4 Gün Uçak Dahil İtalya Turu 649 tl/3 Gün Uçak Dahil Amsterdam 549 tl

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 20.12.2011
Tur: Romantizm, Tarih ve Sanatın Krallığı İtalya'ya 4 Günlük Yolculuk!
Tur: 3 Günlük Amsterdam Tatilinizde Trabzonspor - PSV Maçını Canlı İzleyin!
Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
649 TL
Romantizmin, tarihin ve sanatın krallığı İtalya'da 4 gün boyunca her saniyesinde heyecan duyacağınız unutulmaz bir yolculuğa hazır mısınız? BesTravel, bitmesini istemeyeceğiniz bir turu ayaklarınızın altına seriyor! Bugünün Groupon'uyla 4 ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
68%
Fiyat
549 TL
Amsterdam'ın tüm güzelliklerini cadde cadde keşfetmek, Kırmızı Fener Sokağı'ndan Kraliyet Sarayı'na her yeri görmek, Trabzonspor - PSV Eindhoven maçını canlı canlı izlemek, sınırları aşmak ve macerayı tüm bedeninizde hissetmek için 3 ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
175 TL
Tatil: Ormanın İçinde Huzur Dolu Tatil!

Kış tüm kasvetiyle yaklaşırken sığınacak sıcacık bir yer arıyor, şehrin bitmek bilmeyen görüntüsenden kaçmak istiyorsanız, Çanakkale Yeşilyurt'ta hizmet veren Stalu Otel sizi dinlenmeye ve huzur bulmaya davet ediyor. Alplerden sonra ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
399 TL
Konaklama: Crowne Plaza Prag Castle Hotel Sizi Bekliyor!

Orta Çağ'daki parlak günlerden 2. Dünya Savaşı'nın kırık dökük anılarına uzanan hareketli bir tarihe sahip, aşıkların yeni şehri Prag sizi muhteşem bir tatile davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla Crowne Plaza Prag Castle Hotel'de keyifli ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
299 TL
Tam Mevsiminde Uludağ'da Her Şey Dahil 3 Günlük Tatil!

Kar, kayak ve eğlence tutkunlarının her sene ziyaret rotası haline gelen beyaz cennet Uludağ'da bu yıl siz de keyif dolu bir tatil yapmak istiyorsanız, Neşeli Turizm sizi her şey dahil 3 günlük bir yolculuğa davet ediyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
219 TL
Konaklama: Marakeş Hôtel Le Caspien'de Muhteşem Bir Hafta!

Baştan çıkarıcı kokular ve renklerin başkenti, açık pazarlardaki baharatlar ve o göz kamaştırıcı mavisiyle Marakeş, dünyanın en cezbedici ve büyüleyici şehirlerinin başında geliyor. Zıtlıkları, muhteşem sarayları, o ünlü kumaşları, mahalle ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
649 TL
Tatil: 3 Günlük Keyifli Bir Côte d'Azur Tatili!

Festival görüntülerinden alışık olduğunuz Cannes, casino'ları ve muhteşem otelleriyle ünlü Monte Carlo, dünyaca ünlü markaları bir araya getiren Croisette Bulvarı... Bugünün Groupon'uyla Marsilya'da 3 günlük unutulmaz bir macera sizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Masallar Şehrinde Romantik Tatil!

Yaşayanlar değil, İstanbul'un ziyaretçileri tadını çıkarır çoğu zaman şehrin. Eşi benzeri olmayan boğaz manzarasının, tarihi güzelliklerin, sokakların, farklı kültürlerin kısacası yaşadığınız şehrin tadını çıkarma zamanı şimdi sizde! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
89 TL
Tur: Abant'ın Karlar Altındaki Büyüleyici Güzelliğiyle Eşsiz Anlar!

Bugünün Groupon'u sizi hafızalarınızdan uzun süre çıkmayacak anlara davet ediyor! Beyazla yeşilin muhteşem birlikteliğini en büyülü haliyle sunan Abant ve Bolu'nun en güzel zamanında güne gözlerinizi aralayabileceğiniz, benzersiz bir ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Tur: Her Hafta Sonu Selanik'e Yolculuk Var!

Komşuya keyifli bir gezi! Her hafta sonu hareketli Selanik Turu ile İstanbul gibi, nice imparatorluklara ev sahipliği yapmış kardeş kültürün sıcak kanlı şehrine bir yolculuk yapın! Atatürk'ün evinden Selanik sokaklarında adımlarınızı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
108 TL
Konaklama: Yeni Yılı Uludağ'da Karşılayın!

Yılbaşında köpük straforları birbirine sürterek balkonunuzda kar manzarası yaratma hazırlığı içine girebilirsiniz. Ancak kar keyfini layıkıyla yaşamak için ertesi günkü balkon temizliğini hiç aklınıza getirmemeniz gerekir. Bu Groupon ile ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap