iPad Kılıfı 18tl | Sensörlü Çöp Kutusu | İnci Set | USU Q6 Navigasyon

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 20.05.2013
360° Dönebilen iPad Kılıfı ve Standıyla iPad'iniz Daha Kullanışlı!
Paslanmaz Çelik Sensörlü Çöp Kutusuyla %100 Hijyen!
Hemen Al »
İndirim
80%
Fiyat
18 TL
iPad'inizin ilk günkü halini uzun yıllar korumasını istiyorsanız bugünün Groupon'u maksimum korumayı estetik kılıflarla sizinle buluşturuyor. 360° Dönebilen iPad Kılıfı Kadife içi yüzeyi ile iPad'inizi çizilmelere, kaliteli dış yüzeyi ile ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
53%
Fiyat
69,90 TL
Bugünün Groupon'unu yakalayın, banyonuzda %100 hijyen sağlayacak bir yenilik yapın! Paslanmaz çelik, temassız çalışma özelliğine sahip sensörlü çöp kutularıyla hem şık hem de hijyen sunan banyo aksesuarına sahip olacaksınız. Gri, kırmızı ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
73%
Fiyat
34,90 TL
Van Amstel Diamant'tan Tatlı Su İncisi Küpe, Kolye, Bileklik ve Setler!

Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinize masalların nadir bulunan kahramanlarından birini hediye edin! Tatlı su incisi küpe, kolye, bileklik ve setlerle onları şımartın! Van Amstel Diamant, 6 mm. tatlı su incisinden oluşan takı seçeneklerini ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
39,90 TL
Erkeklere Özel Karın ve Sırt Destekli Slim'N Lift Atlet!

Bugünün Groupon'u ağır egzersizlerin yaşamınızdaki ağırlığını ve sıkıcı diyetleri arkanızda bırakmanızı sağlıyor. Dünyanın en çok ilgi gören zayıflama ürünlerinden biri olan Slim'N Lift karın ve sırt destekli atleti kapınıza geliyor. Spor ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
13,90 TL
%100 Bitkisel İçerikli Hürrem Hamam Otu ile İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!

Bugünün Groupon'u istenmeyen tüylere geleneksel ve kökten bir çözüm sunuyor! Osmanlı Dönemi'nde sultanların da kullandığı Hürrem hamam otu yağını kapınıza getiriyor! Kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak, acısız ve zahmetsiz bir ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
USU Q6 Akıllı Navigasyon Cihazıyla Varmak İstediğiniz Yere Hızla Ulaşın!

USU Q6 Akıllı Navigasyon Cihazı Türkçe menü, sesli yol tarifi, dokunmatik ekran, ücretsiz güncelleme, ses, video ve fotoğraf oynatıcı ve oyun desteğine sahip USU Q6'nın özelliklerine inanamayacaksınız! Tüm Türkiye dahil Avrupa haritalarını ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
24,90 TL
ABS Advanced Body System ile Yaza Hazırlanın!

Bugünün Groupon'uyla bedeninizi yaza en harika şekliyle hazırlayın! ABS Advance Body System fonksiyonel egzersiz aletiyle vücudunuzdaki tüm kasları çalıştırın ve hızlı bir şekilde şekle girin! Harika bir vücuda sahip olmak, minimum güç ile ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
39,90 TL
Grand 300 Mbps High Power Kablosuz Ağ Adaptörü ile Sınırları Aşın!

Bugünün Groupon'u Grand 300 Mbps High Power Kablosuz Ağ Adaptörünü kapınıza getiriyor.  Yüksek sinyal kalitesi, geniş kapsama alanıyla Grand ile sınırları aşın, dilediğiniz noktadan internete bağlanma keyfini doyasıya sürün!   Grand 300 ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
38,90 TL
İstanbul Desenli Çift Kişilik Nevresim Takımı ile Yatak Odanızın Havasını Değiştirin!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, güne gözlerinizi İstanbul dokusuyla açın! %100 pamuk İstanbul desenli çift kişilik nevresim takımları yatak odanızın havasını değiştirmek üzere adresinize geliyor. Özel dokuma teknikleri ile üretilen nevresim ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Güneşin Zararlı Etkilerinden Vichy Kalitesiyle Korunun!

Cildinizi zararlı UVA+UVB ışınlarından, kahverengi lekelerden ve güneşe bağlı erken cilt yaşlanmasından Vichy kalitesiyle korumak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Suya dayanıklı Vichy Capital Soleil SPF 50+ güneş kremi ile bu yaz ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
13,90 TL
Visco Yastık İle Sağlıklı ve Rahat Uyku Keyfi!

''Yorgun kalkıyorum ve güne yorgun başlıyorum." diyorsanız ya da boyun ağrısı ile tüm gününüz zehir oluyorsa, eski yastığınızı çöpe atın ve bugünün Grouponu ile güzel bir uykunun keyfini çıkarın! İyi bir gün geçirmek için kaliteli ve ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
149 TL
Dark EvoPad A7006K 8GB Android 4.0 Tablet PC!

Bugünün Groupon'u Dark EvoPad A7006K 8GB A Android 4.0 tablet PC'yi mükemmel hediyeleriyle birlikte kapınıza getiriyor! İhtiyacınız olan her şey Dark EvoPad ile elinizin altında! Dark EvoPad  A7006K 8GB Android 4.0 Tablet PC Dark; Android ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
28 TL
Nicer Dicer Plus Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfakta sizi en çok zorlayan, zamanınızı alan işlerden biri yiyecekleri doğramak ise bu Groupon ile Nicer Dicer Plus'a sahip olun, pratiklik ve hız kazanın! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile daha hızlı ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
14,90 TL
Riddex Pulse ile Haşerelere Karşı Dijital Kalkan Etkisi!

Yazın gelmesiyle havalansın diye pencerelerinizi, kapılarınızı sonuna kadar açıyor; bu nedenle davetsiz misafirlerin evinize rahatlıkla yerleşmesine engel olamıyorsanız, bugünün Groupon'u size evinizde rahatlık sunuyor! Riddex Pulse ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
399 TL
Kenwood Espresso Makinesi ile Günün Her Saati Kahve Keyfi!

Kapalı havayı güneşli bir güne dönüştürmek, yataktan kopmanın acısını yeni günün tatlı heyecanı ile değiştirmek ve sıkıcı bir sabahı sürprizlerle doldurmak için büyü yapmayı öğrenmeli ya da bir fincan taptaze kahve içmelisiniz!  Bugünün ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
58,90 TL
7'li Profesyonel Pilates Seti ile Ev Konforunda Pilates!

Evinizin konfor ve hijyeninde spor salonu performansı ile forma girmek, etkili ve portatif aletlerle sporu daha da sevmek ve bedeninize sağlık katıp incelmek için bugünün Groupon'u 7'li pilates setini adresinize getiriyor! Kısa sürede tüm ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
59 TL
Yaz Sezonunun Vazgeçilmezi Ortopedik Parmak Arası Terlikler!

Yaz sıcaklarında ayağınızı terletmeyecek hem rahat, hem sağlıklı, hem de ortopedik terlik arayanların bugünün Groupon'unu beklentilerini karşılıyor! Siyah, kırmızı ve beyaz renk seçenekleri sahip ortopedik terlikler hem şıklığınıza, hem de ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
13,90 TL
Cellulite Slim Patch ile Selülit Problemlerine Son!

Bugününün Groupon'unu yakalayın, yaza kusursuz görünüme sahip bir vücutla girin, bikinilere hazırlık yapın! Yılların cildinize getirdiği çizgi ve çatlakları gideren, problemli görünümü minimuma indiren, cildi güçlendiren ve sağlık ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
18,90 TL
Paslanmaz Çelik Tasarım 12'li Kaşık Seti!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, keyif dolu çay saatlerinize şıklık katın! Paslanmaz çelik, tasarım 12'li kaşık seti tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla kapınıza geliyor! Evinizin her alanında olduğu gibi mutfak dekorasyonunda da seçici ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
18,90 TL
Dr. Öz'ün de Tavsiyesi Raspberry Ketone Plus ile Yorulmadan İncelin!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Amerika başta olmak üzere sayısız ülkede trend incelme formülü Raspberry Ketone Plus ile yorulmadan dilediğiniz ölçülere sahip olun! Dr. Öz'ün de tavsiyesi Raspberry Ketone Plus tamamen doğal, bitkisel ve ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap