Magic Mesh 19,9tl|Calvin Klein|Tefal|Cem Seramik Tencere Seti|HSBC

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 30.05.2013
Her Kapıya Uyumlu Magic Mesh ile Yaz Boyu Kapılarınız Açık Kalsın!
Calvin Klein Euphoria Women Eau de Parfum ile Baş Döndürün!
Hemen Al »
İndirim
69%
Fiyat
18,90 TL
Havalar ısındığında kapıları ve pencereleri açtığınızda evinize giren böceklerden şikayet ediyorsanız, Magic Mesh bu yaz kurtarıcınız oluyor!   Magic Mesh panel ile eviniz her daim temiz hava ile tazelenirken, böcekler evinize ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Bugünün Groupon'unu yakalayın, Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum ile dişil enerjinizi gizemli, kışkırtıcı, egzotik notalarla buluşturun! Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum cezbedici bitki kontrastları ile teninize tazelik kazandırmak ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
0%
Fiyat
0 TL
HSBC Concept Kart'tan Beklentilerinize Cevap Verecek Yeni ve Kişisel Çözümler!

HSBC Concept Kart herkesin beklentilerine cevap verecek yeni ve kişisel çözümler sunuyor. Yıllık Kart Aidatı Yok 100.000'e Yakın Üye İşyerinden Avantajlı Alışveriş Ücretsiz Taksit Ücretsiz Nakit Puan Hemen başvurmak ve ayrıntılı bilgi için ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
37%
Fiyat
69 TL
Tefal Vitesse 1.7 Lt. Su Isıtıcı ile Mutfağınız Daha Pratik!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, mutfağınızı Tefal kalitesiyle buluşturun, çay, kahve ve yemeklerinizi pratik bir şekilde hızla hazırlayın! 1.7 Lt. kapasiteli Tefal Vitesse Su Isıtıcı tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Tefal Vitesse ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
149,90 TL
7 Parça Cem Ardıç Seramik Tencere-Tava Seti ile Sağlıklı Yemekler!

Yemekler, lezzetlerinin ve karakterlerinin ilhamını pişirildikleri yerlerden alırlar. Tüm yemeklerinizi Cem'in seramik tencere ve tava setlerinde pişirin, yemekleriniz tatlarıyla size teşekkürlerini sunsun! Bugünün Groupon'uyla Cem Ardıç ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
48 TL
Sıcak Su Çıkışlı Masaüstü Su Sebili!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, masaüstü mini su sebili ile evde, ofiste, dilediğiniz alanda sağlıklı suyu elinizin altında bulundurun! Antibakteriyel tasarımlı ve sıcak su çıkışlı masaüstü mini su sebili tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Güneşin Zararlı Etkilerinden Vichy Kalitesiyle Korunun!

Cildinizi zararlı UVA+UVB ışınlarından, kahverengi lekelerden ve güneşe bağlı erken cilt yaşlanmasından Vichy kalitesiyle korumak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Suya dayanıklı Vichy Capital Soleil SPF 50+ güneş kremi ile bu yaz ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
39,40 TL
Gillette Fusion ProGlide Tıraş Makinesi + 5 Yedek Bıçak ile Hızlı ve Rahat Tıraş!

Sinekkaydı ve rahat bir tıraş için Gillette Fusion'a güvenin! Bugünün Groupon'uyla tıraş artık bir keyif haline geliyor! Gillette Fusion ProGlide 4'lü tıraş seti tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! Gillette'in En İnce ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
13,90 TL
%100 Bitkisel İçerikli Hürrem Hamam Otu ile İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!

Bugünün Groupon'u istenmeyen tüylere geleneksel ve kökten bir çözüm sunuyor! Osmanlı Dönemi'nde sultanların da kullandığı Hürrem hamam otu yağını kapınıza getiriyor! Kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak, acısız ve zahmetsiz bir ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
23,90 TL
Tereson ile Bu Yaz Terlemeye Son!

Güneş ve yaz sıcakları içinizde sadece güzel duygular uyandırmıyor, terleme endişesi günlerinizin neşesini çalıyorsa, bu hırsızı etkisiz hale getirebilmeniz için bugünün Groupon'una göz atın! Tereson ile terlemeyi önleyin! Tereson Sprey ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Cepli Armut Minderler ile Eğlenceli ve Konforlu Alanlar!

Armut minderlerle dekore edilmiş bir kafeye gittiğinizde rahatınızı bozmamak için gece yarısı işletme sahipleriyle birlikte mekandan ayrılmak zorunda kalıyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, minder konforunu evinize taşıyın, ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
34,90 TL
Tefal Premiss Dijital Baskül ile Güvenli Ölçümler!

Ultra ince ve şık tasarımıyla Tefal dijital banyo baskülü ile ağırlığınızı kesin ve doğru olarak ölçümleyin, sonuçları rahatlıkla takip edin! Tefal Premiss dijital baskül tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Tefal Premiss Maksimum ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
14,90 TL
iPhone, Samsung ve Nokia ile Uyumlu Flip Cover Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla Samsung, iPhone ve Nokia telefonlarınız hep yeni kalacak, daha şık görünecek ve üstelik maksimum koruma altında olacak!  Darbelere karşı dayanıklı, kalıp kesimiyle cihazınızla muhteşem uyum sağlayacak kılıflar tüm ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
19 TL
Tek Bir Hareketle Çantanızı Değiştirin!

İhtiyacınız olan eşyaya ulaşmak için tüm çantanızı boşaltmaktan kurtulun! Bugünün Groupon'u çantanızdaki karmaşaya son veriyor ve aradığınız her şeye saniyeler içinde ulaşmanızı sağlıyor. Gri, kırmızı, yeşil, pembe, turuncu renk ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
34 TL
Yüksek Performanslı Hassas Kablosuz TV Kulaklığı ile TV Keyfiniz Bölünmesin!

Evde TV keyfiniz ailenizi rahatsız ediyorsa, dilediğiniz mesafeden TV'nin sesini rahatça duyabilmek ya da sinema keyfinizi artırmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Kablosuz Tv Kulaklığı sizlerle! Kablosuz TV kulaklığı çok ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
109,90 TL
Victoria's Secret Bikiniler ile Plaj Modasını Yakalayın!

Plaj modasını yakalamak, bikini seçiminizi kalite ve şıklıkla buluşturmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Victoria's Secret'ın 19 farklı model bikinisinden dilediğinizi seçin, eski bikinilerinizi rafa kaldırın!  Kozmetik ve iç ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
189 TL
Goldslim 3in1 Kavitasyon Cihazı ile Evinizde İncelin!

Bugünün Groupon'u sizi Amerika ve Avrupa'da 1 milyondan fazla satan Goldslim 3in1 ev tipi kavitasyon cihazı ile tanıştırıyor; 1 seans kavitasyon fiyatına sahip olacağınız cihaz ile evinizin konforunda ideal ölçülere kavuşmanızı sağlıyor! ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Uçan Perilere Çocuklarınız Bayılacak!

Bir çocuğun hayalgücü her yetişkinin şaşıracağı ölçüde geniştir. Hayatın engebeli yollarında ilerlemeye başlamadan çocuğunuzu Periler Dünyası'nda yaşatmak ve ona muhteşem bir karne hediyesi vermek istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Max Factor False Lash Effect Maskara ile Hacimli Kirpikler!

Bugünün Groupon'unu yakalayın Max Factor False Lash Effect Maskara ile hacimli kirpiklere ve çarpıcı bakışlara sahip olun! 24 saat etkili Max Factor False Lash Effect ile makyajınızı kusursuz kirpiklerle tamamlayın! Max Factor False Lash ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
59,90 TL
Laptop Bölmeli ve Çekçekli Elegant Sırt Çantalarıyla Gündelik Yaşamı Kolaylaştırın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, tek bir çantayla hayatınızın birden fazla alanını kolaylaştırın, gündelik yaşamınıza konfor katın! Laptop bölmeli ve çekçekli Elegant sırt çantaları tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Elegant sırt ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
14,90 TL
%100 Doğal İçerikli Slimm Fit Zayıflama Bandı ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla efor sarfetmeden incelme konforuna sahip olun! %100 doğal içeriğie sahip Slimm Fit zayıflama bandı ile günlük yaşamınıza devam ederken dilediğiniz bedene kısa sürede kavuşmanın keyfini sürün! Kullanımı oldukça kolay ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap