Gıda İntolerans Testi 89tl/Kechi Sailing ile Yelken Eğitimi 69tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 27.12.2011
Sağlık: Bio Güzellik'ten Gıda İntolerans Testi ve Vücut Analizi!
Eğitim: Ödüllü Azuree Tekneleri ile Yelken Dünyasına İlk Adımınızı Atın!
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
89 TL
Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
77%
Fiyat
69 TL
Türk-İtalyan tasarımcı ve mühendislerin proje çizgilerini taşıyan Türkiye'nin ilk seri üretim yelkenli markası, ödüllü Azuree tekneleriyle Marmara'nın masmavi sularında yelken açmaya hazır mısınız?   Literatürde en başarılı 15 yelkenli ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Car Wax'tan Detaylı Araç Bakım Paketleri!

Car Wax; iç-dış yıkamadan kokpit temizliğine, ıslak wash boya korumadan döşeme temizliğine gold ve premium bakım paketleriyle aracınızı tazeliyor! Otomobilinizi uzman bir ekibe bırakın, göz alıcı parlaklığın ve temizliğin keyfini sürün! ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
66%
Fiyat
34 TL
Güzellik: Kryolan Ürünleri ve Ünlü Makyöz Eşliğinde Porselen Makyaj!

Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez güzellik noktası Salon Eti's Suadiye sizi dünyaca ünlü Kryolan ürünleri ve Uluslararası Make-up Yarışması 2004 Türkiye 2. ve 2005 Türkiye 3.'sü profesyonel makyaj uzmanı Aslı Ayfer Tirtom eşliğinde porselen ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
159 TL
Hizmet: Yıldırım Nakliyat ile Zahmetsizce Taşının!

Yeni evinize taşınmakta zorlandığınız için, yeni evi satıp bir karavanda yaşamaya karar vermeden önce bu Groupon'a bir göz atın! Yıldırım Nakliyat sizi taşınmanın tüm zorluklarından kurtarıyor, size sadece yeni evinizin keyfini sürmek ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: Müjdat Gezen "Acayip Bir Oyun" ile Profilo Kültür Merkezi'nde!

Müjdat Gezen'i tek başına sahnede izlemek, interaktif bir oyunda ona eşlik etmek ve usta yorumcudan şiirler, şarkılar dinlemek için bu Groupon ile "Acayip Bir Oyun"a davetlisiniz! Kozyatağı Kültür Merkezi sahnesi Müjdat Gezen'i ağırlıyor! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Tur: Uludağ'da Hafta Sonu Tatili!

Beyaz cennet Uludağ'da tam mevsiminde keyif, eğlence ve konfor sunacak bir turla unutulmaz anlar yaşamak istiyorsanız bugünün Groupon'u tüm beklentilerinize cevap veriyor. CRN Tur ile her hafta sonu keyif dolu Uludağ tatili sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
99 TL
Tatil: Beyaz Cennetin Keyfini Çıkarın!

Tüm yaz havaların soğumasını ve ilk karın düşmesini beklediniz ve kayak heyecanıyla yanıp tutuştuysanız, bugünün Groupon'uyla kaymaya ve kaymanın verdiği tarifsiz özgürlük hissine duyduğunuz özleme son verebilir, yeni kayak sezonunu ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
28 TL
Yeme İçme: Tarihi Adana Sofrası'ndan Zengin Menü!

Gerçek bir doyum hissine ancak kebap ya da et ile ulaşabiliyorsanız, bugünün Groupon'una bir göz atın! Tarihi Adana Sofrası'nda tek, çift ya da dört kişilik menüler sizlerle! Menünüz: Tavuk şiş, kanat, Adana, Urfa, çöp şiş seçeneklerinden ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
44,90 TL
Güzellik: La Belle Forme ile Kısa Sürede Form Kazanın!

Bağdat Caddesi'nde hizmet veren ve kadınların vazgeçilmez güzellik noktalarından biri olan La Belle Forme sizi kısa sürede form kazanmaya davet ediyor! Beş ve on seanslık incelme paketleri sizi bekliyor! La Belle Forme, Termofizik ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Şehrin Konfor Cenneti Arca Suite Hotel'den Çift Kişilik Davet!

Evinizin sıcaklığı ve konforunu aratmayacak olanaklarıyla Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez konaklama duraklarından biri olan Arca Suite Hotel, sizi büyüleyici bir manzaraya, lezzete ve ihtiyaçlara kusursuz cevap veren seçkin hizmete davet ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Büyükada KöşkOrman'da Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'u, Büyükada'nın en güzel otellerinden biri olan KöşkOrman'da sevdiğinizle birlikte romantik bir gün sunuyor! Büyükada'nın en güzel köşesinde, ikramlar ve özel lezzetlerle dolu bir gün geçirin! İstanbul'un yanıbaşından ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
59 TL
Spor: Aletli Pilates ile Forma Girin!

Aynı anda bedeninizi güçlendirmek, duruş bozukluklarınızı düzelterek ideal ölçülerinize kavuşmak, ağrılardan kurtulmak ve daha sağlıklı hissetmek istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın!  Line Studio Club ile aletli pilatesin ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Organik Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Güne şık bir mekanda, zengin, sağlıklı bir kahvaltı ile başlamak, sevdiklerinizin kalbini midelerinden başlayarak fethetmek isterseniz bu Groupon ile Chocolate Bistro'ya davetlisiniz! Şaşkınbakkal, Maçka ve Bakırköy şubeleri sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Yılbaşı Masanızın Lezzeti Temenye Restaurant'tan!

Yeni yılda evinizde özen kuracağınız masanızı geleneksel yılbaşı lezzetleri ile taçlandırmak isterseniz bugünün Groupon'uyla bir ziyafet klasiği olan hindi dolmanın keyfini Temenye Restaurant'ın mutfağının başarılı şeflerine teslim edin! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Yeme/İçme: Harvard Cafe'de Zengin Brunch ya da Limitsiz Yılbaşı Eğlencesi!

Şarküteri çeşitleri, kuru gıdalar, ara sıcaklar, meze çeşitleri, unlu mamüller, tatlılar ve sınırsız içeceklerle uzun bir pazar keyfi ve limitsiz içkili, zengin menülü muhteşem bir Yılbaşı gecesi Etiler Harvard Cafe'de sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: My House'ta Büyüleyici Boğaz Manzarası Eşliğinde İçkili Akşam Yemeği!

Taksim My House sizi Boğaz'ın nefes kesen ışıklarının manzarasıyla Türk ve dünya mutfağının birbirinden seçkin lezzetlerini tadacağınız keyifli bir akşama davet ediyor. Üstelik dilerseniz 2012'yi bu manzarada, felekten bir gece ile ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
699 TL
Eğitim: Express Language Academy'den NLP tekniği ile 5 Günde İngilizce!

Çalışma hayatının gerekliliği olarak günleriniz yoğun bir tempoda geçiyorsa ve İngilizce öğrenmeyi sürekli erteliyorsanız, öyleyse İngilizce'ye ihtiyaç duyduğunuz her anda bu durumdan çok daha fazla rahatsız oluyorsunuz demektir. Her ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Masaj, Manikür ve Pedikürle Yenilenin!

Rutin işleriniz yüzünden bütün dünyanın yükünü omuzlarınızda hissediyor, sorumluluklarınızın peşinde koşmaktan kişisel bakımınıza vakit ayıramıyorsanız, bugünün Groupon'uyla hem bir masajla rahatlayabilir, hem de manikür ve pedikürünüzü ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Aktivite: Yılbaşını Boğaz'da Kutlayın!

Yılbaşında sıradışı ve eğlence dolu bir gece geçirmek istemez misiniz? Bugünün Groupon'uyla Boğaz'da havai fişek gösterilerini bambaşka bir açıdan izleyebilir, sınırsız lezzet ve eğlence dolu bir geceyi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz! ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap