Foto Hayat'tan Dijital Baskı 14,90tl/Bağdat Cad.'nde Masaj, Sauna 55tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 14.01.2012
Hizmet: Foto Hayat'tan 60 Adet Dijital Baskı 36 TL Yerine 14,90 TL, 120 Adet Baskı 28 TL!
Bakım: Bio Güzellik'te Klasik, Relax, Selülit ve Spa Masajları!
Fırsata Bak »
İndirim
59%
Fiyat
14,90 TL
Hayat, bir an için zamanı dondurup içinde yaşamak istediğiniz karelerle doludur. İlkokul aşkınızla çektirdiğiniz ilk ve son fotoğrafta, çocukluğunuzda annenizin kırmızı rujunu tüm yüzünüze sürdüğünüz dakikada, ya da okul korosunda şarkı ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
55 TL
Çin Seddi boyunca yuvarlanan bir askerin hissettiği sonsuz huzur ve rahatlama ile keşfedildiği düşünülen masaj sizi Çin'de değil, Bağdat Caddesi'nde bekliyor. Bio Güzellik, uzman kadrosu ile size masaj ve sauna keyfi sunuyor! 2007 yılında ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Boğaz'a Karşı Kahvaltı Keyfi!

Günün ilk öğünü, en keyifli yiyeceklerden oluşan mükellef bir kahvaltı sofrasında hem de Boğaz'a nazır bir mekanda. Güzel bir güne başlamak için gereken en güzel şey bu Groupon'la size geliyor! Salacak sahil yolundaki Grand Fisher, ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
78%
Fiyat
43 TL
Hizmet: Aracınızı Kışa Hazırlayın!

Değişen her mevsim, aracınıza biraz daha zarar verir. Canınız gibi sevdiğiniz aracınızı koşulları en zor mevsim olan kışa hazırlamak bugünün Groupon'uyla elinizde! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
49 TL
Daylight Techno'dan Bir Yıllık Online Genel Yabancı Dil ve Sınav Eğitimi!

Game of Thrones'un sonraki bölümlerinde neler olacağını öğrenmek ve gönül rahatlığı ile "Kitabı daha iyiydi" diyebilmek için bu Groupon ile Daylighttechno.com'dan evinizin konforunda İngilizce öğrenin, kitapların çevrilmesini beklemeyin! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Cafe Zanzibar'da Adalar Manzarası Eşliğinde Lezzet Rüzgarı!

Caddesbostan Cafe Zanzibar sizi Adalar'ın nefes kesen manzarıyla Türk ve dünya mutfağının birbirinden seçkin lezzetlerini tadacağınız ve yalnızca size özel dakikaları yaşayacağınız bir güne davet ediyor. Bugünün Groupon'uyla görsel şölen ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Bakım: Ali Gür Kuaför ile Tepeden Tırnağa Yenilenin!

Aynadaki yansımanızın mimarının başarılı eller ve koltuğa oturduğunuzda şüphe duymayacağınız güçlü bir bakış açısı olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'uyla kendinizi ayrıcalıklı dokunuşlara teslim edebilirsiniz! Türkiye'de estetik ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Mirror'da Adalar Manzarasına Karşı Kahvaltı!

İstanbul'un her köşesi güzeldir, ancak bazı yerleri vardır ki zamanı durdurup orada kalmak istersiniz. O harika noktalarda eşsiz tatlar sofranızdadır, güler yüz yanınızdadır ve karşınızda harika bir manzara vardır. Çünkü orası düşlediğiniz ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
89 TL
Eğitim: Hayatınıza Yön Verecek Sertifikalı Programlar!

Yaşam herkes için aslında bir yollar ve kavşaklar bütünüdür. Bir yol vardır yürüdüğümüz; ama yürüme hızımıza ve hangi yöne sapacağımıza biz karar veririz. Her karar bir kavşak anlamındadır ve her kavşakta yeni durumlarla yüzleştiğimiz ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
99 TL
Organik Konseptli Five Boutique Hotel'de Sağlık ve Doğallık ile İç İçe Konaklama Deneyimi!

Şehir hayatının kalabalığı, gürültüsü ve kirliliğinden arınmak isteyenler ya da doğallığa ve saflığa özlem duyanlar için organik konseptli Five Boutique Hotel müthiş bir fırsatla kapılarını açıyor! Bugünün Groupon'uyla başınızı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Taşlıhan'da Zengin Balık Sofraları!

Anadolu Feneri'nde eşsiz boğaz manzarasına sahip ve sevilen dizi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" nin de set mekanlarından biri olan Taşlıhan Restaurant, enfes lezzetlerden oluşan balık sofralarını sizlere sunuyor! Bugünün Groupon'uyla gününüze ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Villa Pine Garden Otel'de Sonbahar Romantizmini Keyifle Yaşayın!

Kendinizi kışın kucağına bırakmak için fırsat kolluyor ve sevdiğinizle bu heyecan verici mevsimin tüm renklerini ve güzelliklerini başbaşa yaşayacağınız bir yer arıyorsanız bugünün Groupon'u Ağva Villa Pine Garden Otel'in baş döndüren ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Tarihi Adana Sofrası'ndan Zengin Menü!

Gerçek bir doyum hissine ancak kebap ya da et ile ulaşabiliyorsanız, bugünün Groupon'una bir göz atın! Tarihi Adana Sofrası'nda tek, dört ya da sekiz kişilik menüler sizlerle! Menünüz: Tavuk şiş, kanat, Adana, Urfa, çöp şiş seçeneklerinden ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7 TL
Aktivite: 3 Ay Boyunca Sınırsız Sinema Keyfi!

Hafta içi ya da hafta sonu, sinema keyfinin en çok tat verdiği soğuk ve yağışlı havalarda en yeni filmleri Ataşehir Denizbank Onyx Sinemaları'nda izleyin! Arkadaşlarınıza da haber verin; Nisan ayına kadar istediğiniz her film bu Groupon'un ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
39 TL
Spor: Dermatec'te 10 veya 15 Seans Power Plate ile Forma Girin, Sıkılaşın, İncelin!

Teknoloji sayesinde yarım saatte çamaşır yıkıyor, bir kaç mili saniyede mektup gönderiyor ve bulaşıklarınızı siz yıkamıyorsanız kalan zamanınızı spora ayırmayın, bu Groupon ile spor konusunu 10 dakikada çözün, zamanınızı zevke sefaya ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
24,90 TL
Hizmet: Türkiye Çapında 22 Şube: Dry Clean Express ile Giysileriniz Tertemiz!

Giysilerinizi Dry Clean Express temizlesin, size ve sevdiklerinize daha çok vakit kalsın! Hayatınız çamaşır yıkamak, kurutmak ve ütülemek arasında geçiyor ve kendinize hiç vakit ayıramıyorsanız, Dry Clean Express'in Türkiye çapındaki 22 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Ferhangi Şeyler'le Kahkahaya Dolu Dakikalar!

Usta oyuncu Ferhan Şensoy'un 7 Mart 1987'den beri Türkiye'nin dört bir yanında aralıksız oynadığı tek kişilik gösterisi Ferhangi Şeyler'e biletiniz bu Groupon'la! Ferhangi Şeyler, kült bir oyun olmanın yanında en az bir kere görülmesi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Etkinlik: Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden ile Kahkaha Tufanı!

"Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" oyunu Caddebostan Kültür Merkezi'nde! Bu Groupon'la dizi ve filmlerden tanıdığınız ünlü oyuncuları tiyatro sahnesinde izleyin, kahkaha dolu bir seyir şölenine hazır olun! İstanbul Komedi Oyuncuları "Aşka ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
19,50 TL
Aktivite: Müjdat Gezen'in Unutulmaz Oyunu "Artiz Mektebi" sahnede!

Müjdat Gezen ve Kandemir Konduk'un birlikte yazdığı, 80'li yıllarda yaşayan gençlerin sorunlarını ustalıkla ve eğlenceli bir dille anlatan "Artiz Mektebi" oyunu, günümüze baktığımızda hala güncelliğini koruyor. Yıllarca farklı oyuncular ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Aktivite: Ak'la Kara Tiyatro'nun İki Muhteşem Oyunu Sizinle!

Tarihin en uzun süre sahnelenen oyunu rekorunu elinde tutan Fare Kapanı ve Fransız illüzyonist Harry LaFontaine'in hikayesi Ak'la Kara Tiyatro ile bu Groupon'da! Heyecan, keyif ve dramanın iç içe geçtiği bu iki muhteşem oyunu kaçırmayın! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Tiyatro: Ak'la Kara Tiyatro'nun Tom, Dick ve Harry Oyunu'na Davetlisiniz!

Evlat edinmek isteyen Tom ve Linda'nın teftiş edilecekleri gün Tom'un kardeşleri Dick ve Harry'nin saçma planları ile komik bir biçimde sabote edilmelerini anlatan bu muhteşem vodvil sizi ve kahkahalarınızı Kadıköy'de bekliyor! Eski ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap