Etiler Harvard Cafe'de Brunch 22,50/NLP ile İngilizce/Kayak Tatilleri

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 27.12.2011
Yeme/İçme: Etiler Harvard Cafe'de Açık Büfe Brunch veya Limitsiz Yılbaşı Eğlencesi!
Eğitim: Express Language Academy'den NLP tekniği ile 5 Günde İngilizce!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Şarküteri çeşitleri, kuru gıdalar, ara sıcaklar, meze çeşitleri, unlu mamüller, tatlılar ve sınırsız içeceklerle uzun bir pazar keyfi ve limitsiz içkili, zengin menülü muhteşem bir Yılbaşı gecesi Etiler Harvard Cafe'de sizi bekliyor! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
68%
Fiyat
699 TL
Çalışma hayatının gerekliliği olarak günleriniz yoğun bir tempoda geçiyorsa ve İngilizce öğrenmeyi sürekli erteliyorsanız, öyleyse İngilizce'ye ihtiyaç duyduğunuz her anda bu durumdan çok daha fazla rahatsız oluyorsunuz demektir. Her ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: My House'ta Büyüleyici Boğaz Manzarası Eşliğinde İçkili Akşam Yemeği!

Taksim My House sizi Boğaz'ın nefes kesen ışıklarının manzarasıyla Türk ve dünya mutfağının birbirinden seçkin lezzetlerini tadacağınız keyifli bir akşama davet ediyor. Üstelik dilerseniz 2012'yi bu manzarada, felekten bir gece ile ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Masaj, Manikür ve Pedikürle Yenilenin!

Rutin işleriniz yüzünden bütün dünyanın yükünü omuzlarınızda hissediyor, sorumluluklarınızın peşinde koşmaktan kişisel bakımınıza vakit ayıramıyorsanız, bugünün Groupon'uyla hem bir masajla rahatlayabilir, hem de manikür ve pedikürünüzü ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Tur: Uludağ'da Hafta Sonu Tatili!

Beyaz cennet Uludağ'da tam mevsiminde keyif, eğlence ve konfor sunacak bir turla unutulmaz anlar yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'u tüm beklentilerinize cevap veriyor. CRN Tur ile her hafta sonu keyif dolu Uludağ tatili sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
99 TL
Tatil: Beyaz Cennetin Keyfini Çıkarın!

Tüm yaz havaların soğumasını ve ilk karın düşmesini beklediniz ve kayak heyecanıyla yanıp tutuştuysanız, bugünün Groupon'uyla kaymaya ve kaymanın verdiği tarifsiz özgürlük hissine duyduğunuz özleme son verebilir, yeni kayak sezonunu ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Aktivite: Yılbaşını Boğaz'da Kutlayın!

Yılbaşında sıradışı ve eğlence dolu bir gece geçirmek istemez misiniz? Bugünün Groupon'uyla Boğaz'da havai fişek gösterilerini bambaşka bir açıdan izleyebilir, sınırsız lezzet ve eğlence dolu bir geceyi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Ekvator Cafe'de Sınırsız Bira Eşliğinde Yemek Keyfi!

Eğlencenin kalbinin attığı Beyoğlu'nda lezzeti ve keyfi bir arada bulabileceğiniz bir durak arıyorsanız bugünün Groupon'u aradığınız ismi sizinle buluşturuyor! Ekvator Cafe'de seçeceğiniz bir pizza ya da combo tabağı yanında sınırsız bira ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
198 TL
Konaklama: Lush Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Çöpü çıkarmak için dairenizden adım attığınızda komşunuzla nezaketen sohbet etmek zorunda kalabilir, sebep olduğunuz en küçük tıkırtı için bile özür dilemek zorunda hissedebilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla şehir içinde şehirden kaçın! ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
29 TL
Aktivite: Atlıtur Kulübü'nden Binicilik Eğitimi ve Çiftlik Kahvaltısı!

Filmin en heyecanlı yerinde kahramanın dörtnala gidişini izliyor; ancak atlara uzaktan bakmakla yetiniyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Atlıtur Kulübü'nde leziz çiftlik kahvaltısı ve bir ders binicilik eğitimiyle keyifli bir güne ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
159 TL
Hizmet: Yıldırım Nakliyat ile Zahmetsizce Taşının!

Yeni evinize taşınmakta zorlandığınız için, yeni evi satıp bir karavanda yaşamaya karar vermeden önce bu Groupon'a bir göz atın! Yıldırım Nakliyat sizi taşınmanın tüm zorluklarından kurtarıyor, size sadece yeni evinizin keyfini sürmek ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
5 TL
Ürün: Gülaylar'dan Yapacağınız Tüm Alışverişlerde %70'e Varan İndirim!

Yılbaşında sevdiklerinize onların yaşamınızdaki önemini ifade etmek için özel bir yol arıyorsanız, Gülaylar şık, göz alıcı ve eşsiz bir ifade biçimini hediye seçiminizle buluşturuyor! Bugünün Groupon'uyla Gülaylar'a gelin; %70'e varan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Aktivite: Ünlü Oyunculardan Aşk Kokusu!

İnsanların topluca izlemekten zevk aldıkları şeyler arasında kavgalar, inşaatlar ve Akdeniz Foku Badem sayılabilir. Sanat yapıtlarının bunlardan farkı, gerçekten insanların izlemesi için sahnelenmeleridir. Bugün keyifli bir seyirliğe ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Strese Veda Edin, Forma Girmenin En Eğlenceli Yolunu Keşfedin!

Strese veda edin, en kıvrak figürlerle forma girin! Müziğin ruhunu bedeninizde hissetmek ve kendinizi ifade edebileceğiniz yepyeni bir yöntem keşfetmek istiyorsanız, Beyoğlu My Dream Dance'in bu fırsatını kaçırmayın! Dans vücudun hareket ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
12 TL
Yeme/İçme: Egg & Burger'da 180 Gram Ev Yapımı Klasik Hamburger ve Bir Soğuk İçecek!

Amerikan filmlerinin ve dizilerinin isimsiz bir kahramanı vardır; hamburger! Bugünün Groupon'uyla adına çok tanıdık olduğunuz fakat daha önce hiç böylesini yemediğiniz ev yapımı Egg&Burger hamburgerleriyle tanışın! Alevlerin üstünde pişen ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Aktivite: Playmotion® Ralli Simülatörü'nü Türkiye'de İlk Siz Deneyin!

Direksiyonda kim olursa olsun, son hız yerinden kalkmaya hazırlanan motorun o tehditkar sesi ve geriye sayan ışıklar herkesi heyecanlandırır. Bugünün Groupon'uyla Türkiye'de bir ilki yaşayın, F1 ve Ralli pilotlarının simülatörü Playmotion® ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Spor: The One Terrace'ta Boğaz Nazır Spor Keyfi!

Boğaza karşı spor yapabileceğiniz, şık ve özel bir spor klübü ile tanışın! The One Terrace Sports Club, sizlere yepyeni bir spor deneyimi sunuyor! Açık havada yürüyüş, havuz, fitness, sauna ve daha pek çok hizmet bu Groupon ile sizi ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
79 TL
Aktivite: İtalyan Tasarımı Son Model Spor Arabalarla Nefes Kesen Sürüş Deneyimi!

Başınıza gelen en güzel şeyin yaşamınız olduğunu düşünüyorsanız, bugünün Groupon'uyla daha fazlasını keşfedin! Her saniyesinden haz duyacağınız bir yola Ferrari F-430 F1 Edition ya da Lamborghini Gallardo F1 Edition ile çıkarak İstanbul ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Etiler Uludağ Kebapçısı'ndan Ziyafet!

Etiler Uludağ Kebapçısı'nın 47 yıllık lezzet geleneğini bugünün Groupon'uyla siz de tadın! Cemal-Cemil Usta'nın geleneğiyle 1964 yılından bugüne kadar gelen bu özel lezzeti kaçırmayın! Menünüz: Bir porsiyon Uludağ Kebap Özel turşu Şıra ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Konaklama: İstanbul'un Tadını Arden Park Hotel'de Çıkarın!

İstanbul'un kalbinde, Sultanahmet'te yer alan Arden Park Hotel çift kişilik konaklama ve açık büfe kahvaltı ile ayrıcalıklı bir tatilin kapılarını açıyor! Tarihi yarımadanın kalbi Sultanahmet'te, mükemmel konuma sahip bir mekan olan Arden ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
57 TL
Bakım: Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Sultanlara Layık Hamam Sefası!

Tüm haftanın yorgunluğu ve gerginliğini hissettiğiniz anda hayal dünyanıza kapanmak zorunda değilsiniz! Bugünün Groupon'uyla Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda kendinizi bir sultan kadar özel hissedeceğiniz hizmetler sizi bekliyor! Kral Edward, ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap