iPhone'unuzun İhtiyacı Tüm Ürünler 29,90 tl/İncelin ve Sıkılaşın!

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 24.06.2012
Ürün: iPhone'unuzun İhtiyaç Duyduğu Tüm Aksesuarlar Bir Arada!
Ürün: ThermalGel ile Bikinileri Rahatça Giyin!
Fırsata Bak »
İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
Bir iPhone sadece bir telefon değildir. Hassas ihtiyaçları olan, bakımına ve görünümüne özen gösterilmesi gerekilen bir sanat eseridir. Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler bir arada! iPhone Süper 11'li Set ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
24,90 TL
Bugünün Groupon'uyla bedeninizi hızlı ve etkili bir biçimde yaz aylarına hazırlayın! ThermalGel ile hızlı ve etkili incelme şansı sizlerle! Thermal Gel: İçeriğinde bulunan Capsicum Annum, sürülen bölgede ThermalGel ısı artışını destekler. ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
49,90 TL
Ürün: Göğüsleriniz İçin İhtiyaç Duyduğunuz Konfor Aire Bra'da!

Bugünün Groupon'u göğüslerinize kusursuz konfor sunuyor. Dikişsiz, nefes alan, özel tasarım Aire Bra sütyen kapınıza geliyor! Yaz sıcaklarında rahatlık, ince kumaşların altında iz bırakmayan yapısıyla şıklık, özel olarak üretilen ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
24 TL
Ürün: Sağlıklı ve Güvenilir Su Evinizde!

Hayat kaynağı suyunuzu en temiz ve en sağlıklı şekilde nasıl elde edeceğinizi bilmiyorsanız, Groupon size bu eşsiz yaşam iksirini sağlık ve güven ile sunuyor! Nano Porselen Su Arıtıcı ile siz de kendi suyunuzu arıtabilirsiniz! Plastik ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
Ürün: Pareolara Veda Edin!

Bugünün Groupon'u yazın çok daha fazla çözüm aradığınız selülit, kırışıklık ve sarkma problemlerinizi arkanızda bırakmanızı sağlayacak muhteşem bir cihazı sizinle buluşturuyor! Acura Cellulife selülit giderici vakum cihazı ile kısa sürede ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
42 TL
Ürün: Coppertone ile Sağlıklı Bronzlaşın!

Bikininizi ve giysilerinizi bronzluğunuza göre seçiyor, tatilde zamanınızın çoğunu güneşin altında geçiriyorsanız, bugünün Groupon'uyla Coppertone kalitesi ve korumasıyla güneşin zararlı etkilerinden uzak durun! Cildinizde bir problem ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
299 TL
Ürün: Şehir Trafiğine Mobilize Çözüm!

Bugünün Groupon'u şehirlerin çılgın trafiğine meydan okuyan tüm dünyanın ulaşım kahramanı katlanabilir A-Bike'ı kapınıza getiriyor! İki mesafe arasındaki tüm uzaklığın yalnızca pedallarınızdaki güçte olmasını istiyorsanız İngiliz tasarımcı ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: SD Kart Girişli Kablosuz MP3 Çalarlı Kulaklıklar ile Her An Müzik Keyfi!

Kulaklık kabloları çantanızın içinde birbirine dolanan MP3 çalarlarınıza veda edin! Bugünün Groupon'uyla kablosuz MP3 çalarlı kulaklar adresinize geliyor! Müzik keyfini her an her yerde doyasıya ve zahmetsiz yaşamak istiyorsanız bu müthiş ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
Konaklama: Bodrum Grand Esentepe Hotel'de Rüya Gibi Bir Tatil!

Türkiye'nin tatil başkenti Bodrum, muhteşem bir tatil için yılın tercih ettiğiniz bir döneminde sizi bekliyor! Üstelik  Grand Esentepe Hotel farkıyla! Bodrum'un popüler beldesi Gümbet Koyu'nda konumlanan Grand Esentepe Hotel, Ege Denizi'ne ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Ürün: Çek-As Otomatik Çamaşır Asacağı!

Bugünün Groupon'u çek-as otomatik çamaşır asacağını kapınıza getiriyor! Çamaşırlarınızı dilediğiniz alanda rahatça kurutabilmek için bu müthiş fırsatı kaçırmayın! 5 ayrı akrilik ipe ve toplam 20 metre kurutma alanına sahip çek-as otomatik ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: Ortopedik File Bel Yastığı ile Bel ve Sırt Ağrısı Şikayetleriniz Son Buluyor!

Masa başı iş yapıyor, sık ve uzun yolculuklara çıkıyor, bel ve sırt ağrılarından şikayet ediyorsanız bugünün Groupon'u ile bel sağlığınızı koruyabilirsiniz!  Bir, iki ve üç adet seçenekleri ile tam ortopedik file bel yastığını ücretsiz ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
619 TL
Ürün: Sony PlayStation®3 Slim 160 GB ile Sınırsız Eğlence Sizinle!

PlayStation®3 sizi sınırsız eğlence ile buluşturuyor! Daha ince ve hafif Slim tasarımı, 160 GB depo hafızası, görkemli High Definiton kalitesi ile Sony ile benzersiz eğlence anlayışının keyfini sürmek için acele edin!   Sony PS3 Slim ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
45 TL
Ürün: Yazın Renklerini Taşıyan Pikeler Yatak Odanızda!

Huzur ve keyif dolu bir uyku; sabah yataktan gülümseyerek uyanmanıza ve gününüzün geri kalanının iyi geçmesine sebep olur! Bugünün Groupon'u Sera Line rengarenk pike takımlarıyla huzurlu ve keyifli uykular sunuyor! Yorganların yerini ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39 TL
Ürün: Sedef Avize İle Eviniz Aydınlansın!

Evinizi en sevdiğiniz renklerle, en şık koltuklarla döşeyebilirsiniz. Ancak evin güzelliği ışıklandırmadan, onu tamamlayan şık avizelerden geçer. Bugün Groupon'u evinize şıklık katacağınız, renk renk son moda avizelere sahip olmanız için ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
26 TL
Ürün: 5'li Reventin Argan Therapy Seti ile Tüm Vücudunuza Etkin Bakım!

Bugünün Groupon'u Hollywood yıldızlarının da tercihi olan arganın mucizevi etkilerini sizinle buluşturuyor. Şampuan, argan yağı, kırışıklık giderici krem, vücut losyonu ve ayak bakım kreminden oluşan 5'li seti adresinize getiriyor. E ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
31 TL
Ürün: Dilediğiniz Yerde Masaj Keyfi!

İşte eve döner dönmez istediğiniz tek şey günün tüm yorgunluğunuzu üzerinizden alacak bir masajsa, bugünün Groupon'uyla kişisel masözünüze kavuşun! Vücudunuzu rahatlatıp kan dolaşımınızı hızlandırmakla kalmayıp, istenmeyen yağlarınızı ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
149 TL
Ürün: Buharın Gücüyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Mutfaktan banyoya, parkelerden pencerelere buharın aktif gücüyle evinizde %100 hijyen sağlamak istiyorsanız bugünün Groupon'u H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi kapınıza getiriyor! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ile yakalayın! Suyu, ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
54 TL
Ürün: Nicer Dicer Pratik Doğrayıcı Seti Kapınızda!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
59 TL
Tell Me More'dan Bir ve İki Yıllık Online Dil Eğitimleri!

Etkilemek istediğiniz kişi ile ilk buluşmanızda, çevredeki tüm İngiliz , Alman, Fransız, İtalyan, İspanyol ve Hollandalılar ile kendi dillerinde konuşup, James Bond'a özgü bir cazibe kazanmak için bu Groupon ile dil eğitimine başlayın! ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
11,90 TL
Ürün: Mutfakta Pratiklik ve Şıklık Bir Arada!

Mutfakta sıvı yağ kullanırken etrafa saçılan ve damlayan yağları temizlemek yemek yapmaktan fazla vaktinizi alıyorsa ya da 5 litrelik yağ tenekesini her seferinde tavaya dökmeye çalışmaktan kol kası yaptıysanız bu Groupon'a mutlaka göz ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
6,90 TL
Ürün: Anılarınızı Tazeleyin!

En yakın arkadaşınızla gittiğiniz tatilin veya annenizin doğum gününün ya da sevdiğinize yaptığınız sürprizin yıllar sonra da en canlı haliyle sizinle olmasını istiyorsanız, bugünün Groupon'una bir göz atın! Kanvas çantalardan kahve ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap