18 tl'ye Yenilenin/Lamborghini ve Ferrari Sürüş Deneyimi 79 tl!

Günlük İzmir Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İzmir 24.12.2011
Güzellik: Barış Kuaför'de Baştan Aşağı Yenilenin!
Aktivite: Lamborghini Gallardo ya da Ferrari F430 ile Nefes Kesen Sürüş Deneyimi!
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
18 TL
Saçlarında değişiklik yaptırmak, tazelenmek, yenilenmek isteyen kadınlar için uzman eller ile profesyonel ürünler birleşiyor! Balçova ve Gaziemir'de iki ayrı şubesiyle hizmet veren Barış Kuaför, saç bakımından föne, kesimden kaş dizayna ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
47%
Fiyat
79 TL
Groupon'un size rüyalarınızı gerçeğe dönüştürecek bir fırsatı var! Bir gün kullanmayı hayal ettiğiniz Ferrari F430 ve Lamborghini Gallardo'nun direksiyonları ellerinizin arasında. Gerçek bir sürüş deneyimi için Groupon'unuzu hemen alın, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
38,90 TL
Yeme/İçme: Körfez Manzarasına Karşı Piyano Ezgileri Eşliğinde Romantik Yemek!

Nefis körfez manzarasına karşı İzmir'in en şık mekanlarından birinde romantik bir yemeğe davetlisiniz! Bugünün Groupon'uyla Tepekule'de zengin bir sofrada keyifli saatler geçirin! Adı İzmir ile özdeşleşmiş değerli müzisyenler Aziz Özen ve ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
59,90 TL
Yılbaşı: Fame City'de Limitsiz İçki ve Ünlü DJ'ler ile New Year Party!

Yılbaşı için hangi partiye gideceğinizi düşünüp kafa yormayın; bu Groupon sizi mükemmel partiye davet ediyor üstelik ayakta kalmadan VIP bölmelerde özenle ağırlanarak yeni yıla girmenizi sağlıyor!  Hilton Fame City'nin ev sahipliği ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
299 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, tek ya da çift kişilik, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini, BRN Yatak bugünün ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
24,90 TL
Ürün: Boyun Destekli Visco Yastıklarla Sağlıklı Uykular!

Gece sessiz ve derin uyumak, sabahları gülümseyerek uyanmak ve kahvaltıda mutsuz bir surat ifadesiyle omzunuzdaki ağrılardan şikayet etmek yerine enerjinizle günün dedikodularını vermek istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! Fabress ile ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
49 TL
Bakım: 2012'de Kusursuz Görünüm!

Çevrenizden duyup uygulamaya çalıştığınız diyet programları, tatsız yiyecekler ve uzun süren spor seansları sizi yorduysa bugünün Groupon'una bir göz atın! Burçin Karhan Güzellik'te Himalaya tuz bakımı ve bal masajıyla zayıflayın, altın ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Maya Dönüşüm'de 4 Haftalık Film Çözümleme Atölyesi!

Sinemaya duyduğunuz ilgi büyükannenizin Yeşilçam matinelerine eşlik etmekten daha fazla ise, Radyo-Tv-Sinema bölümlerinde okumak ya da filmlere profesyonel bir bakış açısı geliştirebilme şansına sahip olmak istiyorsanız bugünün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
6 TL
Yeme/İçme: Nilabelle'den Tasarım Yılbaşı Kurabiyeleri!

Her yeni yıl umutları, hayalleri ve gülümseten planları da beraberinde getirir. Bu yüzdendir ki yeni yılı en güzel şekilde karşılamak için yapılır tüm planlar; hediyeler alınır, evler ve sokaklar süslenir, sofralar hazırlanır.  Siz de ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
39,90 TL
Eğitim: Alsancak Bemar'da Photoshop ve Fotoğrafçılık Kursları!

En güzel anılarınızı ölümsüzleştirmek ve kariyerinizde yeni bir sayfa açmak için Bemar Kariyer Merkezi ihtiyacınız olan tüm eğitimleri sunuyor! 16'şar saatlik dijital fotoğrafçılık ve Photoshop eğitimleriniz ile anı yakalayın, en güzel ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
19,90 TL
Bakım: Power Plate ile Zayıflayın!

Kış ayları bedeninizde izler bırakmaya başlamışsa bugünün Groupon'una bir göz atın! Duygu Palandiz Güzellik'ten 10 ve 15 seanslık Power Plate paketleri sizlerle! Duygu Palandiz Güzellik sizi en etkin teknolojik uygulamalarla incelme ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
99,90 TL
Hizmet: Ayağınız Yerden Kesiliyor!

Yılbaşında otobüs biletini dert etmeden şehirden uzaklaşmak ya da yağmurlu havalarda taksi bulmak, size de hiç bitmeyen bir akbile sahip olmak kadar imkansız geliyorsa bu Groupon'la tanışın, ayaklarınızı yerden kesecek fırsatı kaçırmayın! ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
7 TL
Ürün: Sevdiklerinize Özel Tasarım Takılar!

Belki ona ilk defa ilan edeceksiniz aşkınızı, belki de ne kadar tutkuyla bağlı olduğunuzu hatırlatacaksınız. Sebebi ne olursa olsun, size özel olan her duyguyu özel tasarım bir takıyla ifade edin! Bugünün Groupon'uyla Hande Ayarman imzası ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
9 TL
Ürün: Özel Tasarım Çantalar, Ayakkabılar, Şapkalar!

Sayısız markanın koleksiyonları, trend çizgiler, şık ve özel tasarımlar ile modanın İzmir'deki durağı Mono ile stil sahibi bir gardrop yaratmak sizin elinizde! Bugünün Groupon'uyla Mono'ya gelin, 100 TL yerine geçen kuponunuzla doyasıya ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Seçkin Pide'den Lezzet Şöleni!

Pidenin vazgeçilmez duraklarından biri olan Seçkin Pide, Balçova Kipa AVM'deki şubesinde sizleri 2 ve 4 kişilik enfes menüleriyle gününüze tat katmaya davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla gerçek pide lezzetini keşfedin! Birinci sınıf ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
79 TL
Eğitim: Oydem ile İngilizce Konuşma Kulüpleri!

İngilizce bilen biri olarak izlemekte olduğunuz filmi arkadaşlarınıza çevirmeniz gereken her seferde "Rüzgar Gibi Geçti" filmini anlatıyorsanız bu Groupon ile İngilizcenizi geliştirin, altyazı beklemeden yeni filmler izleyin, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Selera Restaurant'ta Balık Sofraları!

İzmirlilerin huzur aradıklarında, sakin bir mekanda sevdikleriyle vakit geçirmek istediklerinde gittikleri Selera Restaurant bugünün Groupon'uyla leziz menüler sunuyor! Menünüz: Levrek veya Çipura 2 ya da 4 kişilik salata 2 ya da 4 kişilik ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12 TL
Aktivite: Cartland Cartingde Go-Kart Heyecanı ve Enerji İçeceği!

Hız tutkunuzun merkezi, eğlencenin değişmeyen adresi Cartland Carting otobandaki yeni şubesi ile sizi bekliyor! Bu Groupon ile İzmir'in en büyük, en zevkli pisti olan Cartland Carting Otoban'da eğlencenin doruklarına ulaşın! Cartland ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
25 TL
Eğitim: Bilinçaltınızı Başarıya Programlayın!

Kendinize büyük hedefler koymaya çalışıyor fakat yapamayacağınızı düşünüp geri çekiliyor, küçük hedefler koyunca ise nasıl olsa yaparım deyip sürekli erteliyor ve sonunda kendinizi aynı yerde buluyorsanız bugünün Groupon'uyla harekete ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
9,90 TL
Güzellik: Profesyonel Ürünlerle Rutin Bakımlar!

Profesyonel bakımlara ulaşmak her zaman kolay ve güvenilir olmuyor. Kendinizi kuaförlerin ellerine ve bilmediğiniz markalara teslim etmek istemiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Bornova Evren Hair Design Studio, Indola Schwarzkopf ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Türkbükü'nde Rüya Gibi Bir Tatil!

Yaz tatilinde kaçıp şehirden uzaklaşmak için vakit bulamadıysanız bugünün Groupon'uyla Bodrum Türkbükü'nde muhteşem bir tatil fırsatı sizi bekliyor! Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Türkbükü'nde, mavi ve ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İzmir Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap