Milli Sporcularla Sualtı Hokeyi Oynayın/Taşınmak Artık Daha Kolay

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 25.06.2012
Profesyonel Ekiple Nakliyat!
Eğitim: Milli Sporculardan Sualtı Hokeyi ve Yüzme Eğitimi!
Fırsata Bak »
İndirim
75%
Fiyat
149 TL
Yaz aylarının gelmesiyle uzun zamandır planladığınız taşınma işlemine artık başlamak istiyorsanız, nakliye hizmeti hazır! Yeni evinize taşınmakta zorlandığınız için, yeni evi satıp bir karavanda yaşamaya karar vermeden önce bu Groupon'a ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
109 TL
Yüzme öğrenmek, yüzerek sıkılaşmak ya da daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız Boğaziçi Yüzme ve Jimnastik Spor Kulübü milli sporcular eşliğinde yüzme ve sualtı hokeyi eğitimini sizinle buluşturuyor! Milli sporcular eşliğinde ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Kadıköy Çarşı Benzin Big Yellow Taxi'de Kahvaltı Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en keyifli mekanlarından biri olan Kadıköy Çarşı Benzin Big Yellow Taxi'ye davetlisiniz! Serpme kahvaltı ve sınırsız çay keyfi sizi bekliyor! Eğlenceli oyunları ve sıcacık dekorasyonuyla kendinizi ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
65%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Otelde Keyif Dolu Tatil!

Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen  Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu konfor ve kaliteli hizmetiyle iş ve özel seyahatlerinizde yeni konaklama adresiniz olmaya aday! Gün boyunca keyifle ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile Yaza İncecik Girin!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
29 TL
Bakım: Refleksoloji ve Ayak Detoksu!

Arınmak ve rahatlamak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Sahra Bulut Güzellik ile Refleksoloji uygulaması ve ayak detoksu sizlerle! Vücudumuz, kendini her gün toksinlerden arındırma ihtiyacı duyar ve bunu doğal olarak yapar. Ancak ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
150 TL
Eğitim: Sofist English Conversation Houseta Pratik Yapın!

Bugünün Groupon'uyla İngilizce konuşma pratiğinizi arttırın! Kadıköy, Bahariye'deki Sofist English Conversation House size özel, bire bir İngilizce konuşma eğitimi için kolları sıvadı! Tecrübeli eğitmenler eşliğinde yapacağınız pratiklerle ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
67,50 TL
Konser: Tom Jones Yeni Albümüyle Turkcell Kuruçeşme Arena'da!

Müzik dünyasının kadife sesli efsanesi Tom Jones, 2012 çıkışlı yeni albümü Spirit in The Room ile İstanbul'da! Tüm eski sevilen şarkıları ve yepyeni albümünden parçalardan oluşan repertuarıyla Tom Jones'un 26 Haziran'da Turkcell Kuruçeşme ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: iPhone'unuzun İhtiyaç Duyduğu Tüm Aksesuarlar Bir Arada!

Bir iPhone sadece bir telefon değildir. Hassas ihtiyaçları olan, bakımına ve görünümüne özen gösterilmesi gerekilen bir sanat eseridir. Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler bir arada! iPhone Süper 11'li Set ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Groupon New York, Berlin, Londra, Paris'ten Sonra Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor!

2008 yılında Chicago'da dünyanın ilk avantajlı alışveriş sitesi olma unvanıyla kurulan Groupon hızla büyümeye devam ediyor! Türkiye'de de bir ilk olan Groupon, 4 milyona yakın üyesi ile onbinlerce kurumun bilinirliğini artırıyor! Bugün ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
99 TL
Eğitim: 7 Dilden Dilediğinizi Öğrenin!

Günümüzde dil, ayrıca kariyer hedefleriniz için bir pusulaya ve hızla gelişen diğer uluslarla işbirliği içindeki sektörlerde de kapıları açmanızı sağlayacak bir anahtara benzer. Eğer hala yalnızca öz dilinizin size sunduğu kısıtlı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Yeme/İçme: Şile Değirmen Otelde Havuz ve Yemek Keyfi!

Sevdiklerinizle beraber yaz sıcaklarında serinlerken, göz ve damak zevkinize de hitap edecek bir gün geçirmek için ayrıcalıklı bir yer arıyorsanız bugünün Groupon'u sizi Değirmen Otel'e götürüyor! Şile'de hizmet veren Değirmen Otel, güzel ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Bakım: Unique Estetik'ten İncelme Paketleri!

Bugünün Groupon'uyla Unique Güzellik'ten dilediğiniz bedene hızlı ve etkili bir biçimde ulaşabileceğiniz incelme paketleri sizi bekliyor! 15, 24 ve 30 seanslık incelme paketleri ile bedeninizi yeniden yaratma şansı elinizde! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Yeme/İçme: Innside Cafe'de Muhteşem Bir Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u sizi Caddebostan'ın şık mekanlarından Innside Cafe&Restaurant'a davet ediyor! Muhteşem bir kahvaltı sofrasıyla güne enerjik başlayın! Sevdiklerinizle beraber güzel vakit geçirip, muhteşem lezzetleri tatmanız için sizi ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Eğitim: Hedef Yelken ile Maviyi Yeniden Keşfedin!

Bugünün Groupon'uyla denizlere açılıyorsunuz! Hedef Yelken'in sizler için hazırladığı keyifli ve macera dolu Yelkenle Tanışma ve Yatçılığa Başlangıç paketleriyle kendinize yeni bir yön kazandırabilirsiniz! Levent Özgen ve Yiğit Eroğlu'nun ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Aktivite: Kilyos Seanergy Beach'de Deniz, Kum ve Heyecan!

Bugünün Groupon'u sizi, İstanbul'da yıllardır seyrettiğiniz denizin üzerinde süzülmeye, rüzgarın kollarında dans etmeye, sıcacık bir güneşe ve sınırsız eğlenceye davet ediyor! Seanergy Beach Club'da parlak safir bir denizin altın sarısı ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: iPhone'unuzun İhtiyaç Duyduğu Tüm Aksesuarlar Bir Arada!

Bir iPhone sadece bir telefon değildir. Hassas ihtiyaçları olan, bakımına ve görünümüne özen gösterilmesi gerekilen bir sanat eseridir. Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler bir arada! iPhone Süper 11'li Set ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
30 TL
Bakım: Birbirinden Rahatlatıcı Masajlarla Stresten Arının!

Anadoluhisarı'ndaki konumuyla konuklarına özel bir dünya sunan Sensible Güzellik, sizi seçeceğiniz masajla bedeninize yeni ve taze duygular katmak için davet ediyor! Bugün, kendinizi ödüllendirin! Günün yorgunluğunu üstünüzden atın ve ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
164 TL
Konaklama: Sweet Home Otel'de Huzur Dolu Tatil Sizi Bekliyor!

İstanbul'un yanı başında, karmaşadan, yoğunluktan, trafikten, egzos kokusundan kendini sakınıp saklamış yemyeşil bir cennet.. Havasını içinize çektiğinizden andan ihtibaren ciğerlere dolan oksijenle sarhoş eder insanı.. Yemyeşil ormanı ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Çamlıbahçe Restaurant'ta Doğayla İçiçe Zengin Kahvaltı Menüsü!

Uzman eller tarafından hazırlanan, muhteşem bir kahvaltının tadına varmak, mis gibi, dumanı tüten sigara böreklerinden tahin pekmeze, bal kaymağın uyumundan lezzet dolu peynir çeşitlerine uzanan bir kahvaltı ile güne başlamak için ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Tek Seansta Gözle Görülür Gençleşme!

Tek seansta gözle görülebilir gençleşme ve ciltte toparlanma sağlayan Coax Radyofrekans uygulaması ile güzelliğiniz yıllara meydan okusun! Bugünün Groupon'u Şenay Düdek'in de tavsiye ettiği bu uygulamayla tanışmanızı sağlıyor! Güzellik ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap