Banskoda Kayak Keyfi 369tl/Barcelona'da Yılbaşı/Venedik Tatili 599tl

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 15.12.2011
Tatil: Hayalinizdeki Kayak Tatiline Hazır Olun! Bansko'da 3 Gece, Ulusoy ile Ulaşım!
Tur: Barcelona'da Rüya Gibi Bir Yılbaşı!
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
369 TL
Tüm yıl kışın gelmesini beklediyseniz, gözünüz sürekli kayak takımlarınıza takılıyor ve büyük bir özlemle iç çekmenize neden oluyorsa, bugünün Groupon'uyla hayalleriniz gerçek oluyor, kusursuz bir kayak tatili sizi bekliyor! Bu kış ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
25%
Fiyat
899 TL
Yeni yılda İspanya'nın capcanlı sokaklarında eğlence, neşe ve macera sizi bekliyor! Arşınlanacak birçok sokak, keşfedilecek yepyeni yerler ve mevsimin daha da güzelleştirdiği onlarca şehir bugünün Groupon'unda! 3 gece 4 günlük Barcelona ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
41%
Fiyat
175 TL
Tur: Yeni Yıla Ayvalık'ta Girin!

Yılbaşında keyifli bir alternatif arıyor, bu çok özel günü her zamankinden farklı geçirmek istiyorsanız, bugünün Groupon'u sizi Ayvalık'a davet ediyor! Tur Programı: 1. Gün (30 Aralık) Bakırköy Regata Otoparkı : 22:30 Beşiktaş Yıldız Camii ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
239 TL
Konaklama: Lavanda Butik Otel'de Çift Kişilik Masal Gibi Bir Tatil!

Ormanın içinde tüm zarafeti ile butik bir otel! Uzun bir yolculuk yapmadan ulaşabileceğiniz; ama şehrin gürültüsünün ve kaosunun kesinlikle ulaşamadığı bir masal diyarı! Bu Groupon ile Şile Lavanda Butik Otel'de unutulmaz bir tatil sizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Masallar Şehrinde Romantik Tatil!

Yaşayanlar değil, İstanbul'un ziyaretçileri tadını çıkarır çoğu zaman şehrin. Eşi benzeri olmayan boğaz manzarasının, tarihi güzelliklerin, sokakların, farklı kültürlerin kısacası yaşadığınız şehrin tadını çıkarma zamanı şimdi sizde! ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Türkbükü'nde Rüya Gibi Bir Tatil!

Yaz tatilinde kaçıp şehirden uzaklaşmak için vakit bulamadıysanız bugünün Groupon'uyla Bodrum Türkbükü'nde muhteşem bir tatil fırsatı sizi bekliyor! Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Türkbükü'nde, mavi ve ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
89 TL
Tur: Abant'ın Karlar Altındaki Büyüleyici Güzelliğiyle Eşsiz Anlar!

Bugünün Groupon'u sizi hafızalarınızdan uzun süre çıkmayacak anlara davet ediyor! Beyazla yeşilin muhteşem birlikteliğini en büyülü haliyle sunan Abant ve Bolu'nun en güzel zamanında güne gözlerinizi aralayabileceğiniz, benzersiz bir ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Tur: Her Hafta Sonu Selanik'e Yolculuk Var!

Komşuya keyifli bir gezi! Her hafta sonu hareketli Selanik Turu ile İstanbul gibi, nice imparatorluklara ev sahipliği yapmış kardeş kültürün sıcak kanlı şehrine bir yolculuk yapın! Atatürk'ün evinden Selanik sokaklarında adımlarınızı ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
649 TL
Tatil: 3 Günlük Keyifli Bir Côte d'Azur Tatili!

Festival görüntülerinden alışık olduğunuz Cannes, casino'ları ve muhteşem otelleriyle ünlü Monte Carlo, dünyaca ünlü markaları bir araya getiren Croisette Bulvarı... Bugünün Groupon'uyla Marsilya'da 3 günlük unutulmaz bir macera sizi ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Alaçatı Radika Butik Otel'de Çift Kişilik Tatil!

Radika Butik Otel Alaçatı, evinizi aratmayacak nezih bir ortamda sizlere mükemmel bir tatil sunuyor. Size kalan tek şey tatilin tadını çıkarmak, ve Alaçatı'nın kışa özgü sade güzelliğinin tadına varmak! Alaçatı'nın merkezinde 148 yıllık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
315 TL
Konaklama: Hem Bedeninizi Hem Ruhunuzu Rahatlatacağınız Arınma Tatili!

İş ve ev arasında gidip geldiğiniz hayatınız artık sizin için tuzlu bir pasta gibiyse, "Ye Dua Et Sev" filmindeki Elizabeth gibi bu diyarlardan uzaklaşıp kendinizi bulacağınız bir yolculuk arıyorsanız bu Groupon sizi Kuşadası'na uçuruyor! ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap