Bavulunuzu Hazırlayın! Bodrum, Midilli,Kıbrıs,Balkanlar,Yunanistan!

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 26.06.2012
Silivri Klassis Resort Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama 400 TL Yerine 179 TL
Konaklama: Marmaris Baldan Suites'te Masal Gibi Bir Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
179 TL
Bugünün Groupon'u ile iş seyahatlerinizi tatil havasında geçirin! İstanbul'un ilk resort oteli olan Klassis Resort Hotel şık tasarımlı konforlu odaları, konumu ve hizmet anlayışı ile sizlere yaşadığınızı hissettiğiniz anlar sunuyor! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
309 TL
Doğanın tüm cömertliğini gösterdiği Marmaris Bozburun'da masallardan kalma bir beldede tatile çıkmak, hayatın tüm güzelliklerini keşfederek stres ve işten biraz olsun uzaklaşmak ister misiniz? Bugünün Groupon'u sizi Baldan Suites'in eşsiz ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
60 TL
Tatil: Şeker Bayramında Adriyatik Cennetini Keşfedin!

Hırvatistan'ın Adriyatik Denizi sahilinde bulunan, Orta Çağdan kalma tarihi eserleri ile ünlü şehri olan Dubrovnik'te; 3 gece 4 günlük, unutulmaz bir tura hazır olun! Tarihi surlarda gezin, turkuaz denizin berrak sularında serinleyin! 1. ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
21%
Fiyat
633 TL
Konaklama: Malpas Hotel'de Keyifli Tatil!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi Kıbrıs'ta konforun kollarına teslim edin! 5* Malpas Hotel Kıbrıs, size nefis Akdeniz manzarası eşliğinde doğayla iç içe tüm sezon boyunca rahatlama imkanı sunuyor! Girne'nin eteklerinde konumlanan otelin eşi ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
99 TL
Tur: Masallar Diyarında Keyif Dolu Hafta Sonu Yaşayın!

Doğanın sunduğu eşsiz güzellikteki peri bacalarını yalnızca yakınlarınızın getirdiği süs eşyalarından gördüyseniz, artık çantanızı hazırlayıp Kapadokya'ya doğru yola çıkmanızın zamanı geldi! Bugünün Groupon'u sizi CesTravel güvencesiyle ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Tarihle İç İçe Bir Tatile Hazır Olun!

Sultanahmet'in sokaklarında gizlidir İstanbul... Eski bir binanın arasından sarkıp size her an göz kırpan Ayasofya, karşısında yüzyıllar boyu eşsiz ihtişamını paylaşmış dillere destan Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, çeşmeler, ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Dragos Sahil Resort'ta 2 Kişi 1 Gece Konaklama

Bugünün Groupon'u sizi Dragos Sahil Resort'da ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi için sizi çağırıyor! İstanbul'a seyahat yapmanız gerekiyor ama konaklama konusunda sıkıntı yaşıyorsanız Dragon Sahil Resort'da 1 gece oda, açık büfe kahvaltı ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
199 TL
Konaklama:Taş Evleri ve El Değmemiş Doğası ile Midilli'de Eşsiz Bir Tatil!

Masmavi denizi, el değmemiş koyları ile Yunanistan'ın 3. büyük adasında Ouzo'nun keyfine eşsiz Ayvalık manzarasıyla varabilir, Greek gecesinde unutamayacağınız bir eğlence yaşayabilirsiniz. Son yıllarda herkesin tatil konusunda ilk ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Tur: Holiday Inn Hotel Konaklamalı, 3 Günlük Moskova Tatili!

Yıl sonuna kadar geçerli, her cuma çıkışlı, Holiday Inn Hotel konaklamalı, vizesiz Moskova tatili bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! 1. Gün (Cuma) Moskova'ya varış ve otele yerleşme. Serbest zaman. Arzu eden misafirler sunulacak olan ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
60 TL
Konaklama: Rokoko Travel ile 8 Günlük Balkanlar Turu!

Balkan yarımadasında hayatınıza renk katacak, baş döndürecek 8 günlük yolculuğa hazır olun! Üsküp, Belgrad ve Saraybosna'dan Mostar, Poçitel ve Dubrovnik'e, İşkodra'dan Manastır'a Balkanlar'ı avantajlı fiyatlarla karış karış gezmek için ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Unutamayacağınız Bir Gezi Turuna Hazır Olun!

Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir tura hazır olun!  1.Gün : Cuma Akşam Hareket : İstanbul – Gebze – Bursa – Balıkesir - Ayvalık  Belirtilen kalkış noktalarından alınarak zengin Tatil Bahçesi araç içi ikramları eşliğinde alarak Ayvalık'a ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
60 TL
Tur: Kurban Bayramı'nda 4 Günlük Mısır Sharm El Sheikh Turu!

Kurban Bayramı için henüz bir plan yapmadıysanız bugünün Groupon'u sizi Mısır'da eğlence ve macera dolu bir tura davet ediyor! 1. Gün İstanbul – Sharm El Sheikh  Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali tatilbitmesin.com kontuarı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
41 TL
Tur: Günübirlik Maşukiye Turu!

Bir günlüğüne bile olsa şehrin karmaşasından uzaklaşıp, huzur dolu bi gezi yapmak, doğa ile bütünleşip bütün stresinizden arınmak bugünün Groupon'uyla mümkün! Her hafta sonu çıkışlı, Sapanca, Maşukiye, Kuzu Yaylası, Kartepe ve Harikalar ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
219 TL
Konaklama:Unutamayacağınız Bir Yunanistan Makedonya Turu Sizi Bekliyor!

Bayram tatilinde babaannenizin evinde tanışacağınız uzak akrabanızdan birinin Brad Pitt çıkma ihtimaline umut bağlayıp tatile çıkmaktan vazgeçmediyseniz, bu Groupon size Tatil Bahçesi'nden muhteşem bir Yunanistan Makedonya gezisi sunuyor! ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
119 TL
Ege'nin İncisinde Rüya Gibi Tatil!

Yaz tatiliniz için yaptığınız planlarda huzur ve keyfi bir arada yaşamak istediğiniz bir yer arıyorsanız bugünün Groupon'u size çok özel bir imkan sunuyor! Yunanistan - Halkidiki'de muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Sınır ötesinde kültür ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Aktivite: İstanbul'un Yanıbaşında Günübirlik Tatil Keyfi!

Çalıştınız, yoruldunuz ve şimdi kendinizi ödüllendirmenizin zamanı geldi! Şık ve özenli bir tatili hak ettiğinizi düşünüyorsanız yollarda zaman kaybetmeden bir an önce tatil keyfine ulaşmak istiyorsanız bu Groupon tam size göre!  ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
499 TL
Karadeniz Turuyla Tatilinizi Ayrıcalıklı Kılın!

Türkiye'nin doğal güzellikleriyle cennet tanımlamasının en sık yapıldığı bölgelerinden biri olan Karadeniz'de Sümela Manastırı'ndan Ayder Yaylası'na uzanan 5 günlük benzersiz bir tura tanık olmak ister misiniz? Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Tur: Batı Karadeniz'i Keşfedin!

Dillere destan tarihi evleri, doğayla iç içe sokakları ve sıcacık, misafirperver halkıyla Batı Karadeniz, bugünün Groupon'uyla sizi sokaklarında gezmeye, mis gibi havasını solumaya davet ediyor! Kalkış Yerleri 20:30 - Bakırköy Boyner  ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Konaklama: Göl-Türkbükü'nde Çift Kişilik Tatil Keyfi!

Yaz yaklaşırken odanızdaki akvaryuma uzun süre dalıp gidiyor, televizyondaki sualtı belgesellerini hayranlıkla izliyor ya da küveti doldurup deniz yatağınızla keyif yapmaya başlıyorsanız tatile çıkma zamanı gelmiş demektir. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
180 TL
Konaklama: Ortakent Sofabed Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Mandalina bahçeleri ve bembeyaz evleriyle Bodrum'un göz bebeği haline gelen Ortakent-Yahşi'de, gürültüden uzak huzurlu bir tatil için tüm imkanları sunan Sofabed Hotel ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi için sizi çağırıyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
Konaklama: Bodrum Grand Esentepe Hotel'de Rüya Gibi Bir Tatil!

Türkiye'nin tatil başkenti Bodrum, muhteşem bir tatil için yılın tercih ettiğiniz bir döneminde sizi bekliyor! Üstelik  Grand Esentepe Hotel farkıyla! Bodrum'un popüler beldesi Gümbet Koyu'nda konumlanan Grand Esentepe Hotel, Ege Denizi'ne ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap