4'lü iPad Seti 49,90tl/Dev Armut Koltuklar/LED Işıklı Okuma Gözlüğü

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 28.06.2012
Ürün: iPad'inizi Daha Şık ve Kullanışlı Kılın!
Ürün: Bahçenize, Terasınıza, Ofisinize Konfor Katın!
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
49,90 TL
Bugünün Groupon'uyla iPad'inizin ihtiyaç duyduğu her şey bir arada! Kullanıcı deneyimini artıran birbirinden şık ve işlevsel ürünler bir tık yakınınızda! 4'lü Set Smart Cover (iPad2 ve New iPad uyumlu) ya da döner stand kılıf Antiglare ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Yaşadığınız yeri eğlenceli, konforlu ve şık bir hale getirmek bugünün Groupon'uyla mümkün! Polyester ve suni deri kumaş seçenekleriyle rengarenk armut koltuklar kapınıza geliyor! Pufland.com'un kaliteli, şık ve dayanıklı ürün profilini ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Ürün: Gerçek İnci Işıltısı!

Mücevherin göz alıcı ışıltısı ile hayatınızdaki en önemli kadına zarafeti ve şıklığı sunabilir, ona unutulmaz bir hediye verebilirsiniz. Bugünün Groupon'u ile Kahraman İnci'den eşsiz bir set sizinle! Gerçek tatlı su incilerinden oluşan, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
70%
Fiyat
14,90 TL
Ürün: LED Işıklı Gözlük ile Her An Her Yerde Okuma Özgürlüğü!

Bugünün Groupon'u LED ışıklı okuma gözlüğünü kapınıza getiriyor ve her an her yerde okuma özgürlüğünü sizinle buluşturuyor! Numarasız şeffaf camı, 1.sınıf plastik çerçevesi ve net görüş sunan LED ışıklarıyla okuma gözlüğünüz başucu ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
3 TL
Alışveriş: DKNY, Clinique, Coppertone, Jean Paul Gaultier, Maybelline ve Fazlası!

Kişisel bakımına önem verenlerin buluşma noktası Kozmotrend.com, ihtiyacınız olan her şeyi bugünün Groupon'uyla evinize getiriyor! Makyajdan kişisel bakıma, parfümlerden güneş ürünlerine gereksinimlerinizi zengin ürün portföyü ile ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Boyunuzu Anında Uzatın!

Boyu uzun gösteren giysiler, kutu kutu içilen sütler ve topuklu ayakkabılar artık fayda etmiyorsa, boyunuzu uzatmanın daha kolay bir yolu için bu Groupon'a göz atın! Silikon gizli topuk, boyunuzu tam 5 cm. uzatmakla kalmıyor; şeffaf yapısı ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
50 TL
Barcelona Turu ile Rüya Gibi Bir Tatil!

İspanya'nın capcanlı sokaklarında eğlence, neşe ve macera sizi bekliyor! Arşınlanacak bir çok sokak, keşfedilecek yepyeni yerler ve mevsimin daha da güzelleştirdiği onlarca görülecek yer bugünün Groupon'unda! 4 gece 5 günlük Barcelona turu ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
60 TL
Tur:İtalya'nın En Güzel Kentlerine 8 Günlük Yolculuk!

Romantizmin, tarihin ve sanatın krallığı İtalya'da 8 gün boyunca her saniyesinde heyecan duyacağınız unutulmaz bir yolculuğa hazır mısınız? Tatilbitmesin.com, bitmesini istemeyeceğiniz bir turu ayaklarınızın altına seriyor! ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
39 TL
Ürün: Bianchi'den Scott'a Dev Marka Bisikletler Kaçkar'da!

Bugünün Groupon'uyla Göztepe, Ortaköy ve Bostancı'daki üç mağazasıyla hizmet veren Kaçkar Bisiklet'in Bianchi'den Scott'a, Ibera'dan Sedona'ya sayısız marka bisikletlerinde geçerli indirim ile alışveriş keyfi sizi bekliyor! Kaçkar ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
15,90 TL
Ürün: Çay İçerek Kısa Sürede Kilo Verin!

Kahvaltı öncesi peyniri kibrit kutusu ölçüsünde kesmekten sıkıldıysanız ya da spor salonunda uzun ve yorucu saatler geçirmek istemiyorsanız, bu Groupon ile çay içerek kısa sürede zayıflayabilirsiniz! TABDER (Türkiye Aktarlar Birliği ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
24,90 TL
Livemocha ile 38 Dilde Sınırsız Dil Eğitimi!

Yabancı dil bilmiyor ya da yeni bir dil daha öğrenmek istiyor fakat kursa gidecek vakit bulamıyorsanız bu Groupon size evinizin konforunda üstelik Livemocha kalitesinde 38 yabancı dilden birini öğrenme fırsatı sunuyor!   İş hayatının yoğun ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Ürün: Aydınlık ve Serinlik Bir Arada!

Masa başında çalışırken en çok da lambanın yaydığı sıcaktan şikayet ediyor, aynı zamanda yaz sıcağının da etkisiyle biraz serinlik arıyorsanız; bugünün Groupon'u ışığı ve serinliği bir arada sunuyor! 13 ledli USB ışıklı masa lambası ve fan ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
299 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini, BRN Yatak bugünün Groupon'uyla evinize getiriyor! ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Fotoğraflarınız Kitap Olsun!

Bugünün Groupon'uyla Lukapu.com, en güzel fotoğraflarınızı sert kapak foto kitap, takvim ve ceplik haline getiriyor; anılarınızı tüm tazeliği ile şık bir şekilde ölümsüzleştiriyor. Tek yapmanız gereken Lukapu Designer programınızı ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
23,50 TL
Ürün: Jet Water Yıkama Tabancası ile Aracınız, Garajınız, Bahçeniz Tertemiz!

Bugünün Groupon'u bahçenizde, camlarınızda, garajınızda, aracınızda ve sayısız alanda kolay ve kusursuz temizlik sağlayan, deterjan hazneli yıkama tabancasını kapınıza getiriyor! Water Jet Ürün Özellikleri Güçlü Yıkama: Tüm erişemediğiniz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
24,90 TL
Ürün: Tatilde Hafifliğin Keyfini Sürün!

İş, okul, stres her şeyi bir kenara bırakıp kendinizi tatilin sıcak kollarına bırakmaya karar verdiyseniz, hafiflemenin keyfini sahilde de çıkarmak istersiniz. Her şeyin birbirine girdiği, güneş gözlüğünüze güneş kreminin bulaştığı, ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Kendinden Şarjlı iPhone Kılıfı ile İletişim Daha Kesintisiz!

Kapanan telefon yüzünden sevgilinizin kalbi kırıldıysa, rekor kırmak üzereyken oyun cihazınız kapandıysa ya da uzaylılarca kaçırılmakta olan arkadaşınızın fotoğrafını biten şarj yüzünden çekemediyseniz, bugünün Groupon'una bir göz atın! ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
9 TL
Ürün: Vipinshop.com'dan Yepyeni Ev Tekstili Ürünleri!

Çeyiziniz için birbirinden şık ev tekstili ürününe sahip olmak istiyor ya da yumuşacık yeni bir bornoza ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Bugünün Groupon'u sizi kalitesi ve koleksiyonlarıyla ev tekstilinin vazgeçilmez markalarından oluşan ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Pratik, Şık ve Dayanıklı Aluma Wallet Kartlıklar!

Dar pantolon ceplerinde şeklini kaybeden kartlarınıza, küçük çanta ve gözlerde kaybettiğiniz paralarınıza bugünün Groupon'uyla düzen getirin! Her yere kolayca sığan, dayanıklı, şık ve kullanışlı Aluma Wallet kartlık ile tanışın! Yamulmuş ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
18 TL
Ürün: Paint Runner ile Kolayca Boya Yapın!

Taşınmanın ya da evinizi yenilemenin en zor kısmı olan boya yapma işi canınızı sıkıyor, durmadan gözünüzde büyüyorsa, bugünün Groupon'u tam size göre! Paint Runner ile evinizi etrafa boya sıçratma derdi olmadan keyifle boyayın, kısa sürede ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: Yaz Boyu Sağlıklı, Rahat ve Rengarenk Ayaklar!

Yaz sıcaklarında ayağınızı terletmeyecek hem rahat, hem sağlıklı, hem de ortopedik terlik arayanlar için bugünün Groupon'u Bionic Orthopedic'ten geliyor! Rugan ve nubuk çeşitleriyle geniş renk yelpazesine sahip Bionic Orthopedic terlikler ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap