Opmar Optik'in Dev Marka Güneş Gözlüklerinde %70'e Varan Fırsatlar!

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 29.12.2011
Ürün: Yeni Yılda Yeni Güneş Gözlükeriniz Opmar Optik'ten!
Konaklama: Romanya Hotel Of Ice'ta Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
88%
Fiyat
9 TL
Kişilikli tarzların vazgeçilmez aksesuarı ve göz sağlığının baş kahramanı güneş gözlüklerinde aradığınız kalite ve şıklığa cazip fiyatlarla sahip olmanın zor olduğunu düşünüyorsanız bugünün Groupon'u sizi Türkiye'nin ilk self servis gözlük ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
319,59 TL
Macera dolu, egzotik ve farklı bir tatil yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Romanya Hotel of Ice muhteşem bir tatil için sizi bekliyor! Doğayı avantaj olarak kullanan Hotel of Ice, imkansız olarak görülen bir şey ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
95%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Bir Yıllık Online Dil Eğitimleri!

Etkilemek istediğiniz kişiyle ilk buluşmanızda, çevredeki tüm İngiliz, Alman, Fransız, İtalyan, İspanyol ve Hollandalılar ile kendi dillerinde konuşup, James Bond'a özgü bir cazibe kazanmak için bu Groupon ile dil eğitimine başlayın! Her ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
12,90 TL
Ürün: Ahşap Çantada 67 Parça Boya Seti!

Çocuğunuz yaratıcılığını geliştirmesini ve kendi tasarımlarını üretmenin keyfine varmasını istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Ahşap çanta içinde 67 parça boya seti sizi bekliyor! Ahşap Çanta İçinde Boya Seti: Sulu boya Kuru ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
5 TL
Ürün: Dekoratif Duvar Stickerları ile Tarzınızı Evinize Yansıtın!

Duvar stickerları dekorasyona yepyeni bir anlayış getiriyor! Duvarlarınıza, camlarınıza ya da mobilyalarınıza hiçbir zarar vermeden renk katan stickerlar arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız! Ekstra hiçbir malzemeye ihtiyaç duyulmadan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
24,90 TL
Ürün: Maksimum Hareket Özgürlüğü, Isı Kontrolü ve Hijyen Sağlayan Termal İçlikler!

Vücudun ısı dengesini korumaya yardım eden ve soğuk kış şartlarında vücudunuzun oluşturduğu ısıyı vücutta tutup teri atmaya yardımcı olan, tüm spor aktivitelerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz termal içliklerle rahatlığın keyfini sürün! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
5 TL
23 İlde Geçerli Araç Kiralama Hizmeti!

Bavullarınızı toplayıp şehirden uzaklaşmak ya da toplantılara son model otomobilinizle gitmek için bir aracınız olmasını istiyor fakat temizlik, bakım gibi sorunlarla uğraşacağınızı bildiğiniz için ayaklarınız sizi bir oto galeri yerine en ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Slap Chop Doğrayıcı ve Graty Rendeleme Aleti ile Pratik Mutfak Seti Kapınızda!

Mutfağınıza soğan ve sarımsak gibi keskin kokulu besinleri hiç itiraz etmeden rendeleyen, karakteri sert besinleri ustalıkla doğrayan marifetli bir yardımcı arıyorsanız sağ kolunuz haline gelecek pratik bir set ücretsiz kargo ile ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
14,90 TL
Kapınıza Teslim: Aracınızın Bakımını Kendiniz Yapın!

Aracınız mahallenin yaramaz çocuklarının ya da dikkatsiz bir sürücünün kurbanı olduysa üzülmeyin. Bugünün Groupon'uyla aracınızda ne çizik kalacak, ne de ezik! Aracınızın sorunlarını giderecek iki mucizevi ürün sizinle! Fix It Pro: Fix It ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Fotoğraflarınız Albümleri, Duvarları, Rafları Süslesin!

Dijital makinelerle birlikte mutlu anların hiçbiri kaçıp gitmiyor, bu Groupon size yakaladığınız tüm mutlu anları ellerinizin arasına alma imkanı sunuyor! Üstelik Jet Copy, fotoğraflarınızı kapınıza getiriyor, size teslim ediyor! Jet Copy, ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
39,90 TL
Ürün: Kışı Sıcacık Geçirmenizi Sağlayacak Son Moda Yelekler!

Kışı sıcacık geçirmek, sağlığınızı korurken öte yandan da modaya ayak uydurmak istiyorsanız, bugünün Groupon'u sizi Antarktika soğuğundan bile koruyacak son trend yelekleri kapınıza getiriyor! Replois marka yelekler model seçenekleriyle ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
38 TL
Ürün: Mikrofiber Silikon Dolgulu Yorganlarla Sıcacık Bir Kış!

Yaklaşan kış gözünüzü korkutuyor; ısınmak için ödeyeceğiniz faturalar gözünüzün önünden film şeridi gibi geçiyorsa, bugünün Groupon'uyla kışı sıcacık yorganınıza sarılarak geçirebilir; rahat bir uykunun keyfini çıkarırken, aynı zamanda ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49 TL
Ürün: Yeni Yılda Yeni Bir Ev!

Her detayına özen gösterdiğiniz yaşam alanınız evinizi, kalite, konfor ve modern çizgilerle buluşturmak için bugünün Groupon'uyla birbirinden şık köşe takımı, yatak odası ve yemek odası takımları kapınıza geliyor! Netstore, estetik ve ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
12,90 TL
Ürün: En Sevdiğiniz Dergiye Kapak Olun!

Sabah kalktığınızda makyajsız ve doğal halinizle paparazzilere yakalanmak, davete gitmek üzere evden çıkarken en zarif halinizle magazincilere poz vermek istiyor fakat şov dünyasının size uygunluğunu da düşünmeden edemiyorsanız bu ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
3 TL
Swatch, Abercrombie&Fitch, De&Core ve Çok Daha Fazlası ile Alışveriş Keyfi!

Moda sektörünün dev isimleri ve ev tekstil-dekorasyon dünyasının vazgeçilmezleriyle ziyaretçilerine sayısız seçenek sunan Perabutik.com'da bugünün Groupon'uyla doyasıya alışverişin tadını çıkarın! Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonları, ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: Evinizin Ustası Olun!

Eşinizin mutfakta hazırladığınız kekin kaderiyle ilgili yorumlarını kendine saklamasını ya da en sevdiğiniz TV programı başladığı sırada kumanda mücadelesinin zaferini kazanmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! 24 parça şarjlı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Kapınıza Teslim: Kışı Kolayca Geçirmenizi Sağlayacak Şık Ayakkabılar!

Kışın en zor yanı hem rahat, hem şık, hem sıcak tutan, hem de su geçirmeyen bir ayakkabı bulmanın zorluğudur. Bugünün Groupon'uyla birbirinden şık çizme ve botlar arasından seçiminizi yapın! 26 yılı aşkın deneyimiyle en kaliteli ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Ürün: Evinize Nar Bereketi!

Tek bir meyvenin içinden çıkan yüzlerce tanesi sayesinde nar, tarih boyunca bereketin simgesi olmuştur. Bugünün Groupon'uyla evinizde hem şık, hem de bereketli bir ürüne yer açın! Büyük, orta ve küçük boydan oluşan şık bereket narı setiniz ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
299 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili, Laptop Masasına Dönüşebilen, Saklama Hazneli Cazibe Orta Sehpa!

Koltukta kahve içerken telefon çaldığında, elinizde fincanla fırlayıp yerdeki dergilere basmamak için sekerek ilerleyebiliyor ve kahveyi dökmüyorsanız, Survivor'a katılmanızın ya da kendinize bir orta sehpa almanızın vakti gelmiş demektir! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Benetton Şemsiyeler!

Yağmur bastırdığında şemsiyeniz olmadığı için sürekli sokaktan plastik şemsiye almak zorunda kalıyor, eve gittiğinizde ise şemsiye dolabınıza bir katkı daha yapıyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Rengarenk Benetton şemsiyeleriniz ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
24,90 TL
Ürün: Boyun Destekli Visco Yastıklarla Sağlıklı Uykular!

Gece sessiz ve derin uyumak, sabahları gülümseyerek uyanmak ve kahvaltıda mutsuz bir surat ifadesiyle omzunuzdaki ağrılardan şikayet etmek yerine enerjinizle günün dedikodularını vermek istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! Fabress ile ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap