Ağva Villa Pine Garden'da Romantizm/3 Ay Boyunca Sinema Bileti 7 tl

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 10.01.2012
Ağva Villa Pine Garden Otel'de Jakuzili ve Şömineli Odalarda Romantik Buluşma!
Aktivite: 3 Ay Boyunca Sınırsız Sinema Keyfi!
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
159 TL
Kendinizi kışın kucağına bırakmak için fırsat kolluyor ve sevdiğinizle bu heyecan verici mevsimin tüm renklerini ve güzelliklerini başbaşa yaşayacağınız bir yer arıyorsanız bugünün Groupon'u Ağva Villa Pine Garden Otel'in baş döndüren ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
7 TL
Hafta içi ya da hafta sonu, sinema keyfinin en çok tat verdiği soğuk ve yağışlı havalarda en yeni filmleri Ataşehir Denizbank Onyx Sinemaları'nda izleyin! Arkadaşlarınıza da haber verin; Nisan ayına kadar istediğiniz her film bu Groupon'un ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Mirror'da Adalar Manzarasına Karşı Kahvaltı!

İstanbul'un her köşesi güzeldir, ancak bazı yerleri vardır ki zamanı durdurup orada kalmak istersiniz. O harika noktalarda eşsiz tatlar sofranızdadır, güler yüz yanınızdadır ve karşınızda harika bir manzara vardır. Çünkü orası düşlediğiniz ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
12,80 TL
Yeme/İçme: Master Chef Pizza'dan Menüler!

Özenle hazırlanmış hamuru, enfes sosları ve uzayan mozarella peyniriyle dumanı üzerinde bir pizza hayal edin. Bu görüntü başınızı döndürmeye yettiyse bu Groupon'la tadına da bakmaya hazır olun. Ataşehir Master Chef Pizza'da birbirinden bol ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
19,50 TL
Aktivite: Müjdat Gezen'in Unutulmaz Oyunu "Artiz Mektebi" sahnede!

Müjdat Gezen ve Kandemir Konduk'un birlikte yazdığı, 80'li yıllarda yaşayan gençlerin sorunlarını ustalıkla ve eğlenceli bir dille anlatan "Artiz Mektebi" oyunu, günümüze baktığımızda hala güncelliğini koruyor. Yıllarca farklı oyuncular ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: Enis Fosforoğlu Sahnede!

İş çıkışı arkadaşlarla toplanıp güzel ve bir tiyatro oyunu izleyemek, kahkahalarla dolu keyifli vakit geçirmekten daha güzel ne olabilir? Bugünün Groupon'uyla bir değişiklik yapın ve Enis Fosforoğlu'yla Şıpsevdi oyununun keyfini çıkarın! ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
44 TL
Bakım: Cildinize Canlandıran Dokunuş!

Kış aylarında cilt bakımı daha önemlidir. Havanın soğuması ve iç mekanların ısınmasıyla birlikte sıcak-soğuk arasında kendisini dengeleyemeyen cilt kurur ve parlaklığını kaybeder. Cildinize parlaklığını ve canlılığını geri kazandırmak için ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
299 TL
Konaklama:Tarihi Binada Romantik Buluşma!

Boğaz'ın tüm güzelliğine tanıklık eden tarihi bina Bosphorus Palace Hotel; sevdiğinizle romantizm dolu bir gün geçirmeniz için doğa ve deniz manzaralı odalarını sizler için açıyor, kahvaltı ve ikramlarıyla konaklamanıza renk katıyor! 1876 ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Sürüş Teknikleri Eğitimi ile Güvenli Yolculuk!

Araç kullanıyorsunuz; fakat manevra ya da park yaparken sorun yaşıyorsunuz. Trafikte pratiğiniz yok ve iyi bir sürücü olmak istiyorsunuz. Bu ve bunun gibi birçok nedenden trafikte sıkıntı yaşıyorsanız, bu Groupon tam size göre! Türk Sürüş ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
19 TL
Tiyatro: "Benimle Delirir Misin?" Oyunu ile Kahkaha Dolu Bir Gece!

Evliliğin mi aşkı, aşkın mı evliliği öldürdüğü paradoksuna cevap arayan "Benimle Delirir Misin?" oyunu ikili ilişkilerin karanlık yüzüne neşeli bir ışık tutuyor! Bu Groupon ile hem gülüp hem düşünmeye varsanız, 13 Kasım akşamı kimseye ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme İçme: Muhteşem Kebap Menüsü Sizi Bekliyor!

Gerçek bir doyum hissine ancak kebap ya da et ile ulaşabiliyorsanız, bugünün Groupon'una bir göz atın! Algan Kebap'ta tek veya çift kişilik menüler sizlerle! Zengin menüsü, kusursuz hizmeti, hünerli ustaları ve sağlıklı mutfağıyla ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
18,50 TL
Yeme/İçme: Boğaz Manzarasında Lezzet Dolu Kahvaltı Keyfi!

"Kahvaltıda gelen telefonu açtığı için pişman olacaktı" cümlesiyle başlayan otobiyografik bir roman yazmamak için kahvaltınızı bu Groupon ile Delfino Cafe'de yapın, telefonlara bakamayacağınız kadar lezzet dolu bir sabah keyfi yaşayın! ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
99 TL
Bakım: Çift Kişilik Masajla Rahatlayın!

Dolmuşta para uzatmak için sırtınıza dokunan kişiye masaj için yalvaran gözlerle bakıyorsanız bu Groupon ile Espace Spa'ya gelin, çift kişi Shiatsu ve İsveç masajlarının keyfine varın! Üstelik bunların yanında Espace Spa'nın sınırsız ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Yeme İçme: Yüzlerce Çeşitten Oluşan Denize Nazır Brunch!

Çamlıca ve Pendik Marintürk'teki iki şubesinde hizmet veren Beyce Sultan, size muhteşem adalar manzarası eşliğinde yüzlerce çeşitten oluşan zengin bir brunch sunuyor! Ilık ve aydınlık bir pazar gününü güzel değerlendirmenin en iyi yolu, ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
37,50 TL
Yeme-içme: Chocolate Bistro'da Sınırsız Şarapla Sofra Keyfi!

Avrupa ve Anadolu yakalarındaki üç şubesiyle günün her saati İstanbulluların vazgeçilmez mekanlarından olan Chocolate Bistro, güne güzel bir mola vermeniz ve sofra keyfini doyasıya yaşamanız için bugünün Groupon'unda sizi bekliyor! Şık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Etkinlik: Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden ile Kahkaha Tufanı!

"Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" oyunu Caddebostan Kültür Merkezi'nde! Bu Groupon'la dizi ve filmlerden tanıdığınız ünlü oyuncuları tiyatro sahnesinde izleyin, kahkaha dolu bir seyir şölenine hazır olun! İstanbul Komedi Oyuncuları "Aşka ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Etkinlik: Ayşen Gruda, Melda Gür ve Volkan Severcan Canlı Yayın'da Bir Arada!

Ünlü ingiliz yazar Ben Elton'ın güçlü kaleminden sahneye taşınan Canlı Yayın'ı Ayşen Gruda, Volkan Severcan ve Melda Gür'ün müthiş performansıyla izlemek istiyorsanız bugünün Groupon'uyla doyum olmaz bir seyir keyfi sizi bekliyor! Kış ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: İpek Kirpik ve Göz Çevresi Bakımı!

Gözleriniz ve onlara anlam katan kirpikleriniz yüzünüz için çok önemlidir. Beauty&Young, bakışlarınızla büyülemeniz için uzun süre kalıcılığını koruyan; dolgun, uzun ve hacimli kirpikler vadediyor! Beauty&Young, güzelliğinizi ön plana ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Bakım: Avantgarde Hotel Aqua Plus Spa'da 2 Kişilik Masaj, VIP Odada Keyif!

Levent ve Taksim'deki merkezi konumunda, şehrin içinde ferahlık ve konfor sunan Aqua Plus Spa, sizleri masaj ve çok daha fazlasıyla dinginlik ve keyif dolu, rüya gibi bir güne davet ediyor. Şık atmosferinde zamanın nasıl geçtiğini ... devamını gör.

İndirim
97%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Soğuk Lipoliz ile %40'a Varan Bölgesel İncelme!

Sıkıcı diyetler, dayanılmaz açlıklar ve zorlu spor hareketleri içerisinde ne istediğiniz şekilde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz ne de aynı anda vücut ve ruh sağlığınızı koruyabilirsiniz. Formda olmak ve öyle kalmayı sağlamak, herkesin ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
19 TL
Spor: Yoga ile Hem Sağlık, Hem Huzur Bulun!

Yoga ile bedeninize sağlık ve zindelik kazandırmak ya da daha uyumlu bir beden ve zihin bütünlüğüne sahip olmak istiyorsanız bugünün Groupon'u Dans İstanbul'dan profesyonel eğitmenler eşliğinde 5 ya da 10 seanslık Yoga eğitimini sizinle ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap