1 Yıllık Online Dil Eğitimi 59 tl/Reventin Argan Seti 26 tl!

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 20.06.2012
Tell Me More'dan 1 ve 2 Yıllık Online Yabancı Dil Eğitimleri!
Ürün: Cool Gear'dan Mataralar, Salatanızı, Müslinizi Taşıyabileceğiniz Saklama Kapları!
Fırsata Bak »
İndirim
95%
Fiyat
59 TL
Etkilemek istediğiniz kişi ile ilk buluşmanızda, çevredeki tüm İngiliz , Alman, Fransız, İtalyan, İspanyol ve Hollandalılar ile kendi dillerinde konuşup, James Bond'a özgü bir cazibe kazanmak için bu Groupon ile dil eğitimine başlayın! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Dışardan yemekten bıkıp yanınızda marul, bıçak ve zeytinyağı taşıdığınız için çantanızı her düşürdüğünüzde çevreniz için tehlike yaratıyorsanız bu Groupon ile Cool Gear mataralar ve saklama kaplarından dilediğinizi seçin, sipariş verin! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
74%
Fiyat
26 TL
Ürün: 5'li Reventin Argan Therapy Seti ile Tüm Vücudunuza Etkin Bakım!

Bugünün Groupon'u Hollywood yıldızlarının da tercihi olan arganın mucizevi etkilerini sizinle buluşturuyor. Şampuan, argan yağı, kırışıklık giderici krem, vücut losyonu ve ayak bakım kreminden oluşan 5'li seti adresinize getiriyor. E ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
41%
Fiyat
249 TL
Ürün: Zamanı Şık ve Elit Bir Hediye ile Yakalayın!

Kalitesi, seçkinliği, tasarımı ve çizgisi ile göz dolduracak, moda sektöründe dünya devi Guess ve Emporio Armani'nin şık ve %100 orijinal saatlerinden dilediğiniz biri bugünün Groupon'uyla sizinle! Şıklığı aksesuarlarıyla yakalamak ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: Goldslim Akupunktur Etkili Zayıflama Küpesi!

Bugünün Groupon'u son dönemlerin en çok ilgi gören zayıflama ürünlerinden birini kapınıza getiriyor. Goldslim akupunktur etkili zayıflama küpesi ile hayallerinizdeki vücuda kavuşmanız artık hiç zor değil! Goldslim Zayıflama Küpesi Goldslim ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Ürün: Power Angel Led Ekranlı Şarj Aleti Kapınızda!

Bugünün Groupon'u Power Angel LED ekranlı şarj aletini adresinize getiriyor! iPhone ve Micro USB çıkışlı tüm cep telefonlarıyla uyumlu şarj aleti hızlı şarj imkanı ve uzun şarj ömrünü telefonlarınızla buluşturuyor. Power Angel Power Angel ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Groupon New York, Berlin, Londra, Paris'ten Sonra Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor!

2008 yılında Chicago'da dünyanın ilk avantajlı alışveriş sitesi olma unvanıyla kurulan Groupon hızla büyümeye devam ediyor! Türkiye'de de bir ilk olan Groupon, 4 milyona yakın üyesi ile onbinlerce kurumun bilinirliğini artırıyor! Bugün ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
5 TL
Ürün: Chanel, Bvlgari, Calvin Klein Parfümleri ile Teninizi Şımartın!

Bugünün Groupon'uyla parfüm dünyası Parfumya.com'dan yapacağınız 50 TL'lik alışveriş yalnızca 5 TL! Bvlgari'den Chanel'e dünyaca ünlü markaların özel kokularıyla annenizi şımartmak için bu muhteşem fırsatı kaçırmayın! Teninize en çok ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Ürün: Heidi Klum'un Tavsiyesi ile Kırışıklıklara Veda Edin!

Yılların yüzünüzde bıraktığı izlerden kurtulmak istiyorsanız, Victoria's Secret'ın en güzel meleklerinden Heidi Klum'a kulak verin! In An Instant kırışıklık giderici krem ile 60 saniye gibi kısa bir sürede 15 yaş gençleşin! Özellikler ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
12,90 TL
Ürün: White Light Diş Beyazlatma Seti!

Üst üste içtiğiniz kahveler, gün boyu tüketilen çaylar, yatmadan önce dişlerinizi fırçalamanıza müsade etmeyen yatağınız; onun yumuşacık yüzü ve tam ortasından sıkılmış diş macunları... Dişlerinizin düşmanlarını bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
54 TL
Ürün: Nicer Dicer Pratik Doğrayıcı Seti Kapınızda!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Ürün: Anahtarlık Kamera ile Her An Her Yerde Çekim Şansı!

Kameranızı her türlü önemli ayrıntıyı yakalamak için sürekli yanınızda taşımak ya da arada bir dedektifçilik oynayarak hayatınıza biraz olsun heyecan katmak isterseniz, bugünün Groupon'uyla anahtarlık şeklinde bir kameraya sahip ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
149 TL
Ürün: Buharın Gücüyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Mutfaktan banyoya, parkelerden pencerelere buharın aktif gücüyle evinizde %100 hijyen sağlamak istiyorsanız bugünün Groupon'u H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi kapınıza getiriyor! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ile yakalayın! Suyu, ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
27 TL
Ürün: Gece Lambası Kaplumbağa ile Tatlı Rüyalar!

Bugünün Groupon'uyla ışık saçan kaplumbağayla tanışmak evdeki miniklerinizi fazlasıyla sevindirecek! Çocuklarınıza eğlenceli bir uyku sunan kaplumbağaları kaçırmayın! Kaplumbağanız renk değiştiren ışıkları ile tavanınızı renkten gökyüzüne ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
24,90 TL
Ürün: Rengarenk Yer Minderleri ile Evinizin Havasını Değiştirin!

Bugünün Groupon'u dekorasyon dünyasının vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiş rengarenk yer minderlerini kapınıza getiriyor! Sarı, turuncu, yeşil, mor ve mavi seçeneklerinden dilediğiniz rengi seçin, evinize, bahçenize, işletmenize, ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
9 TL
Sinekler Korkulu Rüyanız Olmasın!

Bugünün Groupon'uyla BugsLock sinek-kovar bileklik kapınıza geliyor! Yaz boyu sineklerden uzak ve rahat günler yaşamak için acele edin! BugsLock sinek-kovar bileklik gücünü, etkisi ispatlanmış doğal bileşenlerinden alıyor.  İnsan sağlığına ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: Iron Gym Kapıya Monte Barfiks, Şınav ve Mekik Ekipmanıyla Evde Spor Konforu!

Ev konforunda spor yapmak isteyen erkeklerin tüm dünyada ilk tercihlerinden biri olan Iron Gym bugünün Groupon'uyla adresinize geliyor!  Kolaylıkla kapıya monte ederek barfiks, mekik ve şınav gibi egzersizleri gerçekleştirebileceğiniz Iron ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
68 TL
Ürün: Paint Zoom Boya Tabancası ile Evinizi Kolayca Boyayın!

Taşınmanın ya da evinizi yenilemenin en zor kısmı olan boya yapma işi canınızı sıkıyor, durmadan gözünüzde büyüyorsa, bugünün Groupon'u tam size göre!  Rulolara, fırçalara, devrilen boya kutularına, farklı tonlamalara, sıçramalara, ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: %100 Bitkisel African Mango Mucizesiyle İncelin!

Yaz yaklaşırken fazla kilolarınızdan kalıcı olarak kurtulmak, yağ yakımını hızlandıran ve toksinlerinizi atmanızı sağlayan bir ürünle tanışmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! İştahınızı azaltarak cildinizi besleyen, ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
15 TL
Ürün: Kervan'ın Tüm Mağazalarında İndirimli Alışverişler ile Evinizi Yeniden Yaratın!

Özel ve şık tasarımlarla donatmak isteriz evimizi, tam anlamıyla kişiliğimizi ve zevklerimizi yansıtması için mümkün olduğunca ince eleyip sık dokuruz. Bugünün Groupon'uyla evinizi Kervan'ın deneyimli ellerine bırakın! 1980 yılında kurulan ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
21 TL
Ürün: Ahşap Ayakkabılık ile Evinize Şıklık Katın!

Ahşabın kalitesini ve doğallığını ev ya da ofisinizin her köşesinde keyifle kullanabileceksiniz! Bugünün Groupon'uyla çok amaçlı ahşap ayakkabılık sizlerle! Çok kolay monte edebileceğiniz ahşap ayaklı raf sayesinde evinizin her köşesinde ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap