Car Wax'ta Araç Bakımları 19,90 tl/Zengin Kebap Menüler 28 tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 26.12.2011
Hizmet: Car Wax'tan Aracınız İçin Detaylı Bakım Paketleri!
Yeme İçme: Tarihi Adana Kebapçısı'ndan Zengin Menü!
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
19,90 TL
Car Wax; iç-dış yıkamadan kokpit temizliğine, ıslak wash boya korumadan döşeme temizliğine gold ve premium bakım paketleriyle aracınızı tazeliyor! Otomobilinizi uzman bir ekibe bırakın, göz alıcı parlaklığın ve temizliğin keyfini sürün! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
56%
Fiyat
28 TL
Gerçek bir doyum hissine ancak kebap ya da et ile ulaşabiliyorsanız, bugünün Groupon'una bir göz atın! Tarihi Adana Kebapçısı'nda tek, çift ya da dört kişilik menüler sizlerle! Menünüz: Tavuk şiş, kanat, Adana, Urfa, çöp şiş ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
93%
Fiyat
44,90 TL
Güzellik: La Belle Forme ile Kısa Sürede Form Kazanın!

Bağdat Caddesi'nde hizmet veren ve kadınların vazgeçilmez güzellik noktalarından biri olan La Belle Forme sizi kısa sürede form kazanmaya davet ediyor! Beş ve on seanslık incelme paketleri sizi bekliyor! La Belle Forme, Termofizik ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
79%
Fiyat
159 TL
Hizmet: Yıldırım Nakliyat ile Zahmetsizce Taşının!

Yeni evinize taşınmakta zorlandığınız için, yeni evi satıp bir karavanda yaşamaya karar vermeden önce bu Groupon'a bir göz atın! Yıldırım Nakliyat sizi taşınmanın tüm zorluklarından kurtarıyor, size sadece yeni evinizin keyfini sürmek ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Şehrin Konfor Cenneti Arca Suite Hotel'den Çift Kişilik Davet!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Büyükada KöşkOrman'da Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'u, Büyükada'nın en güzel otellerinden biri olan KöşkOrman'da sevdiğinizle birlikte romantik bir gün sunuyor! Büyükada'nın en güzel köşesinde, ikramlar ve özel lezzetlerle dolu bir gün geçirin! İstanbul'un yanıbaşından ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
59 TL
Spor: Aletli Pilates ile Forma Girin!

Aynı anda bedeninizi güçlendirmek, duruş bozukluklarınızı düzelterek ideal ölçülerinize kavuşmak, ağrılardan kurtulmak ve daha sağlıklı hissetmek istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın!  Line Studio Club ile aletli pilatesin ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
Spor: Dermatec'te On Beş Seans Power Plate ile Forma Girin, Sıkılaşın, İncelin!

Teknoloji sayesinde yarım saatte çamaşır yıkıyor, bir kaç mili saniyede mektup gönderiyor ve bulaşıklarınızı siz yıkamıyorsanız kalan zamanınızı spora ayırmayın, bu Groupon ile spor konusunu 10 dakikada çözün, zamanınızı zevke sefaya ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Yılbaşı Masanızın Lezzeti Temenye Restaurant'tan!

Yeni yılda evinizde özen kuracağınız masanızı geleneksel yılbaşı lezzetleri ile taçlandırmak isterseniz bugünün Groupon'uyla bir ziyafet klasiği olan hindi dolmanın keyfini Temenye Restaurant'ın mutfağının başarılı şeflerine teslim edin! ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Hizmet: Profesyonel Stüdyolarda Ses Kaydı, Rötuşlama ve Kayıt CD'si!

Her şey bir saç fırçasıyla başladı. O saç fırçası olmasa, belki de sahne ışıklarının parlaklığı altında milyonlara sesinizle ulaşmıyor olacaktınız. Bugünün Groupon'uyla saç fırçasını mikrofona, hayallerinizi ise gerçeğe dönüştürmenin tam ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
79 TL
Aktivite: İtalyan Tasarımı Son Model Spor Arabalarla Nefes Kesen Sürüş Deneyimi!

Başınıza gelen en güzel şeyin yaşamınız olduğunu düşünüyorsanız, bugünün Groupon'uyla daha fazlasını keşfedin! Her saniyesinden haz duyacağınız bir yola Ferrari F-430 F1 Edition ya da Lamborghini Gallardo F1 Edition ile çıkarak İstanbul ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Organik Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Güne şık bir mekanda, zengin, sağlıklı bir kahvaltı ile başlamak, sevdiklerinizin kalbini midelerinden başlayarak fethetmek isterseniz bu Groupon ile Chocolate Bistro'ya davetlisiniz! Şaşkınbakkal, Maçka ve Bakırköy şubeleri sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
89 TL
Sağlık: Gıda İntolerans Testi!

Kilo verememenizin veya kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Bugünün Groupon'uyla Gin Güzellik'te gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Korku, Kilo, Stres, Uykusuzluk Gibi Sorunları Çözmeye Yardımcı Farkındalık Eğitimi

Şehir hayatının yarttığı sorunlarla baş etmek için farklı ve etkili yollar sunan Avigen Eğitim ve Danışmanlık Merkezi, hipnotik yöntemlerle farkındalık eğitimi ile huzura ve rahatlığa davet ediyor. Kendinizi tanımanız için muhteşem bir yol ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Dilediğiniz Bedene Kavuşun!

Kış aylarında doğayla birlikte bedenlerimiz de uykuya geçer. Beden hantallaşır ve istenmeyen kilolarımız artar. Bugünün Groupon'uyla doğaya karşı koyun! Belgin Akın Güzellik 20 ve 40 seanslık incelme paketleriyle karşınızda! 20 Seanslık ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
5 TL
Alışveriş: Gülaylar'dan Yapacağınız Tüm Alışverişlerde %70'e Varan İndirim!

Yılbaşında sevdiklerinize onların yaşamınızdaki önemini ifade etmek için özel bir yol arıyorsanız, Gülaylar şık, göz alıcı ve eşsiz bir ifade biçimini hediye seçiminizle buluşturuyor! Bugünün Groupon'uyla Gülaylar'a gelin; %70'e varan ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Beyoğlu Ekvator Cafe'de Sınırsız Bira Eşliğinde Yemek Keyfi!

Eğlencenin kalbinin attığı Beyoğlu'nda lezzeti ve keyfi bir arada bulabileceğiniz bir durak arıyorsanız bugünün Groupon'u aradığınız ismi sizinle buluşturuyor! Ekvator Cafe'de seçeceğiniz bir pizza ya da combo tabağı yanında sınırsız bira ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
198 TL
Konaklama: Lush Hotel'de Ayrıcalıklı Bir Tatil!

Çöpü çıkarmak için dairenizden adım attığınızda komşunuzla nezaketen sohbet etmek zorunda kalabilir, sebep olduğunuz en küçük tıkırtı için bile özür dilemek zorunda hissedebilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla şehir içinde şehirden kaçın! ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Strese Veda Edin, Forma Girmenin En Eğlenceli Yolunu Keşfedin!

Strese veda edin, en kıvrak figürlerle forma girin! Müziğin ruhunu bedeninizde hissetmek ve kendinizi ifade edebileceğiniz yepyeni bir yöntem keşfetmek istiyorsanız, Beyoğlu My Dream Dance'in bu fırsatını kaçırmayın! Dans vücudun hareket ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Spor: The One Terrace'ta Boğaz Nazır Spor Keyfi!

Boğaza karşı spor yapabileceğiniz, şık ve özel bir spor klübü ile tanışın! The One Terrace Sports Club, sizlere yepyeni bir spor deneyimi sunuyor! Açık havada yürüyüş, havuz, fitness, sauna ve daha pek çok hizmet bu Groupon ile sizi ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Aktivite: Playmotion® Ralli Simülatörü'nü Türkiye'de İlk Siz Deneyin!

Direksiyonda kim olursa olsun, son hız yerinden kalkmaya hazırlanan motorun o tehditkar sesi ve geriye sayan ışıklar herkesi heyecanlandırır. Bugünün Groupon'uyla Türkiye'de bir ilki yaşayın, F1 ve Ralli pilotlarının simülatörü Playmotion® ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap