3 Kutu Slimm Fit 14,9tl|Seagate Harddisk|Süper Emici Clean Step Paspas

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 23.05.2013
%100 Doğal İçerikli Slimm Fit Zayıflama Bandı ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!
Verilerinizi Seagate İle Yedekleyin!
Hemen Al »
İndirim
70%
Fiyat
14,90 TL
Bugünün Groupon'uyla efor sarfetmeden incelme konforuna sahip olun! %100 doğal içeriğie sahip Slimm Fit zayıflama bandı ile günlük yaşamınıza devam ederken dilediğiniz bedene kısa sürede kavuşmanın keyfini sürün! Kullanımı oldukça kolay ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
44%
Fiyat
169 TL
Bilgisayarınızdaki önemli belgeler, fotoğraflarınız ya da film arşiviniz hep yanınızda ve güvende olsun istiyorsanız, bu Groupon'un ucundaki Seagate Backup Plus ya da GoFlex Wi-Fi harici belleklere göz atın! 1 TB, 2 TB ve 3 TB seçenekleri ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
64%
Fiyat
29 TL
Ultra Emici Clean Step Mat Kapı Önü Paspas ile Tek Adımda Temizlik!

Yeni evinize taşınıp kapı önüne, üstünde neşeli "Hoşgeldin" yazan paspasınızı koyduğunuzda davetli listenize binlerce zararlı bakteri ve pislik de eklenmiş oluyor. Günümüzde, "kapı önü ayakkabı tepecikleri" yerini "Hiç çıkarma canım, zaten ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
65%
Fiyat
13,90 TL
Çocuklara Özel Diş Albümü!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, çocuklarınız dökülen süt dişlerini eğlenceli bir yolla saklasın, siz de onun gelişimini keyifli bir albüme dönüştürün. Diş Albümü Tüm çocukların 5 ile 11 yaşları arasında yirmi adet süt dişi dökülüyor. Diş ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
17 TL
Twister Disk ile Sıkı Karın Kasları ve İncecik Bir Bele Sahip Olun!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, lastikli egzersiz ve bel inceltme diski Normende Twister ile sıkı karın kasları ve incecik bir bele sahip olun, yazı formda ve fit karşılayın! Evinizin konforunda efor sarfetmeden kısa sürede ideal bir vücuda ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
29 Parça Resim Seti ile Yaratıcılığınızı Ortaya Çıkarın!

Siz de bir hobi edinmek istiyor, yeteneğinize ve yaratıcılığınıza inanıyor ancak bu hissi dışa vuracak sanat dalını seçmekte zorlanıyorsanız bugünün Groupon'u yepyeni bir deneyimi sizinle buluşturuyor! Resim sanatına ilgi duyuyorsanız 29 ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
19 TL
Kişiye Özel Cupcake'ler ile Sevdiklerinize Lezzet Dolu Sürprizler!

Misafirlerinizi etkilemek için renkli sunumlar hazırlamak, sevgilinize tatlı bir sürpriz yapmak ve mutfağınıza enfes tatlar kazandırmak çin bugünün Groupon'una göz atın!  Çikolata Perileri, 6, 12 ve 24 adet seçenekleriyle kişiye özel ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Nania I-Max Sp PLUS Alarmlı Oto Koltuğu ile Bebeğiniz Seyir Halindeyken de Güvende!

Aracınızın arka koltuğunda oturan bebeğinizi dikiz aynasından gözlemlemek güvenliği için minumum bir önlem.  Bugünün Groupon'uyla bebeğinize ve çocuklarınıza maksimum emniyet ve  konfor sağlayın, gözünüz arkada olmasın!  Avrupa Birliği ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Ücretsiz Kargo ile Kapınızda!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklar bugünün Groupon'uyla tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
13,90 TL
%100 Bitkisel İçerikli Hürrem Hamam Otu ile İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!

Bugünün Groupon'u istenmeyen tüylere geleneksel ve kökten bir çözüm sunuyor! Osmanlı Dönemi'nde sultanların da kullandığı Hürrem hamam otu yağını kapınıza getiriyor! Kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak, acısız ve zahmetsiz bir ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
28 TL
Tell Me More ile Bir Yıllık Online Yabancı Dil Eğitimi!

Bir mağazada derdini anlatamayan turistten kaçmak ya da kız arkadaşınıza hava atmak için film ve dizileri altyazısız ve hiçbir şey anlamadan izlemek yerine bugünün Groupon'una göz atın, istediğiniz dili evinizin rahatlığında öğrenin! ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
28 TL
Nicer Dicer Plus Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfakta sizi en çok zorlayan, zamanınızı alan işlerden biri yiyecekleri doğramak ise bu Groupon ile Nicer Dicer Plus'a sahip olun, pratiklik ve hız kazanın! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile daha hızlı ... devamını gör.

İndirim
31%
Fiyat
48 TL
Lipitabs Solusitan Yağ Yakıcı Tablet ile Yaza İncecik Girin!

Yediklerinizi sınırlamadan, özel bir diyete ihtiyaç duymadan kısa sürede ideal vücut ölçülerinize kavuşmanızı ve bölgesel fazlalıklara veda etmenizi sağlayacak Lipitabs Solusitan tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Solusitan Nedir? ... devamını gör.

İndirim
15%
Fiyat
1699 TL
Samsung i9500 Galaxy S4 Akıllı Telefon ile Hayatınızı Daha Zengin ve Eğlenceli Kılın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, yepyeni Samsung i9500 Galaxy S4 ile hayatınızı daha eğlenceli, zengin ve kolay kılın! Günlük yaşamınızı kolaylaştırmak üzere tasarlanmış Samsun i9500 Galaxy S4 tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo ile adresinizde! ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
8,90 TL
Sihirli Cüzdan ile Herkesi Şaşırtın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, sevdiklerinizi hem şaşırtın hem eğlendirin! 4 kart cebiyle oldukça kullanışlı sihirli cüzdan ile saniyeler içinde eğlence dolu bir ilüzyonun kahramanı olun! Sihirli Cüzdan tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
150 TL
Tefal Moulinex Fresh Express Plus Doğrayıcı Rende ile Birkaç Dakikada Mükemmel Lezzet!

Bugünün Groupon'uyla mutfağınızı asla ayrılmak istemeyeceğiniz bir lezzet atölyesine dönüştürün! Tefal Moulinex Fresh Express doğrayıcı rende kısa sürede muhteşem lezzetler yaratmak için kapınıza geliyor ve tüm yemeklerinizi birer sanat ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Joker.com.tr'de 50 İndirimle Avantajlı Alışverişler!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Chicco'dan Kraft'a dev markalar'ın yer aldığı Joker.com.tr'de bebek ve çocuklarınızın ihtiyaç duyduğu her şeye 50 TL indirimle sahip olun! Türkiye'nin en çok alışveriş yapılan anne&çocuk sitelerinden biri ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
17,90 TL
30 Parça Güvenlik Setiyle Çocuklarınızı Ev Kazalarından Koruyun!

Çocuğunuzu tehdit eden durumlar, yalnıza sokakta değil, evinizde de mevcut. Elektrik prizleri, sivri köşeler, kapılar ve çekmeceler sizi endişelendiriyorsa, bugünün Groupon'una mutlaka göz atın! Toplam 30 parçadan oluşan Çocuk Güvenlik ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Evigen Argan Saç Bakım Serumu ile Daha Güçlü ve Sağlıklı Saçlar!

Saçlarınızın bakımsız ve sağlıksız olduğunu düşünüyor, onlara en uygun bakım ürünlerini arıyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Argan yağının mucizevi etkilerine saçlarınızda tanıklık edin! Evigen Argan Saç Bakım Serumu ile evinizde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Cepli Armut Minderler ile Eğlenceli ve Konforlu Alanlar!

Armut minderlerle dekore edilmiş bir kafeye gittiğinizde rahatınızı bozmamak için gece yarısı işletme sahipleriyle birlikte mekandan ayrılmak zorunda kalıyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, minder konforunu evinize taşıyın, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap