Erken Rezervasyon ✈ Kaş|Çeşme|Sakız Adası|Alanya|Dalyan|Ürgüp|Rusya

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 07.05.2013
Konaklama: Club Antiphellos Kaş Otel'de Huzur Dolu Yaz Tatili
Çeşme'de Her Şey Dahil Gecelik Konaklama 55 TL!
Hemen Al »
İndirim
52%
Fiyat
120 TL
Bugünün Groupon'uyla cennetten bir parça olarak sayılan kaş'ta huzur dolu bir tatile davetlisiniz! Club Antiphellos Kaş Otel'in genel özellikler arasında televizyon odası, internet bağlantısı, kuru temizleme, ütü servisi, 24 saat oda ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
39%
Fiyat
55 TL
Bugünün Groupon'uyla Çeşme'nin mavi sularına karışarak sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir tatile çıkabilir, her odasından görülen deniz manzarasıyla Akay Garden Resort'te benzersiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Muhteşem bir ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Safranbolu Kayra Butik Otel'de 2 Kişilik Benzersiz Tatil!

Dillere destan tarihi evleri, doğayla iç içe sokakları ve sıcacık, misafirperver halkıyla Batı Karadeniz'in ev sahipliği yaptığı Safranbolu Kayra Butik Otel bugünün Groupon'uyla sizi sokaklarında gezmeye, mis gibi havasını solumaya davet ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
39%
Fiyat
138 TL
Kapadokya'da 2 Kişilik Rüya Gibi Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Kapadokya'nın sayılı büyük konaklarından biri olan Stone Mansion Hotel'de tarihle iç içe konaklamak ve yüzyıllardır ayakta duran Kapadokya'nın tarihi güzelliklerini yakından görebilirsiniz. Kapadokya Taş Konak Butik ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Doğanın Kucağında, Bungalovlarda Çift Kişilik Tatil!

Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Müşterilerine konaklama, spor, bowling, restaurant gibi her türlü hizmeti vermekte olan Life ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
49 TL
Konaklama: Nehirevi'nde Huzur ve Adrenalin Bir Arada!

Bugünün Groupon'uyla Nehirevi'nde doğanın içerisinde adrenalin ve huzur dolu bir tatil sizi bekliyor! Farklı tatil arayışları içerisindeyseniz adrenalin ve huzuru bir arada arıyorsanız Nehirevi tam size göre! Nehirevi mükemmel doğada, ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
118 TL
Konaklama:Büyükada'da Doğa İçinde Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla şehirden uzaklaşmadan bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel'de doğa içinde çift kişilik tatil olanakları sizi bekliyor! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel, 350 kişilik bir aile işletmesi. ... devamını gör.

İndirim
18%
Fiyat
98 TL
Çeşme Twins Otel'de 2 Kişilik Rüya Gibi Bir Tatil!

Ege'nin vazgeçilmez tatil merkezi Çeşme'nin en güzel lokasyonlarından birine konumlanmış Twins Otel'de beklentilerinizin ve hayallerinizin ötesinde bir tatile kucak açmak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Alaçatı'ya 4 km., Aya ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
180 TL
Sakız Adası Voulamandis House'ta Çift Kişilik Tatil!

Tatilinizi farklı bir atmosferde örneğin Yunanistan'ın incisi Sakız Adası'nda geçirmek ve muhteşem plajlarında sereserpe keyif yaparken masmavi denizin keyfini çıkarmak size de çok cazip geliyorsa Groupon'unuzu kaçırmayın! Sakız Adası'na ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
79 TL
79 TL'te 4* Sinop Vira Hotel'de 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Deneyimi!

Sinop'un en berrak denizine sahip mevkii olan Karakum'da, denizin ve doğanın birleştiği yerde konumlanan Vira Otel, Sinop'un tüm güzelliklerinin yanı sıra doğa ve deniz aktivitelerinin de keyfini çıkarabileceğiniz, ilk ve tek 4 yıldızlı ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
59 TL
Antalya Seven Stars Exclusive Hotel'de 2 Kişilik Tatil

Antalya'nın gözde tatil beldesi Lara'da konumlanan Seven Stars Exclusive Hotel sizi konforlu bir konaklama deneyimi ve açık büfe kahvaltıdan oluşan tatil paketi ile buluşturuyor! Haziran 2011'den beri hizmet veren Seven Stars Exclusive ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
499 TL
Girne Büyük Anadolu Oteli'nde Uçuş ve Transferler Dahil Tatil!

Bugünün Groupon'uyla unutamayacağınız bir Kıbrıs tatili sizleri bekliyor! Büyük Anadolu Oteli kalitesiyle tatil keyfine hazır olun! Kıbrıs turizminin başkenti Girne'nin en özel bölgelerinden birinde yer alan Büyük Anadolu Oteli, eşsiz bir ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Çift Kişi Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!  Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
890 TL
Vizesiz 2 Gece 3 Gün Rusya Turu!

Bugünün Groupon'uyla vize işlemlerine gerek kalmadan Rusya'nın tüm güzelliklerini görebilir, tatilcity.com ayrıcalığı ile tüm şehri sevdiklerinizle birlikte keşfe çıkabilirsiniz! 1. Gün İstanbul - Moskova Atatürk Havalimanı Dış Hatlar ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Alaçatı Koçlu Konağı'nda Huzur Dolu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla gerçek bir Alaçatı konağında tatil yapın! Alaçatı Koçlu konağı hafta içi ve hafta sonu konaklama imkanları ve leziz ev yapımı kahvaltısıyla sizi bekliyor! Gerçek bir Alaçatı deneyimi için ideal bir otel olan Koçlu ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Astor Beach Hotel'de Her Şey Dahil 2 Kişilik Konaklama!

Antalya'nın en çok tercih edilen tatil beldelerinden Alanya'da sevdiğinizle birlikte her şey dahil konseptiyle denize sıfır Astor Beach Hotel'de harika bir konaklama deneyimi yaşamak bugünün Groupon'undan geçiyor! Estetiğin ve konforun ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
299 TL
Eğitim: Dalyan'da Teorik ve Pratik Konaklamalı Rüzgar Sörfü Eğitimi

Rüzgar estiği zaman şemsiyenizi bile ondan koruyamıyor musunuz? Bugünün Groupon'uyla belki şemsiyenizi korumayı öğrenemeyeceksiniz ama Uniwta Travel ile dalgaların üzerinde sörf yapmayı öğrenecek, rüzgarın dilinden anlayarak rotanızı ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
289 TL
Dalyan'da Rafting, Rüzgar Sörfü, 12 Adalar Gezisi Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'u sizi Uniwta Travel ayrıcalığı ile Dalyan'da 4 gün boyunca aktivitelerle dolu harika bir tura götürüyor. Heyecanın, adrenalinin ve keyfin zirvede olduğu turunuzu kaçırmayın! Caretta caretta'ların ülkemizdeki tek yerleşim ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
33 TL
Konaklama: Gümbet'te Her Şey Dahil Tatil!

Begonvillerin arasında, manzaralı odalarda her şey dahil konaklama paketiyle unutamayacağınız bir Bodrum tatili sizleri bekliyor! Groupon sizi Peda Gümbet Holiday Beach'e davet ediyor! Peda Gümbet Holiday Beach Hotel Bodrum'un en özel ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Grand Milano Hotel 'de Ayvalık'ın Tadını Çıkarın!

Bugünün Groupon'uyla Atvalık'ta bulunan Grand Milano Hotel'de huzur dolu bir tatil sizi bekliyor! Tatil planları birbirini kovalıyor, kesin bir karar veremiyorsanız sizleri Ayvalık'ta huzur ve konforun bir arada olduğu Grand Milano Hotel'e ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
139 TL
Konaklama: Maltepe Rhisos Hotel'de Gözlerden Uzak Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Maltepe'de deniz ve Adalar manzaralı 5 yıldızlı otel standardında hizmet veren Rhisos Hotel'de rüya gibi bir konaklama deneyimi yaşayabilir, sevdiğinizle gözlerden uzakta başbaşa keyifli bir tatil yaşayabilirsiniz! E - ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap