Elmacık'tan Damacana Su 1 tl/Göztepe B-Fit'te Sağlık ve Form Kazanın

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 27.06.2012
Türkiye'nin En Yeni Ozonsuz, BPA'sız Suyu Kapınızda!
Spor: B-Fit Kalitesiyle Kadınlara Özel Pilates ve Crunch Dersleri!
Fırsata Bak »
İndirim
86%
Fiyat
1 TL
Bugüne kadar sütten ayrana, tereyağından yoğurda, meyve sularından bala, sirkeden pekmeze ürettiği tüm ürünlerde güven ve kalitenin simgesi olan Atatürk Orman Çiftliği, şimdi de doğal mineralli Elmacık Su markasıyla Türkiye'nin en ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Yaz geldi, tatile çıkmadan sıkılaşmak istiyorsanız ya da fazla kilolarınız için kendi yöntemleriniz yeterli olmuyorsa bugünün Groupon'ununu kaçırmayın! B-Fit uzmanlığı sizi pilates, hamile pilatesi ya da crunch dersleriyle sıkı, esnek ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Servis: İstanbul'un Dilediğiniz Yerinden Havalimanı Transferi!

Tatile çıkarken masraflar üst üste geliyor olabilir. Otel, uçak bileti, ekstra harcamalar derken bir de havalimanı transferini nasıl yapacağınızı düşünmek istemiyorsanız bugünün Groupon'una mutlaka göz atın! VIP araçlarla İstanbul ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Boğaza Karşı Zengin Kahvaltı!

Günün en önemli öğününde sevdiklerinizle birlikte lezzet dolu bir sofrada buluşmak ve boğaz manzarasının keyfini çıkarmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Boğazın en güzel manzarasına ev sahipliği yapan Nakkaştepe'de eşsiz ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Kryolan Ürünleri ile Profesyonel Makyaj!

Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez güzellik noktası Special Beauty, sizi dünyaca ünlü Kryolan ürünleri eşliğinde profesyonel makyaj uygulamasıyla buluşturuyor! Profesyonel makyaj uygulamasıyla yüzünüze uygun makyajın sırlarını keşfederken ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
990 TL
Konaklama: Kaş'ta Adrenalin Dolu 1 Hafta!

Bugünün Groupon'uyla sırf eğlence dolu bir tatil geçirdiğinize inanmak için kız arkadaşınıza kendinizi kuma gömdürüp çevredekilerin şaşkın bakışlarına maruz kalmanıza gerek yok!   Akdeniz'in tatil cenneti Kaş'ta 7 gece 8 gün boyunca ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
59 TL
Aktivite: Çocuğunuzla Sanat Dolu, Eğlenceli Bir Gün!

Bugünün Groupon'uyla yaz tatilinde çocuğunuzla eğlenceli aktiviteler yapın! International Art Center ile ebeveyn ve çocuklar için çamur ve resim atölyeleri sizlerle! Türkiye'de kurumsal hizmet veren sergi alanları dışında, şahıs olarak ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
24,50 TL
Yeme/İçme: Balıkhane'de Denizden Gelen Lezzetlere Doyun!

Bugünün Groupon'u sizi çok leziz bir balık sofrasına davet ediyor! Tuzla'da hizmet veren Balıkhane Restaurant'ta sizler için çok özel bir menü hazırlandı! Çok seçenekli, mükemmel bir menü... Şık, rahat, klimalı salonlar, ferah bir ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
179 TL
Konaklama: İstanbul'un İlk Resort Oteli Silivri Klassis Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama!

Bugünün Groupon'u ile iş seyahatlerinizi tatil havasında geçirin! İstanbul'un ilk resort oteli olan Klassis Resort Hotel şık tasarımlı konforlu odaları, konumu ve hizmet anlayışı ile sizlere yaşadığınızı hissettiğiniz anlar sunuyor! ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
49 TL
Aktivite: Lifestyle Spa'da Rahatlayın!

Günlük hayatın stresinden, yorucu çalışma temposundan uzaklaşmak için tatil yapacak vaktiniz yoksa Lifestyle Spa size bir tatilin sunduğu tüm huzuru tek bir günde sunuyor! Bugünün Groupon'uyla ruhunuzu ve bedeninizi doyurun! Anadolu ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Dermatec'ten Cilt Sorunlarına Yönelik Bakımlar!

Bugünün Groupon'u hayatın yoğun temposunda yıpranın cildinizi, yorulan bedeninizi rahatlatmak için sizinle! Her gün makyaj yapıyor, iş temposu nedeniyle sağlıklı beslenemiyor, yeterli miktarda su tüketmiyorsanız; zaten mevsim şartlarına ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
149 TL
Profesyonel Ekiple Nakliyat!

Yaz aylarının gelmesiyle uzun zamandır planladığınız taşınma işlemine artık başlamak istiyorsanız, nakliye hizmeti hazır! Yeni evinize taşınmakta zorlandığınız için, yeni evi satıp bir karavanda yaşamaya karar vermeden önce bu Groupon'a ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
12,90 TL
Güzellik: Selülit Giderme Seansı!

Bugünün Groupon'uyla selülitlere veda edebilirsiniz! Beauty Life Wellness Club'tan sizlere özel selülit giderme paketleri, yaz mevsiminde sizi istediğiniz görünüme kavuşturacak! Kısa sürede istediğiniz tene ulaşabilmeniz hiç bu kadar kolay ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Çeşitli Atölyelerle Kendinizi Geliştirin!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi geliştirin! Haymatlos Kültürevinin bünyesinden bir birinden farklı atölyelere dahil olabilir, kendinizi geliştirip farklı hobiler edeinebilirsiniz! Fotoğraftan dansa, yazarlıktan dramaya birçok atölyeyi ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Dragos Sahil Resort'ta 2 Kişi 1 Gece Konaklama

Bugünün Groupon'u sizi Dragos Sahil Resort'da ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi için sizi çağırıyor! İstanbul'a seyahat yapmanız gerekiyor ama konaklama konusunda sıkıntı yaşıyorsanız Dragon Sahil Resort'da 1 gece oda, açık büfe kahvaltı ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
299 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini, BRN Yatak bugünün Groupon'uyla evinize getiriyor! ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Otelde Keyif Dolu Tatil!

Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen  Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu konfor ve kaliteli hizmetiyle iş ve özel seyahatlerinizde yeni konaklama adresiniz olmaya aday! Gün boyunca keyifle ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile Yaza İncecik Girin!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
29 TL
Bakım: Refleksoloji ve Ayak Detoksu!

Arınmak ve rahatlamak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Sahra Bulut Güzellik ile Refleksoloji uygulaması ve ayak detoksu sizlerle! Vücudumuz, kendini her gün toksinlerden arındırma ihtiyacı duyar ve bunu doğal olarak yapar. Ancak ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
109 TL
Eğitim: Milli Sporculardan Sualtı Hokeyi ve Yüzme Eğitimi!

Yüzme öğrenmek, yüzerek sıkılaşmak ya da daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız Boğaziçi Yüzme ve Jimnastik Spor Kulübü milli sporcular eşliğinde yüzme ve sualtı hokeyi eğitimini sizinle buluşturuyor! Milli sporcular eşliğinde ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
150 TL
Eğitim: Sofist English Conversation Houseta Pratik Yapın!

Bugünün Groupon'uyla İngilizce konuşma pratiğinizi arttırın! Kadıköy, Bahariye'deki Sofist English Conversation House size özel, bire bir İngilizce konuşma eğitimi için kolları sıvadı! Tecrübeli eğitmenler eşliğinde yapacağınız pratiklerle ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap