129tl'ye Ataşehir Asia City Hotel'de Konaklama/Mia Spa'da Rahatlayın

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 18.06.2012
Konaklama: Ataşehir Asia City Hotel'de Çift Kişilik Keyif!
Güzellik:Bostancı Mia Spa'da Size Özel Bir Gün!
Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
129 TL
Anadolu Yakası'nın kalbi Ataşehir'de yükselen Asia City Butik Hote'de sevdiğinizle birlikte keyif dolu bir gece yaşamak ve hayatın güzelliklerinin tadını çıkarmak bu Groupon'un ucunda! Butik otel konseptiyle misafirlerinin isteyebileceği ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Bugünün Groupon'u sizi stresten arınmış, taze ve rahat bir beden sahip olmanız için Mia Spa'ya götürüyor! Yıllardır müşterilerine kaliteden ödün vermeden hizmet sunan Mia Spa'daprofosyonel masaj terapistleri tarafından masaj hizmeti ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
72%
Fiyat
66 TL
Güzellik: Son Teknoloji Uygulamalar ile Forma Girin!

Yazlık kıyafetlerin ve özellikle bikinilerin raflardan indirilmesi bir gerçeği su yüzüne çıkardı; kış aylarının vücudumuz üzerinde bıraktığı kilolar.  Güzellik dendiğinde akla gelen neredeyse tüm hizmetleri veren Dermatec, hizmet kalitesi, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Kurs: Nida Sürücü Kursu ile Trafiğe Güvenle Çıkın!

Güvenli bir sürüş için aylarca simülasyon kullanarak çalışabilir, işi gidişatına bırakarak sinirli sürücülerin ilgi odağı olabilir ya da bugünün Groupon'uyla direksiyon konusunda işin uzmanlarından olan Nida Sürücü Kursu ile direksiyon ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
39,90 TL
Güzellik: Estehills ile Cildinizi Tatile Hazırlayın!

Bugünün Groupon'uyla kış aylarında sağlık kaybeden cildinizi yaz tatiline hazırlayın! Ataşehir Estehills ile profesyonel cilt bakım paketleri sizlerle! 5 Seanslık Cilt Bakımınız: Temizleme  Peeling  Buhar banyosu  Siyah nokta temizliği ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Aktivite: Life Port'ta Havuzda Serinleme ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u size Life Port'ta serin ve keyifli bir gün sunuyor! Müşterilerine konaklama, spor, bowling, restaurant gibi her türlü hizmeti vermekte olan Life Port'ta yeşillikler içinde yüzme ve serinleme imkanına sahipsiniz. Pozitif ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
89 TL
Sağlık: Gıdalara Duyarlılığınızı Ölçün!

Kilo verememenizin veya kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Bugünün Groupon'uyla Gin Güzellik'te gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
69 TL
Spor: Kişiye Özel Spor Programı ile Fitness Üyelikleri!

Zorlu ve neredeyse aç bırakan diyet listelerine rağmen kilo vermek ve hayalinizdeki forma kavuşmak için uzun uğraşlar veriyorsanız Sportica Moda'nın size özel spor programı ile formda görünecek ve yaşam kalitenizi artırarak sağlıklı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
571 TL
Konaklama: Santorini'de Romantik ve Eşsiz Bir Tatil!

O ünlü Santorini misafirperverliğini tatmanın tam zamanı! Bugünün Groupon'uyla Santorini'de sezon boyu tatile hazır olun! Mathios Village'ta eğlence ve tatil adası Santorini'de unutamayacağınız bir tatil yaşayacaksınız! 1'i jakuzili 2 açık ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
51 TL
Konser: Ajda Pekkan Maçka Küçükçiftlik Park'ta!

Ajda Pekkan 20 Haziran gecesi Maka Küçükçiftlik Park'ta! Bugünün Groupon'uyla Superstar'ın dillerden düşmeyen ölümsüz parçalarını dinleyin! 60'lı yıllarda, dönemin popüler gece kulübü Çatı'da program yaparak sanat dünyasına adım atan Ajda ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
27 TL
Ürün: Gece Lambası Kaplumbağa ile Tatlı Rüyalar!

Bugünün Groupon'uyla ışık saçan kaplumbağayla tanışmak evdeki miniklerinizi fazlasıyla sevindirecek! Çocuklarınıza eğlenceli bir uyku sunan kaplumbağaları kaçırmayın! Kaplumbağanız renk değiştiren ışıkları ile tavanınızı renkten gökyüzüne ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Biolazer ile Tatile İncelerek Gidin!

Bağdat Caddesi'nde hizmet veren Biolazer, sizleri sağlıklı ve kısa sürede incelmenin en çok ilgi gören metotları olan kavitasyon, radyofrekans, pressoterapi ve G5 masajı ile buluşturuyor. Bugünün Groupon'uyla ideal vücut ölçülerinize sahip ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Caddebostan Spica Cafe'de Ziyafet!

Caddebostan Spica Cafe, et veya tavuk seçenekli ana yemek, şarap, salata ve tatlıdan oluşan özel bir menüyle hayatına keyif katmak isteyen Groupon'luları bekliyor! Şık ve ferah bir restoranda usta ellerden dünya mutfağını tatmanın ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
59 TL
Aktivite: Latin Dansları veya Düğün Dansı Eğitimleri!

Dansın rüzgarına kapılmaya hazır mısınız? Bugünün Groupon'u sizi kendinizi ritme bırakmaya davet ediyor! Sınırları kaldıran, tüm dünyayı birleştiren evrensel bir dildir dans. Zamansız ve mekansızdır. Bu sınırsız dil, meraklılarını tüm ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Pendik Marina'da Denize Nazır Kahvaltı Keyfi!

Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini sofranıza getiren Marintürk Firehouse, bugünün Groupon'uyla sizi muhteşem deniz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi yaşamaya davet ediyor! Denizin kıyısında martı sesleri eşliğinde kahvaltısını yapıp ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Pürüzsüz ve Işıl Işıl Bir Cilt!

Bugünün Groupon'uyla tatiliniz için hazırlıklarınıza başlamadan önce cildinizi ve bedeninizi yenileyin! Bostancı Mina Güzellik ile profesyonel cilt bakımı, vücut bakımı ve masaj seçenekleri sizlerle! Germaine de Capuccini Royal Jelly Cilt ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Büyük Erzurum Sofrası'nda Cağ Kebabı Ziyafeti Çekin!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor!   Kadayıf Dolması: Ünlü gurme Vedat Milor'un lezzetine 5 yıldız verdiği Büyük Erzurum Sofrası, bu muhteşem lezzeti Erzurum'dan gelen ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Tatil: Denizin Keyfini Büyükada'da Çıkarın!

Huzur veren atmosferi, kuşların eşsiz melodisi ve şehirden uzak fakat ulaşılabilir konumuyla Büyükada sizleri bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Yörükoğlu Tesisleri'nde yazın ve denizin keyfini çıkarın! Prens adalarının benzersiz güzelliği, ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
9,90 TL
Hizmet: Carwaxtan Aracınıza Detaylı Temizlik!

Aracınınız ilk günkü göz alıcı halinden çok farklı görünüyorsa, onu uzman ellere bırakarak, eski ışıltısına kavuşturun! Bugünün Groupon'u Altunizade Carwax'tan aracınız için temizlik paketleri sunuyor! İster cilalı iç dış yıkama ile ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
199 TL
Ürün: Ev Tipi Kavitasyon Cihazı ile İncelin, Sıkılaşın, Yenilenin!

Yaz geldiğinde rengarenk elbiseleri rahatça giyebilmek, yeni alınan bikinilerle pilajda özgürce dolaşmak için herkes sıkı diyet listelerini eline aldığında, siz evinizdeki sihirli değneğinizle ideal ölçülerinize çoktan kavuşmuş ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Eğitim: Hayatınızda Yepyeni Bir Deneyim!

Hızlı akan yaşamınız arasında mola verip, hayatınıza yeni heyecanlar katmak istiyor, adrenalinden keyif alıyor ve profesyonel binicilik eğitimiyle farklı bir aktiviteye katılmak istiyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! At binme ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap