Heissman Buharlı Temizleyici 99tl|iPad4 Kart Okuyucu|Vakumlu Hurç Seti

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 25.05.2013
Heismann Buharlı Temizleyici ile Evinizin Her Köşesi Tertemiz!
iPad 4 ve iPad Mini ile Uyumlu Kart Okuyucu iPad'iniz Daha Fonksiyonel!
Hemen Al »
İndirim
78%
Fiyat
98 TL
Mutfaktan banyoya, parkelerden halılara buharın aktif gücüyle evinizde %100 hijyen sağlamak istiyorsanız bugünün Groupon'u Heissman buharlı temizleyiciyi kapınıza getiriyor! Temizlikte kusursuzluğu Heissman ile yakalayın!    Heissman ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
67%
Fiyat
19,90 TL
Bugünün Groupon'uyla iPad'inizle dosya aktarımı çok kolay! iPad kart okuyucu ile iPad'inizle hafıza kartlarınıza kolaylıkla erişebilirsiniz! iPad'inizi daha fonksiyonel hale getirmek sizin elinizde! Hiçbir yazılıma ihtiyaç duymadan kart ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
44%
Fiyat
13,90 TL
3'lü Vakumlu Hurç Seti ile Eşyalarınızı Yer Kaplamadan Düzenleyin!

Baharın gelişiyle evlerde bahar temizliği başladı. Artık kışlıkları dolaplara kaldırıp yerine baharlık ve yazlık kıyafetleri çıkarmanın zamanı geldi! Giysileriniz ve eşyalarınızı bir sonraki kışa kadar düzenli bir şekilde saklayacak bir ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
43%
Fiyat
39,90 TL
Grand Kablosuz PS2 ve PS3 ile Uyumlu Joypad!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, PS2 ve PS3 ile uyumlu Grand Kablosuz Joypad adresinize gelsin, oyun keyfine soluksuz devam edin! 2 farklı renk seçeneği, yeni nesil ergonomik tasaarımı, dijital ve analog modları ile Grand Kablosuz Joypad ile ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
69 TL
King Espresso Makinesi ile Günün Her Saati Kahve Keyfi!

Kapalı havayı güneşli bir güne dönüştürmek, yataktan kopmanın acısını yeni günün tatlı heyecanı ile değiştirmek ve sıkıcı bir sabahı sürprizlerle doldurmak için büyü yapmayı öğrenmeli ya da bir fincan taptaze kahve içmelisiniz!  Bugünün ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
17,90 TL
Evigen Argan Vücut Bakım Losyonuyla Cildinize İdeal Bakım!

Cildinize  yenileyici ve sağlık kazandıran bir bakım uygulamak Argan'ın mucizevi etkilerini keşfetmek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın!  Evigen Argan vücut losyonu tüm Türkiye'ye kargo imkanı ile adresinizde! Evigen Argan ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
93 TL
3000 Oyunlu Thomas Heisen Taşınabilir Oyun Konsolu ile Sınırsız Eğlence!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Thomas Heisen oyun konsoluyla dilediğiniz alanda sınırsız eğlencenin tadını çıkarın! 4 farklı renk seçeneğine sahip 3000 oyun yüklü oyun konsolu tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
39,40 TL
Gillette Fusion ProGlide Tıraş Makinesi + 5 Yedek Bıçak ile Hızlı ve Rahat Tıraş!

Sinekkaydı ve rahat bir tıraş için Gillette Fusion'a güvenin! Bugünün Groupon'uyla tıraş artık bir keyif haline geliyor! Gillette Fusion ProGlide 4'lü tıraş seti tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! Gillette'in En İnce ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Güneşin Zararlı Etkilerinden Vichy Kalitesiyle Korunun!

Cildinizi zararlı UVA+UVB ışınlarından, kahverengi lekelerden ve güneşe bağlı erken cilt yaşlanmasından Vichy kalitesiyle korumak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Suya dayanıklı Vichy Capital Soleil SPF 50+ güneş kremi ile bu yaz ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
14,90 TL
%100 Doğal İçerikli Slimm Fit Zayıflama Bandı ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla efor sarfetmeden incelme konforuna sahip olun! %100 doğal içeriğie sahip Slimm Fit zayıflama bandı ile günlük yaşamınıza devam ederken dilediğiniz bedene kısa sürede kavuşmanın keyfini sürün! Kullanımı oldukça kolay ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
18 TL
360° Dönebilen iPad Kılıfı ve Standıyla iPad'iniz Daha Kullanışlı!

iPad'inizin ilk günkü halini uzun yıllar korumasını istiyorsanız bugünün Groupon'u maksimum korumayı estetik kılıflarla sizinle buluşturuyor. 360° Dönebilen iPad Kılıfı Kadife içi yüzeyi ile iPad'inizi çizilmelere, kaliteli dış yüzeyi ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Cepli Armut Minderler ile Eğlenceli ve Konforlu Alanlar!

Armut minderlerle dekore edilmiş bir kafeye gittiğinizde rahatınızı bozmamak için gece yarısı işletme sahipleriyle birlikte mekandan ayrılmak zorunda kalıyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, minder konforunu evinize taşıyın, ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
179 TL
Philips Living Colors'ın 16 Milyon Rengiyle Büyüleyici Ambiyanslar!

Kozmosun enerjisini yedi ayrı renkle temsil eden auranıza kulak verin, enerjinizle uyumlu atmosferi Philips LivingColors serisiyle yaratın! Bugünün Groupon'u 16 milyon renk ile evinizin her köşesinde size özel bir ışık evreni sunuyor. ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Laptop'ınızda Isınma Problemine Son!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, dizüstü bilgisayarınızın ısınma problemine son verin, size özel ve konforlu çalışma alanına sahip olun! Standlı laptop soğutucu tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! Laptop Soğutucu 2 yıl ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
189 TL
iPhone Projektör ile Cebinizdeki Teknolojiyi Beyaz Perdeye Yansıtın!

Bugünün Groupon'uyla akıllı telefonunuzu daha eğlenceli kılın, cebinizdeki teknoloji beyaz perdeye yansıtarak dev seyir keyfini doyasıya yaşayın! Taşınabilir, harici iPhone projektörler tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
29 TL
Ultra Emici Clean Step Mat Kapı Önü Paspas ile Tek Adımda Temizlik!

Yeni evinize taşınıp kapı önüne, üstünde neşeli "Hoşgeldin" yazan paspasınızı koyduğunuzda davetli listenize binlerce zararlı bakteri ve pislik de eklenmiş oluyor. Günümüzde, "kapı önü ayakkabı tepecikleri" yerini "Hiç çıkarma canım, zaten ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Nania I-Max Sp PLUS Alarmlı Oto Koltuğu ile Bebeğiniz Seyir Halindeyken de Güvende!

Aracınızın arka koltuğunda oturan bebeğinizi dikiz aynasından gözlemlemek güvenliği için minumum bir önlem.  Bugünün Groupon'uyla bebeğinize ve çocuklarınıza maksimum emniyet ve  konfor sağlayın, gözünüz arkada olmasın!  Avrupa Birliği ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
18,90 TL
iPhone 4, 4S ve 5 ile Uyumlu Mıknatıslı Smart Cover!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, tüm dünyada iPhone kullanıcılarının vazgeçilmezi olmuş Guoer mıknatıslı Smart Cover'lar kapınıza gelsin! iPhone'unuzun korumasını maksimuma çıkaracak Guoer Smart Cover'lar farklı renk seçenekleriyle bir tık ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
28 TL
Nicer Dicer Plus Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfakta sizi en çok zorlayan, zamanınızı alan işlerden biri yiyecekleri doğramak ise bu Groupon ile Nicer Dicer Plus'a sahip olun, pratiklik ve hız kazanın! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile daha hızlı ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
13,90 TL
Çocuklara Özel Diş Albümü!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, çocuklarınız dökülen süt dişlerini eğlenceli bir yolla saklasın, siz de onun gelişimini keyifli bir albüme dönüştürün. Diş Albümü Tüm çocukların 5 ile 11 yaşları arasında yirmi adet süt dişi dökülüyor. Diş ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap