Garden 74 %58 / Ataşehir Dolunay'da Kebap %56 / Zülfü Livaneli Konseri %50

Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Boğaz manzarasına karşı yemek keyfi ve eğlence dolu bir akşam! Garden 74'te fasıl ve canlı müzik eşliğinde tadına varacağınız LİMİTSİZ Alkollü/Alkolsüz içecekle 1 Kişilik, 2 Kişilik ve 4 Kişilik Menüler %58'e varan indirimlerle! (3 ay geçerli!)
Ataşehir Dolunay Restaurant'ta; Sıralı Adana Kebap, Fıstıklı Kebap ve Piliç Şiş ile muhteşem kebap menüsü 65 TL yerine %56 grupfoni fırsatı ile sadece 29 TL! (2 ay boyunca geçerli!)
Zülfü Livaneli Ora Arena Konseri biletleri grupfoni'de! Zülfü Livaneli'nin 11 Şubat'ta Ora Arena'da vereceği konserin 6 farklı kategorideki biletleri %50 indirimle bugünkü grupfoni fırsatında! (SINIRLI SAYIDA!)
Romantik bir kış masalı… Ağva Ekoland Otel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Sabah Kahvaltısı ve Akşam Yemeği 300 TL yerine %51 indirimle sadece 149 TL! (Sevgililer Günü dahil 19 Mart'a kadar haftanın her günü geçerli!)
İstanbul'un kalbi Taksim'de ev sıcaklığında konaklama keyfi! Moss Suites Taksim'in Standart, Superior ya da Deluxe Suitlerinde; 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Kahvaltı, Spor Odası ve Sauna Kullanımı 95 TL'den başlayan fiyatlarla! (15 Mart'a kadar geçerli!)
Şehir içinde denize nazır tatil keyfi! Küçükyalı Elite Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Sabah Kahvaltısı, Şarap ve Meyve İkramı, Kapalı Havuz, Sauna ve Fitness Center Kullanımı 350 TL yerine 119 TL! (Sevgililer Günü dahil 18 Nisan'a kadar geçerli!)
Beşiktaş The Alaaddin Club'da Bayanlara özel Fitness, Cardio ve Body Building üyelik fırsatları; 1 Aylık Sınırsız Üyelik 200 TL yerine %51 indirimle sadece 99 TL, 3 Aylık Sınırsız Üyelik 450 TL yerine %50 indirimle sadece 225 TL!
Dreamwood'dan Alica C Yan Sehpa 5 farklı renk seçeneğiyle 100 TL yerine %55 grupfoni fırsatıyla sadece 45,50 TL! (Tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo!)
Balmumcu Oğuz Yanal Saç Tasarım ve Güzellik'te İpek Kirpik uygulamasından Brezilya Fönüne, Saç Kesiminden Solaryuma ve Çıt Çıt Saça kadar birbirinden güzel uygulamaların yer aldığı bakım fırsatları %86'ya varan indirimlerle! (3 ay boyunca geçerli!)
BÜLENT ERSOY Nossa Costa'da! Ataköy Marina Nossa Costa'da 20 Ocak Cuma akşamı gerçekleşecek Bülent Ersoy Özel Programına Giriş, Limitsiz Akollü/Akolsüz İçecek ile Akşam Yemeği Menüsü 380 TL yerine %51 grupfoni fırsatıyla sadece 189 TL!
"Muzo İle Yastık Sohbetleri" Tek Kişilik Gösterisinin Caddebostan Kültür Merkezi'nde 21 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek gösteriminin biletleri 29 TL yerine %50 grupfoni indirimiyle sadece 14,50 TL! (SINIRLI SAYIDA!)
"Basit Bir Ev Kazası" oyununun 20 Ocak'ta Kozyatağı Kültür Merkezi ve 21 Ocak'ta Muammer Karaca Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek gösterimlerinin biletleri 40 TL yerine %50 grupfoni indirimi ile sadece 20 TL!
Şarkıların makamının dostluk makamı olduğu yer, Sazende'de fasıl keyfi! Beylerbeyi Bey Balık Sazende Fasıl'da Limitsiz Yerli İçecek ve canlı fasıl ile akşam yemeği 100 TL yerine %51 grupfoni indirimi ile sadece 49 TL!
Sultanahmet Köftecisi'nden muhteşem menü fırsatları! Bakırköy Capacity AVM Sultanahmet Köftecisi'nden; Sultanahmet Köfte ya da Izgara Tavuk ile 2 farklı menü seçeneği 19,30 TL yerine %50 indirimle 9,65 TL! (2 ay boyunca haftanın her günü geçerli!)
Kebap denilince Ziya Şark Sofrası! Ziya Şark Sofrası'nda meşhur Acılı ya da Acısız Zırh Kıyma Kebabıyla ya da Izgara Köfte ve Tavuk Şiş seçeneklerinden biriyle masanıza gelecek zengin menü 50 TL yerine 24,90 TL! (Florya ve Dudullu şubelerinde geçerli!)
Anadolu Feneri Taşlıhan Restaurant'ta Sınırsız Çay ile birlikte 23 çeşitten oluşan Brunch Menüsü 35 TL yerine %50 grupfoni fırsatı ile sadece 17,50 TL! (Haftasonu Açık Büfe, Haftaiçi ise Serpme Kahvaltı olarak yararlanabilirsiniz.)
Almira Car Rental Services'dan; Günlük Araç Kiralama Hizmeti için %55 indirim sağlayan Hediye Çeki 5 TL, 3 Günlük Araç Kiralama Hizmeti için %55 indirim sağlayan Hediye Çeki 10 TL! (15 Haziran'a kadar geçerli!)
Duvarlarınızı şenlendirecek aynalar grupfoni'de! 15 farklı Model arasından seçeceğiniz Özel Tasarım Dekoratif Hybrid Aynalar 149 TL yerine %84 grupfoni fırsatı ile sadece 24,90 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo!)
Kendi işinizin patronu olmanın yollarını Girişimcilik Gurusu Baybars Altuntaş'tan öğrenin! Türkiye'nin Girişimcilik Gurusu Baybars Altuntaş'tan Sertifikalı Girişimcilik Seminerine Katılım 250 TL yerine %82 indirimle sadece 45 TL!
Kolunuzdaki zerafet… Moda ve estetiği saat tasarımlarında da bir araya getiren dünyaca ünlü GUESS'ten "Guess Bayan Saat" bugünkü grupfoni fırsatıyla 549 TL yerine sadece 279 TL! (Tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
19 Mayıs Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Golden Plaza No:3 Kat 7 Şişli, İstanbul, Türkiye

Bu bülteni bir daha almak istemiyorsanız buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap