Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet/Milli Antrenörler ile Yüzme Dersi

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 19.06.2012
Yeme/İçme: Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet!
Eğitim: Lisanslı Milli Takım Antrenörleri Eşliğinde Yüzme Öğrenin!
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
33 TL
Bugünün Groupon'uyla muhteşem bir balık ziyafeti çekebilirsiniz! 1998 senesinde küçük teknesiyle Yeniköy Limanı'nda hizmete başlayan Takanik Balık lezzeti ve uygun fiyatlarıyla kısa zamanda kitlesini genişletti. Daha büyük bir tekne ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
76%
Fiyat
49 TL
Yüzme öğrenmek, yüzerek sıkılaşmak ya da daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız İstanbul Su Sporları Kulübü Beylerbeyi'ndeki merkezi konumuyla profesyonel eğitmenleri ile yüzme eğitimini sizinle buluşturuyor! Lisanslı Milli ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Konser: Turkcell Kuruçeşme Arena: Yeni Türkü, Yeni Albümüyle İlk Defa Sahnede!

Yıllar geçse de dillerden düşmeyen parçalara ve jenerasyonlar boyunca milyonlarca hayrana sahip olan Yeni Türkü, 22 Haziran gecesi Turkcell Kuruçeşme Arena'da yepyeni albümünü sevenlerine ilk defa sahneden sunuyor! Tüm sevdiklerinie haber ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
90%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Suadiye Myramed Güzellik ile Selülitlere Elveda!

G5 masajı, radyofrekans, elektroterapi, lenf drenaj ve selülit serumu uygulamaları ile 5 adımda incelip selülitlerinizden kurtulmanız, sağlığınıza ve güzelliğinize aynı oranda değer vererek formda görünmeniz için Myramed sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Makyajınızla Fark Yaratın!

Maltepe'nin şık ve hijyenik atmosferi, son teknoloji cihazları ve profesyonel ekibi ile vazgeçilmez güzellik noktalarından biri olan Arz Güzellik şimdi sizleri porselen makyaj uygulaması ve makyaj eğitimi ile buluşturuyor!   Porselen ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
20 TL
Şaşkınbakkal: Adanzyetadilat.com ile Evinizi Renklendirin!

Bugünün Groupon'u duvarlarınıza cıvıl cıvıl renkler getiriyor! Türkiyenin seçkin birçok markasının yetkili satış bayiisi olmakla birlikte, Türkiye yetkili distribütörü olarak ithalatlarını gerçekleştiren adanzyetadilat.com, sizlere en ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Aktivite: Marmara'nın En Güzel Koylarında Yüzün!

Tatilde gidecek bir yer seçmek, yıllarca hayalini kurduğunuz tatile ulaşmak, en güzel koyları birer birer gezip, dilediğiniz yerde yelkenlinizden atlayıp yüzmek size hayal gibi geliyorsa bugünün Groupon'uyla hayal sandığınız gerçek oluyor! ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Asia City Hotel'de Çift Kişilik Konaklama ve Kahvaltı!

Anadolu Yakası'nın kalbi Ataşehir'de yükselen Asia City Butik Hotel'de sevdiğinizle birlikte keyif dolu bir gece yaşamak ve hayatın güzelliklerinin tadını çıkarmak bu Groupon'un ucunda! Butik otel konseptiyle misafirlerinin isteyebileceği ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
6,90 TL
Yeme/İçme: Sıcaklara Serin ve Tatlı Bir Mola!

Sıcak yaz günlerinde, serinlemek denilince büyük küçük herkesin aklına dondurma yemek gelir. Bugünün Groupon'u, dondurma zevkinizi bir şölene dönüştürmek için geliyor! Pendik'in elit alışveriş mekanı Marinturk Juice Planet'te, menüden ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
54 TL
Ürün: Nicer Dicer Pratik Doğrayıcı Seti Kapınızda!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
89 TL
Sağlık: Gıdalara Duyarlılığınızı Ölçün!

Kilo verememenizin veya kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Bugünün Groupon'uyla Gin Güzellik'te gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Güzellik: Bostancı ve Maltepe Mia Spa'da Size Özel Bir Gün!

Bugünün Groupon'u sizi stresten arınmış, taze ve rahat bir beden sahip olmanız için Mia Spa'ya götürüyor! Yıllardır müşterilerine kaliteden ödün vermeden hizmet sunan Mia Spa'da profosyonel masaj terapistleri tarafından masaj hizmeti ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Havuz: The Green Park Bostancı'da Havuz Keyfi!

Uzun ofis saatleri, trafik ve günlük hayatın koşuşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kocaman bir havuzda serinlediğinizi düşünün. Kurduğunuz hayalin gerçek olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'u tam ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Pendik Marina'da Denize Nazır Kahvaltı Keyfi!

Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini sofranıza getiren Marintürk Firehouse, bugünün Groupon'uyla sizi muhteşem deniz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi yaşamaya davet ediyor! Denizin kıyısında martı sesleri eşliğinde kahvaltısını yapıp ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
9,90 TL
Hizmet: Carwaxtan Aracınıza Detaylı Temizlik!

Aracınınız ilk günkü göz alıcı halinden çok farklı görünüyorsa, onu uzman ellere bırakarak, eski ışıltısına kavuşturun! Bugünün Groupon'u Altunizade Carwax'tan aracınız için temizlik paketleri sunuyor! İster cilalı iç dış yıkama ile ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Son Teknoloji Uygulamalar ile Forma Girin!

Yazlık kıyafetlerin ve özellikle bikinilerin raflardan indirilmesi bir gerçeği su yüzüne çıkardı; kış aylarının vücudumuz üzerinde bıraktığı kilolar.  Güzellik dendiğinde akla gelen neredeyse tüm hizmetleri veren Dermatec, hizmet kalitesi, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Kurs: Nida Sürücü Kursu ile Trafiğe Güvenle Çıkın!

Güvenli bir sürüş için aylarca simülasyon kullanarak çalışabilir, işi gidişatına bırakarak sinirli sürücülerin ilgi odağı olabilir ya da bugünün Groupon'uyla direksiyon konusunda işin uzmanlarından olan Nida Sürücü Kursu ile direksiyon ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
39,90 TL
Güzellik: Estehills ile Cildinizi Tatile Hazırlayın!

Bugünün Groupon'uyla kış aylarında sağlık kaybeden cildinizi yaz tatiline hazırlayın! Ataşehir Estehills ile profesyonel cilt bakım paketleri sizlerle! 5 Seanslık Cilt Bakımınız: Temizleme  Peeling  Buhar banyosu  Siyah nokta temizliği ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Aktivite: Life Port'ta Havuzda Serinleme ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u size Life Port'ta serin ve keyifli bir gün sunuyor! Müşterilerine konaklama, spor, bowling, restaurant gibi her türlü hizmeti vermekte olan Life Port'ta yeşillikler içinde yüzme ve serinleme imkanına sahipsiniz. Pozitif ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
69 TL
Spor: Kişiye Özel Spor Programı ile Fitness Üyelikleri!

Zorlu ve neredeyse aç bırakan diyet listelerine rağmen kilo vermek ve hayalinizdeki forma kavuşmak için uzun uğraşlar veriyorsanız Sportica Moda'nın size özel spor programı ile formda görünecek ve yaşam kalitenizi artırarak sağlıklı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
571 TL
Konaklama: Santorini'de Romantik ve Eşsiz Bir Tatil!

O ünlü Santorini misafirperverliğini tatmanın tam zamanı! Bugünün Groupon'uyla Santorini'de sezon boyu tatile hazır olun! Mathios Village'ta eğlence ve tatil adası Santorini'de unutamayacağınız bir tatil yaşayacaksınız! 1'i jakuzili 2 açık ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap