellik: Kryolan Ürünleri ve Ünlü Makyöz Eşliğinde Porselen Makyaj!

Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez güzellik noktası Salon Eti's Suadiye sizi dünyaca ünlü Kryolan ürünleri ve Uluslararası Make-up Yarışması 2004 Türkiye 2. ve 2005 Türkiye 3.'sü profesyonel makyaj uzmanı Aslı Ayfer Tirtom eşliğinde porselen ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
44,90 TL
Güzellik: La Belle Forme ile Kısa Sürede Form Kazanın!

Bağdat Caddesi'nde hizmet veren ve kadınların vazgeçilmez güzellik noktalarından biri olan La Belle Forme sizi kısa sürede form kazanmaya davet ediyor! Beş ve on seanslık incelme paketleri sizi bekliyor! La Belle Forme, Termofizik ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Büyükada KöşkOrman'da Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'u, Büyükada'nın en güzel otellerinden biri olan KöşkOrman'da sevdiğinizle birlikte romantik bir gün sunuyor! Büyükada'nın en güzel köşesinde, ikramlar ve özel lezzetlerle dolu bir gün geçirin! İstanbul'un yanıbaşından ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
59 TL
Bakım: Divan İstanbul City Hotel Puri Spa'da Muhteşem Bir Gün!

İstanbul'un en prestijli, dinlenme noktalarından biri olan Divan İstanbul City Hotel, sadece bedenleri değil ruhları da yenileyen bir fırsat ile bugünün Groupon'unda! Yıllardır hiç değişmeyen üstün hizmet kalitesi ile Divan İstanbul City ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
229 TL
Eğitim: Şişli Daylight'ta 6 Aylık Dil Eğitimleri!

İngilizce konuşarak kartını uzatan beyefendi size yüksek bütçeli bir Hollywood filminde rol teklif ediyor ya da bağış toplamaya çalışıyor olabilir. Bu Groupon ile Şişli Daylight'ta yeni bir dil öğrenin, önünüze çıkan fırsatları kaçırmayın! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Etkinlik: Maça Club ile Yılbaşı Partisi!

Bu yılbaşı Kuruçeşme'de muhteşem bir parti sizi bekliyor! Dünyaca Ünlü Hollandalı DJ'ler, Oryantal Şov ve limitsiz yerli içki ile unutamayacağınız bir geceye hazır olun! Groupon ile Maça Club'da Yılbaşı Geceniz: Zafkan Marmaris Delux Music ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Dedeman İstanbul'da Açık Büfe Kahvaltı Keyfi!

Sevdiklerinizle beraber göz ve damak zevkinize hitap edecek bir kahvaltıda buluşmak için ayrıcalıklı bir yer arıyorsanız bugünün Groupon'u Dedeman İstanbul'da seçkin lezzetlerin yer aldığı açık büfe kahvaltı keyfini sizinle buluşturuyor! ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap