Ocean Majesty ile Vizesiz Yunan Adaları/Kaş/Alaçatı/Prag/Kavala

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 19.06.2012
Konaklama: Bodrum Grand Esentepe Hotel'de Rüya Gibi Bir Tatil!
Gemiyle Yunanistan Tatili!
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
59 TL
Türkiye'nin tatil başkenti Bodrum, muhteşem bir tatil için yılın tercih ettiğiniz bir döneminde sizi bekliyor! Üstelik  Grand Esentepe Hotel farkıyla! Bodrum'un popüler beldesi Gümbet Koyu'nda konumlanan Grand Esentepe Hotel, Ege Denizi'ne ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
23%
Fiyat
499 TL
Her zaman gittiğiniz tatil yerleri size artık sıkıcı gelmeye başladıysa, bu Groupon'la artık alışkanlıklarınızı kırmanın zamanını geldi! Ocean Majesty gemisiyle, hep hayalini kurduğunuz, tapınak şovalyelerinin mekanı Rodos, Yunanistan'ın ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Bodrum Lagina Hotelde 2 Kişi Konaklama!

Hem şehrin gürültüsünden uzak, hem de kaliteli bir yerde dinlenmek istiyorsanız, bugünün Groupon'uyla tatilin ve eğlencenin merkezi Bodrum'a, Lagina Boutique Hotel'e davetlisiniz! Bodrum'un en büyük marinasına 1, tek academy sahasına sahip ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
47%
Fiyat
475 TL
Konaklama: Habesos Hotel'de Konaklama, Discovery Dalış ya da Kekova Tekne Turu!

Tatil planlarınızı şimdiden yapın, izinlerinizi ayarlayın ve muhteşem bir doğada ayaklarınızı uzatıp keyif yapma hayallerine bugünün Groupon'u ile dalın! Stresli, yoğun ve bol yağışlı geçen bir yılın ardından, hem eğleneceğiniz, hem de ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
205 TL
Konaklama: Masallar Şehri Prag'da Eşsiz Tatil!

Ortaçağ'daki parlak günlerden 2. Dünya Savaşı'nın kırık dökük anılarına uzanan ve hareketli bir tarihe sahip Prag, muhteşem mimarisi, insan kemiklerinden kilisesi, şatoları, tarihe tanıklık etmiş yolları, sokakları ve büyüsü ile sizi ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
235 TL
Muhteşem Kavala Turuna Davetlisiniz!

Bugünün Groupon'uyla müthiş bir Kavala turuna hazır olun!  Klasik tatillerden sıkılmış olanlar, yeni yerler görmek isteyenler 4 günlük Selanik Kavala turunda tarihi yerleri görecek, alışveriş yapacak, Kavala'nın birbirinden güzel yerlerini ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
249 TL
Tatil: Çeşme'de Haftasonu Tatili!

Haftaiçi yorgunluğu cuma günleri yerini haftasonu programı yapmanın heyecanına bırakıyorsa, yaz tatili için ne zaman izin alacağınıza karar veremiyorsanız bugünün Groupon'u bu dertlerinize son veriyor! Cuma akşam hareketli Pegasus'un ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Bodrum'un İncisi Gümbet'te Rüya Gibi Bir Tatil!

Eğlence yaşamı, doğal güzellikleri ve muhteşem doğasıyla ziyaretçilerine rüya gibi anlar yaşatan Bodrum'da tatil programı yapmak istiyor ama nereye gideceğiniz konusunda kararsızlık yaşıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
80 TL
Tur: İskandinavya ve Fiyordlara Unutulmayacak Bir Yolculuk!

Eşsiz doğa harikası fiyordları ve İskandinav ülkelerini görme şansı bugünün Groupon'uyla geliyor! Birbirinden güzel sokakları, tarih kokan caddeleriyle İskandinav ülkeleri sizi bekliyor! Bu yaz tatilini İskandinavya'nın Oslo, ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
199 TL
Tatil: Sörf Cenneti Alaçatı'da Rüya Gibi Bir Tatil!

Yaz sıcakların bir ara verin! Alaçatı'nın rüzgarında serinleme imkanı bugünün Groupon'uyla geliyor! Triangula Butik Otel'de Alaçatı ruhunu tam anlamıyla yaşayın!Bir Alaçatı klasiği olan taş binası, bembeyaz odaları, yemyeşil bahçesiyle ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
199 TL
Tatil: Alaçatı'da Huzur Dolu Bir Tatil!

Aşıklar diyarı Alaçatı sokaklarında romantik bir tatil bugünün Groupon'uyla sizlerle! Alaçatı'yı kendi evindeymiş gibi yaşamayı arzulayanlar için huzuru, mutluluğu hissettiren Gubiba otel, Ege sıcaklığını hissetirecek çiçek ve ağaçlar ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
138 TL
Konaklama: 150 Yıllık Konakta Tatil!

Bir yıl boyunca hayalini kurduğunuz o çok özel tatili, sıradan bir yerde geçirmek istemiyor, size masalsı bir ortam ve unutulmaz anılar sunacak sıra dışı bir yer arıyorsanız, bugünün Groupon'uyla Alaçatı'da tarihi bir konağa davetlisiniz! ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
69 TL
Konaklama: Hotel Centrale Bodrum'da Çift Kişilik Tatil!

Yaz aylarında çılgın gece hayatıyla adından söz ettiren Bodrum, keyif dolu tatillerin vazgeçilmez noktası. Temmuz, Ağustos ya da Eylül; dilediğiniz ayda Bodrum'a "merhaba" deyin! Bir yanda su sporları, alışveriş imkanı ve deniz ürünleriyle ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
475 TL
Tatil: Ekici Hotel'de Rüya Gibi Bir Tatil!

Güneşte sere serpe uzanacağınız günlerin, denizin, güneşin, kemiklerinizi ısıtan sıcacık altın sarısı kumların hayalini kuruyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın, hayllerinizi gerçekleştirin! Ekici Hotel Kaş'ta eşsiz bir tatil, Kekova ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
798 TL
Cruise Gemisi ile 4 Gün Vizesiz Yunan Adaları!

Tatil fotoğraflarınız birbirine benziyorsa, yeni bir mayo almak bile zor geliyorsa, bu yaz uzaylılar tarafından kaçırılmayı ümit ediyorsanız bu Groupon ile dünyanın en güzel yerlerini Cruise gemisiyle keşfedin ve tatil hevesinizi geri ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Konaklama: Club Antiphellos'ta Muhteşem Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Akdeniz'in eşsiz doğasında içiniz huzur dolacak! Club Antiphellos Kaş Otel'in genel özellikler arasında televizyon odası, internet bağlantısı, kuru temizleme, ütü servisi, 24 saat oda servisi, çamaşırhane, resepsiyonda ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Paloma Hotel Bodrum'da Eşsiz Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Bodrum Göltürkbükü'nde çift kişilik tatile, huzura, yeşile ve sonsuz maviliğe davet ediyor! Misafirlerinin her türlü konforunu düşünen Paloma Hotel'de bu yaz unutulmaz bir tatil yaşayacaksınız! Yüzme havuzunun yanı ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
499 TL
İstanbul-Mykonos Gidiş-Dönüş Uçak Bileti!

Bugünün Groupon'uyla bu yazı Yunanistan'da geçirin! Borajet Havayolları ile pazar ve perşembe çıkışlı gidiş-dönüş Mykonos uçak biletleri sizlerle! Mykonos hiç bu kadar yakın olmamıştı! 21 Haziran - 3 Eylül tarihleri arasında, ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
70 TL
Tur: Şeker Bayramı'nda Berlin Tatili!

Şeker Bayramı için henüz plan yapmadıysanız, bugünün Groupon'uyla muhteşem bir Berlin gezisine hazır olun! Ulaşım, konaklama, alan transferleri ve şehir turu dahil bu gezi ile hayatınızın en unutulmaz anlarına tanık olacaksınız! 1. Gün: 19 ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
35 TL
Tur: Barcelona ve Madrid ile İspanya Rüyası!

Mevsimin daha da güzelleştirdiği sokakları, özel tatlarıyla damaklarınızı şaşırtacak şarapları, tüm sokaklarından yaz-kış yükselen romantik melodileri ve hayranlık duygusunun büyük tepkilerle ifade edildiği büyüleyici sanat eserleri ile ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
80 TL
Tur: Mykonos'ta 3 Gece 4 Günlük Yaz Tatili!

En sık ziyaret edilen Yunan adası Mykonos'ta masmavi berrak denizin, altın sarısı kumların, esen ılık rüzgarın, içinizi ısıtan güneşin, akşam eğlencelerinin kısacası cennet gibi bir yaz tatilinin tadını bu Groupon'la çıkarın!   1. Gün: ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap