499 tl'ye 1 Yıllık Dil Eğitimi!/Boğaza Nazır Balık Sofrası 69 tl!

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 28.01.2012
Eğitim: Avrupa Dilleri'nden 1 Yıllık Yabancı Dil Eğitimi 2400 TL Yerine 499 TL!
Yeme/İçme: Beylerbeyi'nde Boğaz Manzarası Eşliğinde Çift Kişilik Balık Sofrası!
Fırsata Bak »
İndirim
79%
Fiyat
499 TL
Anadolu yakasının iki yetkili TOEFL Merkezi'nden biri olan Bağdat Caddesi Avrupa Dilleri'nden TOEFL, IELTS, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Türkçe ve iş İngilizcesi dillerinden seçeceğiniz 1 yıllık ya da 5 ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Beylerbeyi'nin en güzel konumlarından birinde yer alan Delfino Cafe sizi seçkin lezzetlerden oluşan çift kişilik balık sofrası ile buluşturuyor! Bugünün Groupon'uyla boğaza nazır ziyafete davetlisiniz! Delfino Cafe, ferah iç dizaynı ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
49,90 TL
Eğitim: Kadıköy Sürkur'dan Direksiyon Kursu!

Güvenli bir sürüş için simülasyon kullanarak aylarca çalışabilir, işi gidişatına bırakarak sinirli sürücülerin ilgi odağı olabilir ya da bugünün Groupon'uyla direksiyon konusunda işin uzmanlarından olan Sürkur'dan direksiyon eğitimi alarak ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
15,90 TL
Yeme/İçme: Yeji Dohoda'da Mangalda Kahvaltı Keyfi!

Babanın kol gücü ile harladığı mangal ateşi, annenin yaptığı nefis salata, kardeşlerle ya da arkadaşlarla oynanan top oyunları ve arabanın teybinden gelen müzik! Bugünün Groupon'uyla, isle, ateşle uğraşmadan kahvaltıda leziz bir mangal ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
13 TL
Yeme/İçme: Yengeç Kovasıyla Sıradışı Bir Menü!

Deniz ürünlerinin sağlık ve lezzeti şimdi Caddebostan Surfer Crab ile bambaşka bir boyut kazanıyor! BugününGroupon'u size Surfer Crab'de Alaska yengecinden, mavi yengeç kovasına, burgerlere uzanan leziz bir "yengeç" menüsü sunarak size ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Bakım: Ali Gür Kuaför ile Tepeden Tırnağa Yenilenin!

Aynadaki yansımanızın mimarının başarılı eller ve koltuğa oturduğunuzda şüphe duymayacağınız güçlü bir bakış açısı olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'uyla kendinizi ayrıcalıklı dokunuşlara teslim edebilirsiniz! Türkiye'de estetik ve ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
5 TL
Taşımacılıkta Öncü Ulusoy'la Uzaklar Yakın Oluyor!(30 Ocak Akşamından İtibaren Geçerlidir)

Uzak yolları yakın eden heyecandır, bekleyiştir, mutluluktur. Alınan bilet, bir yolculuktan öte kavuşma heyecanını ve isteğini ifade eder bir anlamda. Yol uzadıkça uzar, zaman arttıkça artar. Yolculuğunuzda her bir saniyede geçtiğiniz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Anadolu Feneri Taşlıhan Restaurant'ta Boğaz Manzarası Eşliğinde Kahvaltı Keyfi!

Anadolu Feneri'nde eşsiz Boğaz manzarasına sahip ve sevilen dizi "Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin de set mekanlarından biri olan Taşlıhan Restaurant, enfes lezzetlerden oluşan kahvaltı menüsünü sizlere sunuyor! Bu Groupon'la gününüze lezzet ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Masaj Keyfi!

Bugünün Groupon'u size şehirde rahatlamanın ve stresinizden arınma imkanı sunuyor! Special Beauty ile klasik veya aromaterapi masaj sizlerle! Aromaterapi Masajı: Bitki özlerinden elde edilen karışımlardan hazırlanan masaj yağlarıyla ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
125 TL
Konaklama: Mints Otel'de Romantik Buluşma!

İstanbul'un yanıbaşında, doğanın tüm hünerlerini sergilediği yeryüzü cenneti Ağva, dört mevsim boyunca şehrin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor. Bugünün Groupon'uyla bambaşka bir dünyaya kucak açın! Karadeniz kıyısında 3 ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
23,90 TL
Yeme/İçme: Metrelik Kolcu Kebap'ta Muhteşem Sofra!

Muhteşem bir dost sofrasında ustasının elinden çıkma Adana usulü lezzetlerin tadına varın! Groupon ile Ataşehir Adana Metrelik Kolcu Kebap'tan bol çeşit zengin menüler sizlerle! Menünüz: Fındık lahmacun Şemşek pide İçli köfte Tulum tereyağ ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Selülit Giderme ve Sıkılaşmada Yüksek Etkili D-Actor ile Tanışın!

Hava şartları nedeniyle yürüyüş yapamıyor, iş yoğunluğu nedeniyle spora gidemiyor ve hareketsiz kalıyorsanız bugünün Groupon'na bakın, incelmede yüksek etkili D-Actor uygulaması ile tanışın, bol sıvı tüketin ve selülitlere veda edin! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,90 TL
Yeme/İçme: Cızbız Köfte Lezzeti Sofranızda!

Tadı damağınızda, kokusu burnunuzda... Ne zamandır canınız çekiyor ağızda dağılan sıcacık bir köftenin damağınızda kalan tadını... O halde en iyilerin elinden çıkan bir köfte ziyafetine ne dersiniz? Bugünün Groupon'uyla işin ustası Cızbız ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
399 TL
Hizmet: Von Grand Köpek Çiftliği'nde Temel ve İleri İtaat Eğitimi!

Köpeğinize yatmasını söylediğinizde bulaşıkları yıkamaya başlıyorsa aranızda ufak bir iletişim problemi olabilir. Bu Groupon ve köpeğiniz ile Von Grand'a gelin, anlaşabilmeniz için gereken her şeyi öğrenmesini, sizi anlamasını sağlayın! ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
9,90 TL
Aktivite: Doğal Yaşamı Keşfedin!

Marmara Bölgesi'nin en büyük hayvanat bahçesi Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı sizi bekliyor! Sevdikleriniz ve çocuklarınızla keyifli bir gün için bugünün Groupon'una bir göz atın! En güzel karne hediyesi! 205 farklı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
2,50 TL
Yeme/İçme: Sampi Lezzetleri Yarı Fiyatına Sofranızda!

Dumanı üstünde, çıtır çıtır pideler dünya markası Sampi farkı ile sofranıza geliyor! Bu Groupon ile muhteşem pideler sizi bekliyor! Kıymalı, sucuklu veya kaşarlı... Size sadece seçmek kalıyor! Kurulduğu 1989 yılından bugüne, ünlü Samsun ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
70 TL
Bakım: İstanbul Boğazına Karşı Sumahan'da Huzur Dolu Bir Masaj!

Şehrin kalbini ve ruhunu besler Boğaz... Asya ve Avrupa'nın birleştiği noktada, İstanbul'un o çok meşhur silüetini tüm güzelliğiyle ayaklarınızın altına seren Hotel Sumahan on the Water, şimdi sizi seçeceğiniz bir masajla rahatlamaya davet ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
11,90 TL
Yeme/İçme: Pizzabulls Lezzeti Kapınızda!

Bugünün Groupon'u Türkiye'nin en leziz pizzalarını 30 dakikada tutkunlarıyla buluşturan Pizzabulls'tan kocaman, leziz bir pizza ve pizzanın vazgeçilmezi Coca-Cola'dan oluşan harika bir menü sunuyor! Fast food sektörüne ömrünü vermiş iki ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
39 TL
Bağdat caddesi Yogasya'da Eğlenerek İncelin!

Hayatınıza sağlıklı bir şekilde esneklik katmak için, Bağdat Caddesi Yogasya sizi bekliyor! Bu Groupon'la hem eğlenmenin hem de spor yapmanın keyfini yaşayın! Yoga Yoga uygulaması beden, zihin ve ruh arasında birliğin sağlandığı bir sanat ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Cilt Bakımı ve Enfraruj ile Yenilenin!

Cildiniz kışın soğuk hava şartlarından kuruyor ve yıpranıyor. Makyaj malzemeleri, kapalı ortam ve stres, hepsi cildinizde olumsuz izler bırakıyor. Cildinizi ihtiyacı olan nem ve bakımdan mahrum bırakmayın. Bu Groupon'la Erenköy'de hizmet ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
199 TL
Eğitim: Kechi Sailing ile Kaptanlığa İlk Adımınızı Atın!

Türk-İtalyan tasarımcı ve mühendislerin proje çizgilerini taşıyan Türkiye'nin ilk seri üretim yelkenli markası, ödüllü Azuree tekneleriyle Kechi Sailing, kaptanlığa ilk adımınızı atmanızı sağlamak için sizi bekliyor! Groupon'unuzu ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap