iPhone'unuzun Tüm İhtiyaçları/Güneşten Korunurken Müziğiniz Eksilmesin

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 03.06.2012
Ürün: Bir iPhone'un İhtiyaç Duyacağı 12 Şey!
Ürün: Müzik Dinlerken Güneşten Korunun!
Fırsata Bak »
İndirim
68%
Fiyat
29 TL
Bir iPhone sadece bir telefon değildir. Hassas ihtiyaçları olan, bakımına ve görünümüne özen gösterilmesi gerekilen bir sanat eseridir. Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler bir arada! iPhone Süper 12'li Set ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
45 TL
Müzik dinlemek için mp3 player, kulaklık gibi birçok şeyi taşımak zorunda kalıyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! Kablolardan kurtulun, müziğinizi gözlüğünüzden dinleyin! Spor yaparken, deniz kenarında güneşlenirken ya da işe ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Cilt Bakımınızı Evde Yapın!

Cilt bakımınızı nerede yaptıracağınızı düşünüyorsanız, bu Groupon ile zamandan ve bütçeden tasarruf etmeye hazır olun; çünkü bakımlarınızı artık evde kendiniz yapabileceksiniz! 5 başlıklı, masaj özellikli bu cilt bakımı seti ile artık ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
44,90 TL
Ürün: AbTronicX2 ile Daha Güçlü ve Daha Sıkı Beden!

Dilediğiniz bedene kavuşmak için ninenizin bitki karışımlarını kullanmanıza ve belinizi sarıp sarmalayarak uykuya dalmanıza gerek yok! Bugünün Groupon'uyla AbTronicX2 zayıflama kemeri sizlerle! Benzersiz "Çifte Kanal Teknolojisi" ile zorlu ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Birbirinden Şık ve Lezzetli Bisküviler Yapmak Elinizde!

Güzel ve lezzetli bisküviler, kuru pastalar ve kurabiyeler yapmak için restaurant şefi olmanıza gerek yok! Evinizde kendi ellerinizle pastaneden alınmış kadar şık ve leziz bisküviler yapabilir, sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz. ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: Trafikte Risk Almayın!

Hayatınızdaki riskleri en aza indirmek ve güvenli bir hayat sürmek için bugünün Groupon'uyla dijital ekranlı alkolmetre kapınıza geliyor! Kendinizi ne kadar iyi hissediyor olsanız da risk almanızı ve önemli bir hata yapmanızı önleyecek ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
5 TL
Ürün: Gecelerinizi Renklendirin!

Yatak odanızda yaratıcılığınızı konuşturun! Pamukpamuk.com ile birbirinden şık ve özel iç çamaşırları ile kostümlerde %70 indirim sizlerle! Ticaret anlayışı güven, kalite, hijyen ve müşteri memnuniyeti üzerine kurulan Pamukpamuk.com, bu ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
24,90 TL
Ürün: iPad'inizle Anında Bağlanın!

Bugünün Groupon'uyla iPad'inizle dosya aktarımı çok kolay! iPad bağlantı kiti ile iPad'inizle hafıza kartlarınıza ve USB bağlantı ile fotoğraf makinası, kamera, harici bellek gibi araçlara kolaylıkla erişebilirsiniz! iPad'inizi daha ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: İster Karada, İster Denizde Sınırsız Eğlence!

Sokakta, plajda, havuzda; dilediğiniz her yerde phlat ball ile çok eğleneceksiniz. İster frizby, ister top; seçim sizin! Bugünün Groupon'u hem çocuklar, hem de yetişkinler, hem çocuklar için. Amerika'da anne babaların altın madalyaya layık ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
64,90 TL
Ürün: Mutfakta Maharetinizi Gösterin!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
18,90 TL
Ürün: Müzik Hep Yanınızda!

Kabloları çantanızın içinde birbirine dolanan MP3 çalarlarınıza, kulağınızdan düşen kulaklıklara veda edin! Bugünün Groupon'uyla kablosuz MP3 çalarlı kulaklar adresinize geliyor! Kolay, çabuk, zahmetsiz ve kesintisiz müzik keyfi için tek ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
9,90 TL
Ürün: %100 Bitkisel African Mango Mucizesiyle İncelin!

Yaz yaklaşırken fazla kilolarınızdan kalıcı olarak kurtulmak, yağ yakımını hızlandıran ve toksinlerinizi atmanızı sağlayan bir ürünle tanışmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! İştahınızı azaltarak cildinizi besleyen, ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
55 TL
Ürün: Yazın Tüm Renkleri Yatak Odanıza Geliyor!

Huzur ve keyif dolu bir uyku; sabah yataktan gülümseyerek uyanmanıza ve gününüzün geri kalanının iyi geçmesine sebep olur! Bugünün Groupon'u Days In Colours'dan Mikrofiber Sera Line nevresim takımlarıyla huzurlu ve keyifli uykular ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
19,90 TL
Ürün: 7/24 Kilo Vermenin Hafifliğiyle Tanışın!

Yazın yaklaştığı günlerde fazla kilolarınızla başınız dertteyse, geçen yaz giydiğiniz kıyafetlerinize sığmakta zorlanıyorsanız üzülmeyin. Bugünün Groupon'uyla günün her saati incelerek hayallerinizdeki vücut ölçülerine kavuşabilirsiniz! ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
149 TL
Ürün: Göz Çevresi Kırışıklıklarına 3 Dakikada Son verin!

Bugünün Groupon'u sizi Hollywood ünlülerinin mucizevi formülüyle buluşturuyor! Gözaltı torbalarına ve göz çevresindeki kaz ayağı görünümüne yalnızca 3 dakikada son veren Eyesential cildinizden yılların etkilerini anında siliyor! 8 saat ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
16,90 TL
Ürün: Dolgun Göğüslere Sahip Olmanın Şıklığını Yaşayın!

Destekli sütyen giymeden hoş görünmeyen elbiseler ya da potluk yapan bluzlardan artık sıkıldıysanız bugünün Groupon'u sizin için geliyor! %100 doğal içeriğiyle Bontavi göğüs büyütücü sayesinde günden güne daha dolgun ve sıkı göğüslere ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
24,50 TL
Ürün: İş Hayatında Şıklığınızı Tamamlayın!

Kartvizitinizi uzatırken kırışık, katlanmış ya yırtılmış olduğunu farkettiğinizde iş işten çoktan geçmiş olabilir. Bu tür durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız bugünün Groupon'una mutlaka göz atın! İş hayatınızda kartvizitinizin kalitesi ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Ürün: S Plus Special ile Yaza Sıkı Başlayın!

Bugünün Groupon'u sizi yaz aylarında pareolarınıza mahkum olmaktan kurtarıyor! S Plus bitkisel inceltici jel ile dilediğiniz vücuda kısa sürede ulaşın! S Plus Special Jel çok özel bir formülasyon ile doğadaki en özel ve en etkin maddeleri, ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
11,90 TL
Ürün: Hem Çocuklara, Hem Yetişkinlere Oyuncak!

Rüyasında dinazorlarla savaşıyor, pizzanın en önemli yiyecek olduğunu düşünüyor; çünkü o dünyayı daha yeni tanıyan bir çocuk. Büyürken, gelişimine de katkı sağlamak istiyorsanız, bugünün Groupon'una göz atın! Oyuncağın, yalnızca bir ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Canlı Sınıf ve Bir Yıllık Online Dil Eğitimleri!

Etkilemek istediğiniz kişi ile ilk buluşmanızda, çevredeki tüm İngiliz , Alman, Fransız, İtalyan, İspanyol ve Hollandalılar ile kendi dillerinde konuşup, James Bond'a özgü bir cazibe kazanmak için bu Groupon ile dil eğitimine başlayın! ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Hizmet: Kendi Web Siteniz Olsun!

Teknolojinin her geçen gün geliştiği ve neredeyse tüm işlerin artık internet üzerinden yürüdüğü bir dünyada web sitesi olmayan kimse kalmasın! Bugünün Groupon'u kişisel ya da kurumsal; web sitesinizi sizin için hazırlıyor, çeşitli ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap