Haftanın En Çok Satan Fırsatları

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Deniz, kum ve güneş! İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'e Sezonluk Üyelik fırsatları 149 TL'den başlayan fiyatlarla! (30 Eylül'e kadar geçerli)
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 39,90 TL! (Temmuz ayına kadar her Cumartesi - Pazar geçerli!)
'Her acıktığınızda aklınıza Rumi gelsin!' Rumi'nin 8 şubesinde geçerli enfes menüler 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
8. Uluslararası Şiirİstanbul Festivali Kapsamında 1 Haziran Cumartesi gecesi Aya İrini Kilisesi'nde gerçekleşecek "Timur Selçuk - Hazal Selçuk" ile Açılış Gecesi'ne giriş 28 TL yerine sadece 15 TL!
SUADA CLUB'da 2 Kadeh Yerli Alkollü İçecek eşliğinde yaza özel Akşam Yemeği Menüsü 130 TL yerine sadece 65 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Tatile gidemeyecek olanlara grupfoni'den kaçırılmaycak fırsat! Ataköy Marina Nossa Costa'da Havuz Girişleri; Hafta İçi Kullanımlar için 60 TL yerine 34,90 TL; Hafta Sonu Kullanımlar için 75 TL yerine 39,90 TL!
Boğaz'ın eşsiz maviliğini, enfes bir kahvaltı ile taçlandırmaya ne dersiniz? Yuzmeturu.com'dan Açık Büfe Kahvaltı ve 2 saatlik Boğaz Turu 35 TL yerine 19 TL! (1 Temmuz'a kadar her hafta sonu geçerli!)
Nefes kesici manzarası ile Kız Kulesi Kuledebar'da Peynir Tabağı, Ara Sıcaklar ve 1 Şişe Şarap eşliğinde 2 KİŞİLİK ROMANTİK SPESİYAL MENÜ 170 TL yerine 109 TL! (20 Haziran'a kadar geçerli!)
Sefaköy Radisson Blu Hotel içindeki Kaya Spor Merkezi'nde Fitness Üyelikleri 1-3-6 ay ve 1 yıllık üyelik seçenekleri 99 TL'den başlayan fiyatlarla!
Büyükada Prenses Koyu'na giriş; Hafta içi ve Cumartesi 14,90 TL, Pazar Günü 29,90 TL! (Ulaşım, Şezlong, Şemsiye, Minder dahil 1 Eylül'e kadar geçerli)
Bu yaz denizin ve güneşin keyfini İstanbul'da çıkarın! Sarıyer Demirciköy Uzunya Beach'e Giriş; hafta içi günlerde 35 TL, hafta sonları 49 TL! (Yöresel Serpme Köy Kahvaltısı, Şezlong, Şemsiye, Duş, Otopark ve Soyunma Kabinleri Kullanımı dahil!)
Pürüzsüz bir ten hayal olmaktan çıkıyor! Galata Alman Hastanesi'nde; İstenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak 1 yıllık Uygulama 99 TL!
Büyükada Yörük Ali Turistik Tesisleri'nde 1 Kişi Plaj Girişi, Şezlong, Şemsiye, Duş, Kabin kullanımı, Ulaşım, ve Hamburger Menü 40 TL yerine 21,90 TL!
Yeniköy İskele Restaurant'ta; Boğazın eşsiz manzarası eşliğinde Serpme Kahvaltı keyfi 60 TL yerine sadece 27,50 TL!
Asırlık çınar ağaçları altında enfes kahvaltı menüsü bu fırsatta! Emirgan Korusu Meyyali Restaurant'ta Limitsiz Çay, Kahve ve Konsantre Meyve Suları eşliğinde bol çeşitli Açık Büfe Kahvaltı Menüsü 45 TL yerine sadece 26,90 TL!
Fethiye Seril 2 Otel'de 2 kişilik odada kişi başı 1 Gece HER ŞEY DAHİL KONAKLAMA 29,90 TL den başlayan Erken Rezervasyon fırsatları ile! (Tek kişi konaklama farkı olmadan tatil imkanı!)
Nehir kenarında kahvaltı keyfi! Ağva Küçük Ev Restaurant'ta Sınırsız Çay eşliğinde Köy Kahvaltısı Hafta içi günlerde 17,50 TL; Hafta sonları 19,90 TL!
Panbörekspress'in çok özel lezzetleri Klasik, Akdeniz ya da Çiftlik çeşitleri arasından seçeceğiniz bir tanesi, Yaprak Sarma, Tulumba Tatlısı ve 1 Litre Kola 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Sapanca Gölü kenarındaki Sapanca Gölevi'nde Sınırsız Çay eşliğinde Açık Büfe Kahvaltı 35 TL yerine 19,90 TL! (2 Kişilik ve 4 Kişilik seçenekleri ile!)
Mükemmel yemekler, butik lezzetler ekibi... Beef & Chicken'da Chicken Special, Beef Special, Hamburger & Wrap, Pizza, Köfte, Mantı ve Salata menüleri 10,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (6 şubede geçerli!)
Bodrum'un en güzel koyunda, harika bir tatil keyfi sizi bekliyor! Bodrum Peda Hotel Gümbet Akvaryum Beach'te Her Şey Dahil Konaklama 64 TL yerine sadece 44,90 TL!
Bursa'da keyifli bir Pazar gezisine ne dersiniz? Ulaşım, Çevre Gezileri ve Kahvaltı ikramı dahil Mudanya - Tirilye - Cumalıkızık Turu 80 TL yerine 39,90 TL!
Tatilde kırışan kıyafetlerinizi dert etmeyin! Mini Seyahat Ütüsü 25 TL yerine %69 grupfoni fırsatıyla sadece 7,90 TL!
Aşırı Terlemeye karşıTereson Terleme Önleyici Sprey 25 TL, Tereson Ayak Kokusu Önleyici Krem ise sadece 14,90 TL!
Yeniköy F. Erdilli Gourmet Slow Food'da Balık Kokoreç, Levrek ya da Çupra seçeneklerinden biri ve Soft İçecek ile leziz Balık Menüsü 40 TL yerine 19,90 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Günlük hayatınızın her alanında en büyük yardımcınız olan telefonlarınız Flip Cover ile hem çok şık hem de çok sağlam! Flip Cover Kılıflar 49 TL yerine %80 grupfoni fırsatıyla sadece 9,90 TL!
Aç kalmadan, doğal yollarla incelme zamanı! %100 Doğal İçerikli Dermo Slim Göbek Bandı 59 TL yerine %75 grupfoni indirimiyle sadece 14,90 TL!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap