Benzinli model uçak dersi

Erkeklerin en sevdiği hediye!

Hiçbir ekipmana gerek yok

Derslere katılmak için hiçbir ekipman almanıza gerek yok! Eğitmeniniz tüm ekipmanları, kumandaları ve benzinli model uçağı getiriyor, size sadece uçurması kalıyor.

Yaşım uygun mu?

Genellikle söylenen uçmayı seven, takım çalışmasına uygun, uçuş emniyet kurallarına uyan, başkalarına karşı sorumlu kişiler uçabilir. R/C uçuş her yaştan insanın hoşlanabileceği bir spordur. Ancak tavsiye edilen 13 yaştan sonra yetişkin bir gözeticinin yanında emniyetli uçuş yapılabileceğidir.

Dersler Nerede Yapılıyor?

İstanbul'da 2 ayrı bölgede dersler yapılmaktadır. Anadolu yakası Ömer'li IMUK pisti ve Avrupa Yakası Hezarfen Havaalanı pistlerinde yapılacaktır.

Ne Kadar Sürer?

Yaklaşık 1,5 saat süren ders sayesinde modelcilik dünyasına iyi bir başlangıç yapacak, bu zevkli hobiyi deneyebileceksiniz.

O kadar kolay mı?

Tabiki değil:) Önce yerde teorik dersinizi alıp, modelin teknik bilgilerini öğreniyorsunuz. Daha sonrasında eğitmeniniz size havada nasıl bir uçuş gerçekleştirilmesi gerektiğini gösteriyor.

Bir benzinli model ne kadar hızlı uçar?

Cevaplaması zor bir soru. Saatte 300 km hıza çıkan modeller vardır. Modelden modele değişir. İleri seviyedeki modeller daha yüksek uçuş ve iniş süratine sahiptir.

Sevdiklerinize veya kendinize muhteşem bir hediye!

Her yaştan katılımcının yüzünde bir gülümseme yaratan benzinli model uçak dersi çok kısa bir süre için 220 TL yerine sadece 89 TL!

Üstelik satın aldığınız eğitim kuponlarınız 01/06/2012 tarihine kadar geçerli.

İncelemek için tıklayınız.

facebook

Powered by Mad Mimi®

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap