Avrupa Dilleri'nden 1 Yıllık Eğitim 499tl/Büyükada'da Masal Gece 99tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 18.01.2012
Eğitim: Avrupa Dilleri'nden 1 Yıllık Dil Eğitimi, KPDS, TOEFL ya da IELTS!
Konaklama: Büyükada Yörükali Tesisleri'nde Huzurlu Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
79%
Fiyat
499 TL
Anadolu yakasının iki yetkili TOEFL Merkezi'nden biri olan Bağdat Caddesi Avrupa Dilleri'nden TOEFL, IELTS, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Türkçe ve iş İngilizcesi dillerinden seçeceğiniz 1 yıllık ya da 5 ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Huzur veren atmosferi, kuşların eşsiz melodisi ve şehirden uzak fakat ulaşılabilir konumuyla Büyükada sizleri bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Yörükoğlu Tesisleri'nde huzurlu bir tatile çıkın! Prens adalarının benzersiz güzelliği, doğa ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
73%
Fiyat
54 TL
Güzellik: Aylarca Düz, Sağlıklı ve İpeksi Saçlar!

Aniden bastıran yağmurun ilk damlası aklınıza yeni çektirdiğiniz fönü getirmesin; siz "Singing in the Rain" şarkısını söylerek anın tadını çıkarın! Bugünün Groupon'uyla hayatın size sunacağı muhteşem sürprizlere hazırlıklı olun! Yağmurdan ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
48%
Fiyat
209 TL
Konaklama: İstanbul The Green Park Hotel Pendik'te Konforlu Tatil!

"İstanbul'u keşfetmek bir ömür sürer; ama bir yerden başlamak lazım" derseniz bu Groupon ile rüya gibi bir İstanbul gecesi yaşayın; keşif gezinize konfor, lüks, şıklık, keyif ve huzur ile başlayın! The Green Park Pendik Hotel sizi ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
150 TL
Aktivite: Çocuklarınız Okyanus ile Eğleniyor!

Çocuğunuz artık 2 yaşını doldurduysa; onun anne ve baba kucağından ayrılma, sizin de iş hayatınıza ve günlük işlerinize geri dönme vaktiniz geldi demektir. Bugünün Groupon'u bu sıkıntılı evreyi rahatlıkla atlatabilmeniz, çocuğunuza küçük ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
5 TL
23 İlde Geçerli Araç Kiralama Hizmeti!

Bavullarınızı toplayıp şehirden uzaklaşmak ya da toplantılara son model otomobilinizle gitmek için bir aracınız olmasını istiyor fakat temizlik, bakım gibi sorunlarla uğraşacağınızı bildiğiniz için ayaklarınız sizi bir oto galeri yerine en ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
89 TL
Test: Gıda İntolerans Testi!

Kilo verememenizin veya kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Bugünün Groupon'uyla Gin Güzellik'te gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile %40'a Varan Bölgesel İncelme!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz, ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Mevsimin Keyfini Paradise Otel'de Çıkarın!

El değmemiş cennet gibi bir doğa, yalnızca arkanıza yaslanıp izleseniz bile ruhunuzu doyuracak güzellikte bir manzara… Bugünün Groupon'uyla sevgilinize sürpriz yapın ve Ağva'da mevsimi doyasıya yaşayabileceğiniz bir tatile çıkın! Ağva ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Café Lamartine'de Çift Kişilik Organik Kahvaltı ve Sınırsız Çay!

Lezzetli kahvaltı, köklü değişimlerin başlangıcı olabilir; ancak gerçekçi beklentilerden yanaysanız en azından günü değiştireceğine emin olun! Bugünün Groupon'u Bağdat Caddesi Café Lamartine'de çift kişilik organik kahvaltı ve sınırsız ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Kaburgacı Selim Amca'nın Meşhur Kaburgası ve Tadına Doyulmaz Lezzetleri!

Yemek için yaşayanlardan mı, yaşamak için yiyenlerden misiniz? Cevabınız her ne ise bu kararı kutlamanız için Kaburgacı Selim Amca, hayran olunası muhteşem lezzetleri ile ününü fazlasıyla hak eden meşhur Kaburgacı Selim Amca sizi bekliyor! ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
25 TL
Konser: Cazın Ustalarından Kerem Görsev, Kozzy AVM'de!

Caz, hızlı akıp giden hayatın içinde açılan sakin ve dinlendirici bir dünya gibidir. Dışarıda ne olursa olsun, yumuşak melodileri kendi içinde bir denge ve uyum halindedir. Kimi zaman soğuk bir günde, kimi zaman bir gece yarısı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: Müjdat Gezen "Aptal" oyunu ile Kozyatağı Kültür Merkezi'nde!

Müjdat Gezen'i tek başına sahnede görmek, usta oyuncunun yepyeni oyununu herkesten önce izlemek için Groupon ile "Aptal" oyununa davetlisiniz! Kozyatağı Kültür Merkezi sahnesi Müjdat Gezen'i ağırlıyor! Oyunu kısaca; "Haklı olmak istiyorsan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Denize Nazır Kahvaltı Keyfi!

Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini sofranıza getiren Marintürk Firehouse, bugünün Groupon'uyla sizi muhteşem deniz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi yaşamaya davet ediyor! Zengin Kahvaltı Tabağınız: Beyaz peynir Kaşar Tel peynir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Etkinlik: Ayşen Gruda, Melda Gür ve Volkan Severcan Canlı Yayın'da Bir Arada!

Ünlü ingiliz yazar Ben Elton'ın güçlü kaleminden sahneye taşınan Canlı Yayın'ı Ayşen Gruda, Volkan Severcan ve Melda Gür'ün müthiş performansıyla izlemek istiyorsanız bugünün Groupon'uyla doyum olmaz bir seyir keyfi sizi bekliyor! Kış ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: Basit Bir Ev Kazası Oyununa Bilet!

Bugünün Groupon'u monoton bir yaşamına hapsolmuş bir kadının hayal dünyasına davet ediyor sizi! Aysa Prodüksiyon'dan prestijli tiyatro ödüllerine layık görülen Basit Bir Ev Kazası oyunu sizlerle! 2009 Muhsin Ertuğrul, Sadri Alışık ve Afife ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Bakım: Ali Gür Kuaför ile Tepeden Tırnağa Yenilenin!

Aynadaki yansımanızın mimarının başarılı eller ve koltuğa oturduğunuzda şüphe duymayacağınız güçlü bir bakış açısı olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'uyla kendinizi ayrıcalıklı dokunuşlara teslim edebilirsiniz! Türkiye'de estetik ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Etkinlik: Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden ile Kahkaha Tufanı!

"Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" oyunu Caddebostan Kültür Merkezi'nde! Bu Groupon'la dizi ve filmlerden tanıdığınız ünlü oyuncuları tiyatro sahnesinde izleyin, kahkaha dolu bir seyir şölenine hazır olun! İstanbul Komedi Oyuncuları "Aşka ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
19 TL
Tiyatro: "Benimle Delirir Misin?" Oyunu ile Kahkaha Dolu Bir Gece!

Evliliğin mi aşkı, aşkın mı evliliği öldürdüğü paradoksuna cevap arayan "Benimle Delirir Misin?" oyunu ikili ilişkilerin karanlık yüzüne neşeli bir ışık tutuyor! Bu Groupon ile hem gülüp hem düşünmeye varsanız, bu eğlenceli oyunu ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
19,50 TL
Aktivite: Müjdat Gezen'in Unutulmaz Oyunu "Artiz Mektebi" sahnede!

Müjdat Gezen ve Kandemir Konduk'un birlikte yazdığı, 80'li yıllarda yaşayan gençlerin sorunlarını ustalıkla ve eğlenceli bir dille anlatan "Artiz Mektebi" oyunu, günümüze baktığımızda hala güncelliğini koruyor. Yıllarca farklı oyuncular ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Zamansız Meyhane'de Müslüm Gürses Konseri Eşliğinde Zengin Menü!

Konukları arasında sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri de bulunan Etiler Zamansız Meyhane, lezzetli bir menü, 4 kadeh yerli içki ve müzik dünyasının kilometre taşı Müslüm Gürses ile sizleri ağırlamaya hazırlanıyor! Bugünün ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap