iPhone Su Geçirmez Kılıf 19,9tl |L'Oréal |Ultrasonik Takı Temizleyici

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 31.05.2013
iPhone ve Samsung ile Uyumlu Su Geçirmez Kılıflar!
L'Oréal Paris Dermo Expertise Revitalift 3'lü Set ile Cildinizi Canlandırın!
Hemen Al »
İndirim
73%
Fiyat
18,90 TL
Su geçirmez cep telefonu kılıflarıyla su altı dünyasına cebinizdeki teknoloji ile eşlik edebilir, su altında fotoğraf çekebilir ve cep telefonunuzu güvenle kullanmanın konforunu yaşayabilirsiniz! Bugünün Groupon'uyla iPhone 4/4S, iPhone 5, ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
55%
Fiyat
49,90 TL
Bugünün Groupon'unu yakalayın, L'Oréal Paris'in Revitalift ailesiyle 4 hafta sonunda daha sıkı, canlı ve genç bir cilde sahip olun! 8 doğal sıkılaştırıcıyı bir arada bulacağınız güçlü formülasyonlar ile L'Oréal cildinizi pürüzsüz ve ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
70%
Fiyat
18 TL
Ultrasonik Mücevher Temizleyici ile Tüm Takılarınız İlk Günkü Gibi!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, çizilmiş, kararmış ve yıpranmış tüm takı, aksesuar ve mücevherlerinizin ilk günkü orijinal parlaklığına ve ışıltısına kavuşmasını sağlayın! Ultrasonik mücevher temizleyici ile tüm takılarınız  yeniden göz ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
60%
Fiyat
28 TL
Minik Dostlarınızla Konforlu Yolculuklar!

Ailenizin sevimli dostlarına rahat, konforlu ve güvenli yolculuklar sunmak için bugünün Groupon'una göz atın! Babytrend, kedi ve köpek taşıma kafeslerini kapınıza getiriyor. Araca bağlanabilen emniyet kemeriyle güven, zeminde yer alan ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
53 TL
Dual Shaper İncelme Kemeriyle Yorulmadan Zayıflayın!

Aldığınız kilolardan sonra en sevdiğiniz pantolona sığabilmek için verdiğiniz mücadele kemerlerinizi yıpratıyorsa bugünün Groupon'uyla yepyeni bir kemerle tanışın, tüm fazlalıklarınızdan kurtulun!    Dual Shaper titreşimli incelme kemeri ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
69 TL
Ürün: Mükemmel Çizimler İçin Kanvus Office 54 Grafik Tablet!

Mağara resimleri, bugün tarihin büyük ilgi çeken alanlarından biri olabilir ama 21. yüzyılda çizimlerinizi dijital ortama taşımayı reddediyorsanız yeteneğiniz insanlık geleceği için uzay boşluğu kadar bilinmez olacaktır. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
18,90 TL
Her Kapıya Uyumlu Magic Mesh ile Yaz Boyu Kapılarınız Açık Kalsın!

Havalar ısındığında kapıları ve pencereleri açtığınızda evinize giren böceklerden şikayet ediyorsanız, Magic Mesh bu yaz kurtarıcınız oluyor!   Magic Mesh panel ile eviniz her daim temiz hava ile tazelenirken, böcekler evinize ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Calvin Klein Euphoria Women Eau de Parfum ile Baş Döndürün!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum ile dişil enerjinizi gizemli, kışkırtıcı, egzotik notalarla buluşturun! Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum cezbedici bitki kontrastları ile teninize tazelik kazandırmak ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Max Factor False Lash Effect Maskara ile Hacimli Kirpikler!

Bugünün Groupon'unu yakalayın Max Factor False Lash Effect Maskara ile hacimli kirpiklere ve çarpıcı bakışlara sahip olun! 24 saat etkili Max Factor False Lash Effect ile makyajınızı kusursuz kirpiklerle tamamlayın! Max Factor False Lash ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Fakir Hercules Baskül ile Vücudunuzu Keşfedin!

Yediğiniz çikolata kaç kalori, günde almanız gereken kalori miktarı ne gibi dertler bir yana; vücudunuzdaki yağ, kas ve kemik ölçümlerine karşı daha hassas olmanız gerekiyor. Bu Groupon ile tüm bu ölçümleri evinizde yalnızca dakikalar ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
69 TL
Tefal Vitesse 1.7 Lt. Su Isıtıcı ile Mutfağınız Daha Pratik!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, mutfağınızı Tefal kalitesiyle buluşturun, çay, kahve ve yemeklerinizi pratik bir şekilde hızla hazırlayın! 1.7 Lt. kapasiteli Tefal Vitesse Su Isıtıcı tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Tefal Vitesse ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
149,90 TL
7 Parça Cem Ardıç Seramik Tencere-Tava Seti ile Sağlıklı Yemekler!

Yemekler, lezzetlerinin ve karakterlerinin ilhamını pişirildikleri yerlerden alırlar. Tüm yemeklerinizi Cem'in seramik tencere ve tava setlerinde pişirin, yemekleriniz tatlarıyla size teşekkürlerini sunsun! Bugünün Groupon'uyla Cem Ardıç ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Güneşin Zararlı Etkilerinden Vichy Kalitesiyle Korunun!

Cildinizi zararlı UVA+UVB ışınlarından, kahverengi lekelerden ve güneşe bağlı erken cilt yaşlanmasından Vichy kalitesiyle korumak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Suya dayanıklı Vichy Capital Soleil SPF 50+ güneş kremi ile bu yaz ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
39,40 TL
Gillette Fusion ProGlide Tıraş Makinesi + 5 Yedek Bıçak ile Hızlı ve Rahat Tıraş!

Sinekkaydı ve rahat bir tıraş için Gillette Fusion'a güvenin! Bugünün Groupon'uyla tıraş artık bir keyif haline geliyor! Gillette Fusion ProGlide 4'lü tıraş seti tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! Gillette'in En İnce ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
13,90 TL
%100 Bitkisel İçerikli Hürrem Hamam Otu ile İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!

Bugünün Groupon'u istenmeyen tüylere geleneksel ve kökten bir çözüm sunuyor! Osmanlı Dönemi'nde sultanların da kullandığı Hürrem hamam otu yağını kapınıza getiriyor! Kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak, acısız ve zahmetsiz bir ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
23,90 TL
Tereson ile Bu Yaz Terlemeye Son!

Güneş ve yaz sıcakları içinizde sadece güzel duygular uyandırmıyor, terleme endişesi günlerinizin neşesini çalıyorsa, bu hırsızı etkisiz hale getirebilmeniz için bugünün Groupon'una göz atın! Tereson ile terlemeyi önleyin! Tereson Sprey ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Cepli Armut Minderler ile Eğlenceli ve Konforlu Alanlar!

Armut minderlerle dekore edilmiş bir kafeye gittiğinizde rahatınızı bozmamak için gece yarısı işletme sahipleriyle birlikte mekandan ayrılmak zorunda kalıyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, minder konforunu evinize taşıyın, ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
14,90 TL
iPhone, Samsung ve Nokia ile Uyumlu Flip Cover Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla Samsung, iPhone ve Nokia telefonlarınız hep yeni kalacak, daha şık görünecek ve üstelik maksimum koruma altında olacak!  Darbelere karşı dayanıklı, kalıp kesimiyle cihazınızla muhteşem uyum sağlayacak kılıflar tüm ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Uçan Perilere Çocuklarınız Bayılacak!

Bir çocuğun hayalgücü her yetişkinin şaşıracağı ölçüde geniştir. Hayatın engebeli yollarında ilerlemeye başlamadan çocuğunuzu Periler Dünyası'nda yaşatmak ve ona muhteşem bir karne hediyesi vermek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
109,90 TL
Victoria's Secret Bikiniler ile Plaj Modasını Yakalayın!

Plaj modasını yakalamak, bikini seçiminizi kalite ve şıklıkla buluşturmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Victoria's Secret'ın 19 farklı model bikinisinden dilediğinizi seçin, eski bikinilerinizi rafa kaldırın!  Kozmetik ve iç ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
14,90 TL
%100 Doğal İçerikli Slimm Fit Zayıflama Bandı ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla efor sarfetmeden incelme konforuna sahip olun! %100 doğal içeriğie sahip Slimm Fit zayıflama bandı ile günlük yaşamınıza devam ederken dilediğiniz bedene kısa sürede kavuşmanın keyfini sürün! Kullanımı oldukça kolay ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap