Cildiniz ruhunuzun aynasıdır

Cildiniz ruhunuzun aynasıdır!

Aloe Bilim Konseyi'nden Sertifikalı %100 Doğal

Stres, hava kirliliği ve düzensiz beslenme gibi faktörler nedeniyle cildinizdeki gözenekler tıkanır, daha soluk bir cilde sahip olursunuz. Işıl ışıl, tertemiz ve sağlıklı bir cilde kavuşmanın yolu Geb Ajans'ın sihirli parmaklarından geçiyor. Bu fırsatla belki de bilmediğiniz cilt tipinizi öğrenebilir, cilt tipinize uygun bakımı yaptırarak daha da güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Öncelikle cilt analizi

Cildinizin en büyük düşmanlarıyla hemen her gün karşı karşıya kalıyor olabilirsiniz. Uzun zamandır cildinize bakım yaptırmak istiyor fakat nereye gideceğinizi bilmiyor musunuz? Bu fırsat tam size göre!

Cilt, temizleme sütü ile derinlemesine temizlendikten sonra jojoba tanecikleri içeren doğal peeling uygulaması ve arkasından onarıcı bir tonikle gözenekler tekrar temizlenir ve maskenin iletkenliği arttırılır.

Saf aloe vera suyu (%99.9) ve bitkisel özlerden oluşan doğal pembe maske karıştırılarak cilde uygulanır.

Siyah nokta var ise 35 dk. bekletilen maske çıkarıldıktan sonra cilt siyah noktalardan tamamen arınır.

Bu fırsat cildiniz için!

Geb Beauty Akademi'de Uzman Estetisyenler İle Işın ve Cihaz Kullanmadan Aloe Bilim Konseyi'nden Sertifikalı %100 Doğal ve Anti Ageing Etkili Profesyonel Cilt Bakımı %87 indirim ile 150 TL Yerine Sadece 19 TL!

İncelemek için tıklayınız

facebook

Powered by Mad Mimi®

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap