Casablanca,Barcelona,Prag,Sicilya,Fransa,İtalya,Kartalkaya,Uludağ!

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 24.01.2012
Tur: Casablanca'ya 4 Günlük Masal Gibi Bir Yolculuk!
Tur: Nisan'da İspanya'ya Uçun!
Fırsata Bak »
İndirim
45%
Fiyat
699 TL
Adonis Turizm güvencesiyle 3 gece 4 günlük Casablanca tatiline hazır olun! Airarabia ile gidiş-dönüş uçak bileti, Fransız kahvaltısı, konaklama, havaalanı transferleri ve panaromik şehir turlarının dahil olduğu keyifli bir tur, büyülü bir ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
39%
Fiyat
729 TL
Barcelona'nın sokakları, mahalleleri, kiliseleri, sanat eserleri, kafeleri ve tarihi yapıları sizi bekliyor! Bir kenara attığınız tatil umutlarınızı gün yüzüne çıkarın, hayalleri ve en sevdiğiniz kıyafetleri bir bavula toplayın 4 Nisan'da ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
519 TL
Tatil:Alpler'in Eteklerinde Rüya Gibi Bir Tatil!

Alplerin eteğinde, dünyanın en kusursuz karları üzerinde kaymayı ya da tertemiz dağ havasını doya doya içinize çekip ılık yaz esintileri altında yürüyüşe çıkmayı hayal ettiyseniz, bugünün Groupon'u her iki hayalinizi de gerçeğe çeviriyor! ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
58%
Fiyat
327 TL
Konaklama: Sicilya'da Dört Yıldızlı Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Akdeniz'den tanıdık bir esintiye kulak verin! Sicilya'da 4 yıldızlı muhteşem bir tatil sizi bekliyor! İtalya'nın büyü, tarih ve gelenek kokan topraklarını keşfedin! Messina'da konumlanan Hotel Federico, orta çağ ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
444 TL
Aktivite: Hindistan, Nepal, Kenya ve Sri Lanka'yı Keşfedin!

Biraz mistik biraz etnik ve çok etkileyici bir seyahate çıkmak istiyorsunuz fakat bilet fiyatlarını görünce ayaklarınız geri geri gidiyorsa bu Groupon sizi uçuracak!  Hindistan, Kenya, Sri Lanka'ya Gidiş-Dönüş Uçak Biletiniz Adonis Turizm ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
539 TL
Tur: Malakanlar'da Kültür Turu, Çıldır Gölü'nde Balık Avı, Sarıkamış'ta Kayak Keyfi!

Anadolu kardelenleri Malakanlar'da kültür gezisine katılmak, dillere destan Çıldır Gölü'nde balık avlamak, Sarıkamış'ın ünlü pistlerinde kayak keyfi yaşamak için Kars'a davetlisiniz! Tek Groupon ile unutamayacağınız bir tur yaşamak için ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Tur: İskeçe Karnaval Zamanında Yunanistana 2 Günlük Yolculuk!

Yunanistan'da unutulmaz bir eğlenceye hazır mısınız? Bugünün Groupon'uyla Rio dansçılarının eşliğinde renkli görüntülere ve çılgın eğlencelere sahne olacak, dünyaca ünlü Geleneksel İskeçe Karnavalı'na davetlisiniz. Dolu dolu bir hafta sonu ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Yunanistan'da 5 Yıldızlı Otelde Konaklamalı 2 Günlük Tatil!

Yunanistan ile ilgili fikirleriniz köklü bir tarihe sahip komşu ülke olduğundan fazlası değilse, bugünün Groupon'uyla şarkıları, mutfağı, iklimi ve topraklarında yetiştirdiği değerleriyle bu rüya gibi ülkede heyecan ve keşif dolu 2 gün ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
169 TL
Tatil: Mağara Odalarda Rüya Gibi Bir Tatil!

Kapadokya'ya gitseniz hayalinizdeki tatil nasıl olurdu? Sevdiğinizle geçirmek isteyeceğinizi zaten biliyoruz. Standart otel odalarını da sizin için çöpe attık... Tüm bunları birleştirdik ve sizler için unutulmaz bir tatil ortaya çıkardık! ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
249 TL
Tur: Kartalkaya'da Muhteşem Hafta Sonu Tatili!

Bütün sene heyecanla beklediniz ve nihayet beyaz örtü toprakların üstüne kendini bıraktı. İş, güç derken içinizde büyüyen uzaklaşma isteği, tatil malzemelerinizi hazırlamanızla gerçeğe dönüştü. Bugünün Groupon'uyla Kartalkaya'da kayak ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
1799 TL
Tur: 7 Günlük Phuket – Bangkok Macerası!

Sihirli bir yolculuğa hazır olun! Meleklerin şehri Bangkok ve doğanın fazlasıyla cömert davrandığı Phuket'e tarifsiz bir yolculuk bu Groupon'la size geliyor!   1.Gün: İstanbul - Bangkok  Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali, BESTRAVEL ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
119 TL
Tur: Sömestir Tatilinde Uludağ Keyfi!

Kışın keyfini doyasıya sürebileceğiniz yalnızca size özel 2 günün tadını çıkarmak için bugünün Groupon'u sizi Uludağ'a davet ediyor! Üstelik ulaşım, konaklama ve 2 gün sınırsız skipass kullanımı dahil! Mevsimin en anlamlı hediyesi olan kar ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
459 TL
Konaklama: Kırmızı Cennet Marakeş'te Çift Kişilik Beş Yıldızlı Tatil!

Hayallerinizin başladığı yerin ardında uzanır Atlas Dağları... Arkasından Marakeş'i kendi rengine, kızıla boyayan güneşi çıkartır ve küçükken dinlediğiniz bir hikayenin kahramanı yapar sizi. Mistik, dingin ve hayat dolu bir yerde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
163 TL
Prag'da Tarih Kokan Bir Tatil!

Orta Çağ'daki parlak günlerden 2. Dünya Savaşı'nın kırık dökük anılarına uzanan ve hareketli bir tarihe sahip Prag, tüm büyüsüyle sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Hotel Starý Pivovar'da keyifli bir tatile çıkın! Tatil Paketleri: 2 kişi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Tatil: Termal Havuzlu Odalarda Sağlık Dolu Tatil!

İş ve ev arasında gidip geldiğiniz hayatınız artık sizin için tuzlu bir pasta gibiyse, "Ye Dua Et Sev" filmindeki Elizabeth gibi bu diyarlardan uzaklaşıp kendinizi bulacağınız bir yolculuk arıyorsanız bu Groupon sizi Afyon'a davet ediyor! ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
799 TL
Marsilya, Cannes, Nice, Milano, Floransa ve Roma Tek Turla Ayaklarınızın Altında!

Sıradan olanın hafızalardaki etkisi kısa sürelidir. Yalnızca sıradışı anılar kendini yıllar süren bir kalıcılığa bırakır. Bugünün Groupon'uyla Avrupa'nın baş tacı iki ülkeye yapacağınız 6 günlük yolculuğun izleri yaşamınız boyunca yerini ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
670 TL
Tur: Sömestir Tatilinde Amsterdam!

Sömestirde, çıkamadığınız yaz tatillerinin acısını çıkarmak ve layıkıyla eğlenip felekten geceler çalmak istiyorsanız bugünün Groupon'uyla Amsterdam'a davetlisiniz! 2 gece 3 günlük tatilinizde cadde cadde gezin, Red Light District'ten ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Hafta Sonu Bulgaristan Ziyareti!

Patronunuzdan izin almanızı gerektirmeyecek, muhteşem bir hafta sonu tatiline hazır olun! Tatil Bahçesi güvencesiyle iki günlük Bulgaristan turu bugünün Groupon'uyla sizi bekliyor! Dedeman Hotel'de bir gece konaklamalı, panaromik şehir ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Deniz Manzaralı Odalarda Çift Kişilik Konaklama!

İstanbul'un kalbinde, Taksim ve Tarihi Yarımada'nın tam ortasında yer alan Golden City Hotel İstanbul çift kişilik konaklama, kahvaltı ve akşam yemeği ile ayrıcalıklı anlar için size kapılarını açıyor! Taksim Meydan'a, Topkapı Sarayı'na, ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
289 TL
Tur: Köprüler Şehri Prag Sizi Bekliyor!

Orta Çağ'daki parlak günlerden 2. Dünya Savaşı'nın kırık dökük anılarına uzanan ve hareketli bir tarihe sahip Prag, muhteşem mimarisi, insan kemiklerinden kilisesi, şatoları, tarihe tanıklık etmiş yolları, sokakları ve büyüsü ile sizi ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
99 TL
Tur: Masallar Diyarına Hafta Sonu Kaçamağı!

Her yıl yakınlarınızdan birinin getirdiği hediyeliklerle, salonunuzun vitrininde oluşan minyatür ve volkanik şehre bakmaktan sıkıldıysanız bu yıl önce kendinizi, sonra da sevdiklerinizi bu büyüleyici kentin minik peri bacalarıyla mutlu ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Tatil Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap