Marina Firehouse'da Açık Büfe Kahvaltı/Büyükada'da Romantik Tatil

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 15.06.2012
Yeme/İçme: Pendik Marina'da Denize Nazır Kahvaltı Keyfi!
Konaklama: Büyükada'da Dinlenin!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini sofranıza getiren Marintürk Firehouse, bugünün Groupon'uyla sizi muhteşem deniz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi yaşamaya davet ediyor! Denizin kıyısında martı sesleri eşliğinde kahvaltısını yapıp ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
119 TL
Bugünün Groupon'u sizi Büyükada'nın huzurlu atmosferinde ufak bir kaçamağa davet ediyor! Şehrin kargaşasından çok uzak, şehre çok yakın, güzeller güzeli Büyükada'nın sayılı konaklarından Meziki Mansion, Butik Otel olarak hizmetinizde. ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Havuz: The Green Park Bostancı'da Havuz Keyfi!

Uzun ofis saatleri, trafik ve günlük hayatın koşuşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kocaman bir havuzda serinlediğinizi düşünün. Kurduğunuz hayalin gerçek olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'u tam ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
9,90 TL
Hizmet: Carwaxtan Aracınıza Detaylı Temizlik!

Aracınınız ilk günkü göz alıcı halinden çok farklı görünüyorsa, onu uzman ellere bırakarak, eski ışıltısına kavuşturun! Bugünün Groupon'u Altunizade Carwax'tan aracınız için temizlik paketleri sunuyor! İster cilalı iç dış yıkama ile ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
169 TL
Hizmet: Profesyonel Ekiple Nakliyat!

Yaz aylarının gelmesiyle uzun zamandır planladığınız taşınma işlemine artık başlamak istiyorsanız, nakliye hizmeti hazır! Yeni evinize taşınmakta zorlandığınız için, yeni evi satıp bir karavanda yaşamaya karar vermeden önce bu Groupon'a ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
65 TL
Yeme/İçme: On Numara Galata'da Yaz Keyfi!

Bugünün Groupon, sizi yaz akşamlarının en keyifli saatlerinde, On Numara Galata'da, sevdiklerinizle beraber keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak bir ortamda yiyip içmeye davet ediyor! Zengin meze çeşitleri, çipura veya levrek, meyveler ve ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile İncelin!

Yazın gelmesiyle  kalın ve bol giysileriniz yerlerini incecik kıyafetlere bırakıyor ve saklanmakta olan fazla kilolarınız gün ışığına çıkıyor. Yaptığınız rejim ve diyetler sinir sisteminizi bozmadan Groupon'unuzu alın ve Babil Güzellik'te ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
69 TL
Bakım: Profesyonel Masajlarla Yorgunluk Atın!

Bir gün olsun tüm sıkıntılarınızı ve koşuşturmacalarınızı durdurmak, hayatın temposuna ara vererek stresin etkisini azaltmak gibi bir planınız varsa bugünün Groupon'unu yakalayın! Touch Spa sizi bedenen ve zihnen rahatlamaya, yenilenmeye, ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
22,90 TL
Yeme/İçme: Zengin ve Organik Bir Menü!

Groupon sizi en doyurucu ve sağlıklı menüyle buluşturuyor! Tamamen organik ürünlerden oluşan bu bol çeşitli öğünü Mola Restaurant sizin için hazırladı. Damak zevkinize hitap ederken sağlığınızı da düşünen Mola Restaurant'ta gönül ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Este Be Form ile Yaz Tatiline İncecik Gidin!

Kavitasyondan pasif jimnastiğe beş farklı uygulamayla 22, 28 ya da 34 seanslık incelme paketleriyle vücudunuzu baştan yaratmak ve güzelliğinize farklı bir dokunuş getirmek için, Ataşehir'de hizmet veren Este Be Form sizlere kapılarını ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Caddebostan Spica Cafe'de Ziyafet!

Caddebostan Spica Cafe, et veya tavuk seçenekli ana yemek, şarap, salata ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor! Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını tatmanın ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Şehirde 5 Yıldızlı Konfor!

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir'de evinizin rahatlığında 5 yıldızlı konaklama imkanı sizlerle! Asya Suites ile çift kişilik konaklama ve odaya kahvaltı paketleri sizi bekliyor! Asya Suites, Ataşehir'de, değerli konuklarının güvenilir, lüks ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
59 TL
Güzelliik: Ataşehir Essi ile Gençleşin!

Ataşehir Essi, cildine gençlik katmak isteyen, yılların izini cildinden silmek isteyen kadınları davet ediyor. Bugünün Groupon'uyla gençliğin sırrını keşfedeceksiniz! Altın ve argan bakımları ile cildinize sağlık katarken, yüzünüzdeki ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49,90 TL
Ürün: iPad'inizi Daha Şık ve Kullanışlı Kılın!

Bugünün Groupon'uyla iPad'inizi daha kullanışlı ve şık bir hale getirebilirsiniz. iPad'inizi tamamen işlevselleştirecek dört ayrı aksesuardan oluşan setiniz kapınıza geliyor. Yansıma, çizilme ve parmak izine karşı koruyucu ekran, hem ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Polonezköy Yeji Dohoda'da Mangal Ziyafeti!

Babanın kol gücü ile harladığı mangal ateşi, annenin yaptığı nefis salata, kardeşlerle ya da arkadaşlarla oynanan top oyunları ve arabanın teybinden gelen müzik! Bugünün Groupon'uyla, isle, ateşle uğraşmadan akşam yemeğinde leziz bir ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: %100 Bitkisel African Mango Mucizesiyle İncelin!

Yaz yaklaşırken fazla kilolarınızdan kalıcı olarak kurtulmak, yağ yakımını hızlandıran ve toksinlerinizi atmanızı sağlayan bir ürünle tanışmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! İştahınızı azaltarak cildinizi besleyen, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
16,50 TL
Aktivite: Çocuğunuzla Eğlenceli Bir Gün!

Çocuğunuza vakit ayırmak ve onunla keyifle zaman geçirmek için özel bir alan arıyor fakat güvenilir bir mekan bulamıyorsanız bu Groupon çocuğunuza ve size iyi gelecek! Çocuğunuzun güvenli bir alanda oyun oynaması ve yaşıtlarıyla eğlenceli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
65 TL
Konaklama: Titanic Hotel'de Açık Büfe Kahvaltı Açık Havuz Girişi ve Spa Kullanımı!

Yazın gelişiyle İstanbul'da keyifli ve unutulmaz günler yaşamaya hazır olun! Bu Groupon ile Marmara'ya, adalara karşı derin bir nefes alın ve Titanic Hotel'de açık büfe kahvaltı, havuz ve spa kullanımlarıyla muhteşem bir günün tadına ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
59 TL
Ürün: Sevdiklerinize SWAROVSKI ZIRCONIA® Işıltısını Sunun!

Sevdiklerinize SWAROVSKI ZIRCONIA® kalitesi ve ışıltısı sunmak isterseniz bugünün Groupon'una göz atın! Şıklığın tamamlayıcı parçası olan aksesuarlar sayesinde sevdiklerinizin güzelliğini zariflikle bütünleştirmek için acele edin! ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Aktivite: Binicilik Deneyimi ve Organik Köy Kahvaltısı!

Vahşi Batı konulu filmlerde kovboylar genellikle kahvaltı etmez. Bu yüzden film boyunca enerjileri olmadığından defalarca ıskalar, düelloda rakibin hile yaptığını fark edemezler. Bu Groupon'la kovboyları kıskandıracak bir kahvaltıyla ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile Yaza İncecik Girin!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap