Dalyan Club'ta Yaz Boyu Açık Hava Sineması ve Barbekü Partisi

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 21.06.2012
Sinema: Fenerbahçe Dalyan Club'da Yıldızların Altında Vizyon Filmleri ve Barbekü Partisi
Konaklama: Ardina Otel'de İstanbul'un Keyfini Çıkarın!
Fırsata Bak »
İndirim
52%
Fiyat
20 TL
Yıldızlarla dolu gökyüzü, sevdiğiniz insanın huzur dolu elleri ve perdede harika bir film. Geçmişte kaldığı sanılan bir keyfe yeniden kavuşmanızın neşesi, sevdiğiniz filmlerin yanı başında duruyor. Çünkü Dalyan Club, pazartesi akşamları ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Yaz günlerinde bir başka güzel olur İstanbul. Değme tatil mekanlarına taş çıkaracak akşam eğlenceleriyle, püfür püfür Boğaz havasıyla, onu sevenlere güzelliğini ve çekiciliğini bir daha hatırlatır. Bugünün Groupon'u, tarihin güzelliğini ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
67,50 TL
Konser: Tom Jones Yeni Albümüyle Turkcell Kuruçeşme Arena'da!

Müzik dünyasının kadife sesli efsanesi Tom Jones, 2012 çıkışlı yeni albümü Spirit in The Room ile İstanbul'da! Tüm eski sevilen şarkıları ve yepyeni albümünden parçalardan oluşan repertuarıyla Tom Jones'un 26 Haziran'da Turkcell Kuruçeşme ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Eğitim: Yaz Bakımlarınız Face Art Make Up Studio'da!

Güzelliğinizi ortaya çıkarmak için sihirli bir değneğe gerek yok, usta ellerden çıkan bakımlar sizi güzel ve bakımlı göstermeye yeter de artar! Bugünün Groupon'u Face Art Make Up Studio ile rutin bakımlarınız için profesyonel çözümler ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Aktivite: Adalar Manzarası Eşliğinde Romantik Yelkenli Gezisi!

Sevdiğinize uzun zamandır romantik bir sürpriz yapmak için kadar hayal gücünüzü zorluyorsanız, aklınıza onun kalbini fethedecek kadar değerli bir fikir gelmiyorsa, bugünün Groupon'uyla, siz sadece sevgilinizi sürprizi bozmadan evden ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
49 TL
Aktivite: Latin Rüzgarına Siz de Kapılın!

Bugünün Groupon'u latin rüzgarları estiriyor! 2009 yılında Latin dansları eğitmeni Emre Camadan tarafından kurulan Bu Salsa Dance Academy, 2011'de Türkiye'nin On2 (New York) stili ders verebilen ilk ve tek dans okulu! Şimdi sizleri latin ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
59 TL
Danışmanlık: Çocuğunuzu Okula Hazırlayın!

Çocuğunuz 1. sınıfa başlayacak fakat okula hazır olup olmadığını bilemiyorsunuz. Hayatınızdaki en önemli varlık olan çocuğunuz için her ebeveyn gibi en iyisini istiyor fakat doğru olanın ne olduğuna bir türlü karar veremiyorsanız bugünün ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
31,90 TL
Yeme/İçme: Metrelik Kolcu Kebap'ta Muhteşem Sofra!

Muhteşem bir dost sofrasında ustasının elinden çıkma Adana usulü lezzetlerin tadına varın! Groupon ile Ataşehir Adana Metrelik Kolcu Kebap'tan bol çeşit zengin menüler sizlerle! Menünüz: Metrelik karışık kebap (Metrelik kebap üzerinde ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
990 TL
Konaklama: Adrenalin Dolu 1 Hafta!

Bugünün Groupon'uyla sırf eğlence dolu bir tatil geçirdiğinize inanmak için kız arkadaşınıza kendinizi kuma gömdürüp çevredekilerin şaşkın bakışlarına maruz kalmanıza gerek yok!   Akdeniz'in tatil cenneti Kaş'ta 7 gece 8 gün boyunca ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
49 TL
Hizmet: Decor Yapı ile Evinizde Yepyeni Bir Hava Yaratın!

Ev boyamak doğru bir fırça ve koltuk takımınıza uygun bir renk bulmaktan daha zahmetlidir. Bu zahmete her giriştiğinizde duvardaki dalga izleri sürreal çalışmalara dönüşüyorsa bu Groupon'la boyama işlemini profesyonellere bırakın!   Decor ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Groupon New York, Berlin, Londra, Paris'ten Sonra Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor!

2008 yılında Chicago'da dünyanın ilk avantajlı alışveriş sitesi olma unvanıyla kurulan Groupon hızla büyümeye devam ediyor! Türkiye'de de bir ilk olan Groupon, 4 milyona yakın üyesi ile onbinlerce kurumun bilinirliğini artırıyor! Bugün ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Yeme İçme: Masalsı Bir Atmosferde Kahvaltı Keyfi!

Doğanın uyanışının, yenilenmenin, hayatın devamlılığının anlamı sabah vakitleri, aslında tüm canlılar için yeni bir günü karşılama açısından mutluluk ve tazelik barındırır! Bugünün Groupon'u bu mutluluğa biraz bahar ve oksijen katıyor; ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Sahra Bulut Güzellik'ten İncelme Paketi!

Bölgesel yağ-kilo ve selülit problemlerine, hızlı kilo değişimlerine, doğum ve az miktarda su tüketiminden kaynaklanan sarkmalara veda ederek vücudunuzla barışmanıza aracı olmak isteyen Sahra Bulut Güzellik,; size teknoloji ve sağlığın ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Attirance Ürünleri ile Bakım Paketleri

Bugünün Groupon'uyla, kendinize küçük bir sürpriz yapın ve vücudunuzu bitkinin güzelliğiyle şımartın! Attirance ürünleri ve seçeceğiniz bakım paketleriyle, cildinizin ferahladığını hissedecek, profesyonel ellerle rahatlığın kollarına ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
33 TL
Yeme/İçme: Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir balık ziyafeti çekebilirsiniz! 1998 senesinde küçük teknesiyle Yeniköy Limanı'nda hizmete başlayan Takanik Balık lezzeti ve uygun fiyatlarıyla kısa zamanda kitlesini genişletti. Daha büyük bir tekne ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Konser: Turkcell Kuruçeşme Arena: Yeni Türkü, Yeni Albümüyle İlk Defa Sahnede!

Yıllar geçse de dillerden düşmeyen parçalara ve jenerasyonlar boyunca milyonlarca hayrana sahip olan Yeni Türkü, 22 Haziran gecesi Turkcell Kuruçeşme Arena'da yepyeni albümünü sevenlerine ilk defa sahneden sunuyor! Tüm sevdiklerinie haber ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
26 TL
Ürün: 5'li Reventin Argan Therapy Seti ile Tüm Vücudunuza Etkin Bakım!

Bugünün Groupon'u Hollywood yıldızlarının da tercihi olan arganın mucizevi etkilerini sizinle buluşturuyor. Şampuan, argan yağı, kırışıklık giderici krem, vücut losyonu ve ayak bakım kreminden oluşan 5'li seti adresinize getiriyor. E ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Aktivite: Life Port'ta Havuzda Serinleme ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u size Life Port'ta serin ve keyifli bir gün sunuyor! Müşterilerine konaklama, spor, bowling, restaurant gibi her türlü hizmeti vermekte olan Life Port'ta yeşillikler içinde yüzme ve serinleme imkanına sahipsiniz. Pozitif ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Cool Gear'dan Mataralar, Salatanızı, Müslinizi Taşıyabileceğiniz Saklama Kapları!

Dışardan yemekten bıkıp yanınızda marul, bıçak ve zeytinyağı taşıdığınız için çantanızı her düşürdüğünüzde çevreniz için tehlike yaratıyorsanız bu Groupon ile Cool Gear mataralar ve saklama kaplarından dilediğinizi seçin, sipariş verin! ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
89 TL
Sağlık: Gıdalara Duyarlılığınızı Ölçün!

Kilo verememenizin veya kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Bugünün Groupon'uyla Gin Güzellik'te gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Lisanslı Milli Takım Antrenörleri Eşliğinde Yüzme Öğrenin!

Yüzme öğrenmek, yüzerek sıkılaşmak ya da daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız İstanbul Su Sporları Kulübü Beylerbeyi'ndeki merkezi konumuyla profesyonel eğitmenleri ile yüzme eğitimini sizinle buluşturuyor! Lisanslı Milli ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap